52 ansikten: Kristen Maher

In Mode, stil och hygienartiklar
Advertisement

Kristen Maher, en försäljningschef på Yelp, är jordnära, avundsvärt snygg och kan tillämpa läppstift felfritt (typexempel). Idag, Kristen avslöjar hennes hemliga vapen för att bekämpa fläckar, henne gå till olika nyanser av läppstift och hennes kändis Doppelgänger skönhet ikonen.

52 ansikten: Kristen Maher

Vad är din dagliga hudvård?

Jag brukar prova en massa olika produkter jag läser om i stället för hålla sig till ett fåtal, men nyligen jag har försökt att hålla sig till en daglig rutin. Jag använder två tvättar ansiktet: En som är mild och en för finnar. Tyvärr kan mitt ansikte vara benägna att mindre finnar, särskilt när jag är stressad. På natten, jag använder La Roche-Posay Effaclar Purifying Foaming Gel Cleanser och sedan antingen Cetaphil eller Kiehl Ultra Facial Cleanser på morgonen. Om jag har en fläck, jag sandskädda på Mario Badescu Drying Lotion innan jag går till sängs, som fungerar underverk. Jag brukar sätta på Benefit Triple Utföra Ansikts Emulsion på morgonen innan jag sätta på min makeup. En gång i veckan, ska jag använda Kiehl Rare Earth Djup porrengöring mask, som håller min hud fläckfri och riktigt smidigt.

52 ansikten: Kristen Maher

Vad makeup brukar du ha?

Min makeup rutin är en av mina favorit delar av min dag, och jag är ganska konsekvent med vad jag bär om det är en arbetsdag, helg eller kväll. Jag börjar först med några sprayer av Smashbox foto Finish Primer Vatten till mitt ansikte innan foundation. Tro det eller ej, är min favorit ansikte foundation Neutrogena frisk hud Liquid Makeup som jag tillämpar använder en skönhet mixer. Jag har burit det sedan jag var 16 och jag får komplimanger hela tiden. Även om jag har en fläck eller två, gör det mitt ansikte ser felfri. Efter foundation, jag mitt ansikte med MAC Mineralize Skinfinish Pulver som ger mig den extra fulländad look.

52 ansikten: Kristen Maher

Jag använder vanligtvis Nars rouge i Deep Throat eller Orgasm och avsluta mitt ansikte med La Mer är pulvret, vilket eliminerar olja hela dagen och ger mig en daggiga, lysande utseende. Efter mitt ansikte, jag borsta mina ögonbryn med Fördel: s Goof Proof Brow Pencil och ställa dem med Benefit s Gimme Brow. Att avsluta mina ögonbryn, jag dra nytta High Brow Highlighter höger under valvet för att ge dem den perfekta finish. Jag använder sedan Fördel: s Roller Lash Curling Mascara på min topp fransar, vilket gör mina ögonfransar super lång och dramatisk.

Om jag går ut på natten, kan jag också lägga till en liten bit av Mac eyeliner i en goldish brun nyans till min locket. Sedan till slut, jag linje mina läppar med Mac Lip Pencil i fett Bare (bra universell färg), sandskädda en liten rosen bärga på, och sedan fylla i dem med en av mina många Kat Von D Everlasting Flytande Läppstift (Double Dare är min favorit ) eller Smashbox s Aways på Matte Liquid Lipstick (i efterfrågan, Babe Alert och Big Spender är några av mina favoriter).

52 ansikten: Kristen Maher

Hur skulle du beskriva din inställning till skönhet?

Jag skulle beskriva min syn på skönhet färska men fet. Jag älskar en bra fet och ljus läpp (du sällan fånga mig utan en!) Och långa ögonfransar för att göra mina ögon pop.

52 ansikten: Kristen Maher

Berätta, hur får man sådana fantastiska hår?

Jag brukar bara tvätta mitt hår 3-4 gånger max per vecka, som jag tror hjälper till att hålla det verkligen blankt och friskt. De flesta dagar på jobbet Jag kastar bara mitt hår i en topp knut, men på helger och nätter ut jag krypa och stil det. Jag böjer mitt hår med hjälp av T3 SinglePass Whirl Styling Wand (slutsålt, men liknande här), vilket ger mitt hår att mjuka Beachy curl utseende. Mina lockar pågå hela dagen, och det är så lätt att använda. Efter att jag krypa mitt hår, jag borsta ut varje curl att mjuka upp dem och spraya lite hårspray för att hålla vågen.

52 ansikten: Kristen Maher

Försöker du ut några nya produkter som du vanligtvis inte använder?

Jag har aldrig används under ögonkräm, men eftersom jag har märkt mörkare ringar under ögonen, började jag använda Det är potent! ögonkräm av Benefit.

Har du några favoritskönhetsbehandlingar?

Min favorit skönhetsbehandling definitivt få mina ögonbryn vaxad. Jag har naturligtvis mörka och tjocka ögonbryn, som är en välsignelse, men också hög underhåll! Medan jag är lyckliga naturliga tjocka ögonbryn är i, jag har fått dem vaxad eftersom jag var 12, och måste få dem gjort varannan vecka. Jag känner mig alltid så mycket mer sätta ihop när mina ögonbryn är nyligen gjort och jag är så glad att jag fick aldrig in i det tonårs tweezing frenesi!

52 ansikten: Kristen Maher

Vad är den sista produkten du använde tills det var ingenting kvar?

Friska Sexy Hair Soy Tri-Vete Lämna in Conditioner. Det gör mitt hår så mjuk utan att göra det fet.

Vad är din några av dina favorit dofter?

Marchesa (de inte längre göra detta, men du kan oftast hitta den på Amazon), Jo Malone i Nectarine Blossom och honung, och Stella av Stella McCartney.

Kan du berätta lite om ditt jobb? Vad är det att arbeta på Yelp?

Jag hade bara min fyra år årsdagen eller "Yelpiversary" som vi kallar det. Jag började som försäljningskundansvarig i San Francisco några månader efter examen från UCLA, och sedan blev befordrad till säljledning nästan två år sedan.

Jag har nyligen flyttat till Chicago från San Francisco för mitt jobb på Yelp. Eftersom jag aldrig har bott utanför Kalifornien, jag tänkte "varför inte ?!" och flyttade i april med min bästa vän från arbetet. Vi har haft en hel del roligt att dekorera vår lägenhet direkt från Pinterest (bilder nedan, vi älskar också ost och hosting människor för vin nätter).

Jag leder för närvarande den andra månaden i vårt säljutbildning i Chicago, så jag får jobba med 25 till 70 nyförsäljningen konto chefer varje månad och introducera dem till Yelp Sales. Jag har träffat några av mina närmaste vänner på Yelp i både SF och Chicago och absolut älskar mitt jobb. Kan inte vänta på de kommande fyra åren!

52 ansikten: Kristen Maher

52 ansikten: Kristen Maher

Vad är en sak du gör varje dag som gör att du känner stor?

Jag kan vara lite av en spännings fall så jag se till att träna ett par gånger i veckan (jag älskar SoulCycle!) Och jag har fått in enkel meditation.

Vem ser du till efter skönhet inspiration?

Ända sedan "Laguna Beach" sändes tillbaka i dag, har jag alltid älskat Lauren Conrad. Vi har liknande hår och ögonfärg, så skönhet tips som fungerar för henne, brukar fungera bra för mig också. Jag tror också att hon har den mest fantastiska hår, så jag får ofta färg idéer från henne.

Jag ser också till Kiernan Shipka (Sally Draper från "Mad Män") för skönhet och mode råd. Jag får höra ganska ofta att hon är min dubbelgångare, så alla produkter Jag läste att hon använder jag ge ett försök!

52 ansikten: Kristen Maher

Var noga med att följa Kristen på Instagram, och kom tillbaka nästa vecka för den senaste versionen av 52 ansikten, en veckoserie som spotlights en riktig kvinnas skönhet rutin. Förra veckan avslöjade LA-baserade skådespelaren Maya Harris bästa $ 7 mascara och superenkel morgon ritual som håller henne känslan positiv hela dagen lång.

You may also read!

Vilka hundar har Skrynkliga ansikten?

Vilka hundar har Skrynkliga ansikten?

När du väljer en hundras, kan estetik ibland vara en faktor med vissa ägare som vill ha en hund som är söt eller ädelt utseende. Vissa människor som en ras med en lite mer fysisk karaktär, inklusive mer ovanliga blickande de med rynkiga ansikten elle

Read More...
Hur man blir en kristen bok distributör

Hur man blir en kristen bok distributör

Om du brinner för kristna böcker, kan du överväga att bli en online kristen bok distributör. Christianideas.net säger den bästa delen om denna verksamhet är "att veta att de produkter som du säljer är att hjälpa människor i deras andliga liv." C

Read More...
Hur man drar tecknad roliga ansikten

Hur man drar tecknad roliga ansikten

Ritning tecknad rolig ansikten är en konst i sig och en av de mest kreativa typerna av ritningen. Det kräver uppmärksamhet för att bilda och form, precis som vanliga ritning och extrem överdrift av ansiktsdrag. Du måste lära sig några grundläggande f

Read More...
Spel för en kristen valentin bankett

Spel för en kristen valentin bankett

Även om många människor förknippar Alla hjärtans dag med rosor, choklad och brevlådor fyllda med kärleksbrev, är semestern också ett utmärkt tillfälle för kyrkor att samlas för banketter och en hyllning till kristen kärlek. Många vanliga Alla hjärtan

Read More...
Den genomsnittliga längden på Mahi Mahi

Den genomsnittliga längden på Mahi Mahi

Guldmakrill, även känd som delfiner fisk eller dorado fisk, finns i havsvattnet över hela världen. Det är en färgstark fisk med ljusa skimrande guld och fläckar av blått och grönt. Guldmakrill är rovfiskar, fest på många mindre arter av sjöliv och sn

Read More...
52 ansikten: Lex Lee

52 ansikten: Lex Lee

Lex Lee är en LA-baserade möbelformgivare vars moderna skapelser har varit med på platser som Design Milk. Hon är snäll, helt underbara, och en mästare på att tillverka den perfekta Instagram bildtext. Idag, hon delar hennes skönhet rutin, inklusive

Read More...
Hur man blir en kristen inspirationstalare

Hur man blir en kristen inspirationstalare

Vissa människor känner sig kallad av Gud att flytta in att tala och ge biblisk kunskap samtidigt hjälpa lyssnare känner sig mer uppmuntras och befogenhet om sina liv. Ett sätt att uppfylla det kravet är att bli en heltid motiverande talare. Om du gör

Read More...
Hur Marinera Mahi Mahi

Hur Marinera Mahi Mahi

Mahi Mahi, även känd som guldmakrill, kan leva i tre till fyra år och växa upp till 50 pounds. Dess kött är ganska tät jämfört med de flesta andra vanliga matfisk, så du kommer att behöva marinera det längre än du kanske marinera andra skaldjur. Du b

Read More...
52 ansikten: Stephanie Danler

52 ansikten: Stephanie Danler

Stephanie Danler är författare till Sweetbitter, en roman fylld med så mycket delikat mat bilder som det kommer att göra som du vill unna dig ostron och ett glas vin omedelbart. Idag, hon delar hennes försökt och sant skönhet tips, inklusive hemlighe

Read More...