10 Bästa iPhone Apps för Män

In Sport & Fitness
Advertisement

Översikt

10 Bästa iPhone Apps för Män

Den moderna människan behöver mer resurser än vad som får plats på ett verktygsbälte. Super-ladda telefonen med dessa smarta appar för att slutföra din arsenal av människans verktyg. Oavsett om du planerar för resor, försöker överleva i naturen eller se till att du inte botch en DIY reparation av diskbänken, har dessa idéer du omfattas.

Amazon Kindle

10 Bästa iPhone Apps för Män

Ladda ner böcker och tidningar direkt till din mobila enhet och hålla dig uppdaterad om de senaste hed och fitness trender med hjälp av Amazon Kindle app. Du kan bläddra i Kindle Store på din dator samt på din iPhone, iPad eller Android-enhet. Själva appen är gratis, med kostnaden för e-böcker är din enda kostnad.

Endomondo

10 Bästa iPhone Apps för Män

Att gå för en kör, cykla och även om man tar en nattlig promenad för att hålla formen kan få en smula tråkigt om du faller i en rutin. Endomondo låter dig ändra din rutin eller tävla med sig själv varje träningspass. Finns på iOS och Android, är Endomondo en gratis app som använder enhetens GPS-funktioner för att spåra dina cykelvägar med en inbyggd lap timer. Du kan också använda programmet för att spåra din traditionella gym träning.

Fitbit

10 Bästa iPhone Apps för Män

Att spåra hur många steg du tar på en dag, och hur aktiv du verkligen är totalt sett kan du använda en Fitbit. Denna aktivitet övervaka klipp på bältet eller sitter bekvämt i fickan och arbetar hela dagen utan att du inser att det är där. Det synkroniserar sedan till en fri iOS eller Android-app som stämmer sådana saker som din sömnmönster, mängden kalorier bränns över tiden och åtgärder som vidtagits på en viss dag. Vid tidpunkten för offentliggörandet, FitBit trackers börjar runt $ 60 och topp vid ca $ 100.

ESPN Score

10 Bästa iPhone Apps för Män

Du är alltid förbunden med en smartphone, och medan du kanske inte alltid vill vara tillgängliga för familjemedlemmar, åtminstone du har de senaste sportresultat som med några snabba kranar. ESPN Scorecenter är en gratis iOS och Android-app som låter dig lista dina favoritlag i många ligor och sport. Du kan ställa in och få varningar på enheten av kommande spel, breaking news och de senaste resultaten.

TripIt

10 Bästa iPhone Apps för Män

Reser ofta kan orsaka huvudvärk. Hantera resvägar, reservationer, hotellbekräftelse och flygnummer ofta hamnar i logistiska mardrömmar. Ange TripIt. Finns i både fri och betalas alternativ, håller TripIt appen reda på alla dina researrangemang genom att skumma någon bekräftelse skicka dig framåt till tjänsten och lägga till den i din TripIt konto. Den betalda TripIt Pro-konto kan även du spåra prisändringar och få återbetalning om priset för din biljett har sjunkit.

SAS Survival Guide

10 Bästa iPhone Apps för Män

Om din resa tar dig till en fjärran resmål och du befinner dig behöver grundläggande överlevnad färdigheter, inte fastna i kylan utan denna applikation. SAS Survival Guide hjälper dig att identifiera farliga växter ger första hjälpen tips och även fungera som en morsekod ljus. Två versioner finns tillgängliga för både iOS och Android-användare: Lite versionen är gratis, och den fullständiga versionen kostar $ 5,99 vid tidpunkten för offentliggörandet.

animerade Knop

10 Bästa iPhone Apps för Män

En av de mest underskattade kompetens för aktiva män är förmågan att knyta en bra knut. Med denna app får du gick igenom processen att knyta en lång rad knop steg för steg, med textinstruktioner och animerade illustrationer. Oavsett om du camping, segling eller arbetar runt huset, det finns gott om knutar att lära. Vid tidpunkten för offentliggörandet, är animerad Knop $ 4,99 och finns för både Android och iPhone-användare.

mixology

10 Bästa iPhone Apps för Män

Efter en lång dag av resa eller umgås med barnbarn, det är väl bra att vilja sitta ner och njuta av en stark drink. Mixology är en gratis app, som stöds av annonser, som ger tusentals drinkrecept. Du kan skriva in information om vad som finns i din spritskåp i appen och få recept för olika läckra tillsatser.

Omaha biffar Stek Tid

10 Bästa iPhone Apps för Män

Matlagning en biff till perfekt temperatur behöver inte vara svårt. Detta fria iOS och Android Steak Time app kan hjälpa dig att uppnå den perfekta biff, oavsett snittet eller storlek. Appen guidar dig genom processen att skjuta upp grillen till den idealiska temperaturen och uppnå perfekta droppmärken på en biff och det varnar dig när det är dags att ta ditt kött från grillen per önskad tillagningstemperatur.

Home Depot

10 Bästa iPhone Apps för Män

Kompletterings objekt på honung göra-lista runt huset håller dig aktiv och teknik i din smartphone kan bidra till att göra dessa uppgifter lättare. The Home Depot appen kan du kontrollera lager av artiklar på en närliggande plats eller beställa förbrukningsartiklar direkt från enheten på resande fot. IOS-versionen av appen har också verktyg byggt för att göra ditt jobb lättare.

You may also read!

11 mindre populärt (men bättre) alternativ till gemensam iPhone Apps

11 mindre populärt (men bättre) alternativ till gemensam iPhone Apps

Förutsätt inte att de mest populära iPhone apps är de bästa. När det gäller allt från e-post till podcasts till väder, kan det finnas bättre alternativ. Här är en genomgång av 11 stöttepelare program du bör överväga att byta. Facebooks självbetitlade

Read More...
Hur skapar jag en iPhone App?

Hur skapar jag en iPhone App?

IPhone App Store har varit en välsignelse för oberoende utvecklare. I april 2009, hämtat en iPhone användaren en miljard ansökan, bara nio månader efter Apple låta andra utforma dem. För Apple, dessa program hjälpa till att bygga varumärkeslojalitet.

Read More...
Så här ställer Föräldrakontroll för iPhone App Store

Så här ställer Föräldrakontroll för iPhone App Store

Med iPhone förmåga att hjälpa dig att njuta media var du än är, det var bara en tidsfråga innan tveksamt material gjort sin väg till iPhone. Jag är säker på att förde glädje för vissa människor, men om du är en förälder som köpte en iPhone eller iPod

Read More...
Essential iPhone Apps för upptagna Moms

Essential iPhone Apps för upptagna Moms

Översikt Som en mamma, har du mycket att göra mellan att ta hand om din familj, dig själv och din karriär - känns och det ibland som om du har en ständigt krympande fönster tid att få allt gjort. Dessa måste ha iPhone apps är utformade för att göra d

Read More...
Hur Design iPhone Apps

Hur Design iPhone Apps

Utvecklingen av iPhoneapps har vuxit oerhört populära under åren. För att göra det lättare för app-utvecklare, har företagen skapat online-verktyg som snabbar upp utvecklingsprocessen. Tyvärr, vilket utvecklingstiden kortare oftast resulterar i en ka

Read More...
Idéer för iPhone Apps

Idéer för iPhone Apps

Från enheter som används för att bara ringa och ta emot samtal, har mobiltelefoner utvecklats till flera fungerande verktyg erbjuder funktioner medieuppspelning, digitalkameror, röstinspelning och personlig informationshantering. Den iPhone är en sto

Read More...
Hur man gör dina egna ikoner för iPhone Apps

Hur man gör dina egna ikoner för iPhone Apps

Det finns många olika sätt som du kan göra dina egna ikoner för iPhone apps. Ett sätt är att använda en online iPhone ikon generator tjänst som låter dig ladda upp dina bilder och omvandla dem till PNG ikoner. När bilderna är i PNG-format, kan du läg

Read More...
Hur man lär sig att utveckla iPhone Apps

Hur man lär sig att utveckla iPhone Apps

Eftersom Apple tillät utomstående att sälja iPhone-program under 2008, har nybörjare och erfarna utvecklare använde plattformen för att bygga finansiella förmögenhet. Utvecklare som Steve Demeter, skaparen av iPhone spelet Trism, och Ethan Nicholas,

Read More...
iPhone Apps för nybörjare

iPhone Apps för nybörjare

Du har köpt en ny iPhone och är redo att gräva i en värld av appar. Det finns många viktiga iPhone apps som varje nybörjare behöver vända från en nybörjare till en erfaren iPhone-användare. Essential sociala nätverk Apps En av de mest populära progra

Read More...