52 ansikten: Lauren Taylor

In Mode, stil och hygienartiklar
Advertisement

Lauren Taylor är en Londonbaserad produktionsassistent som kommer från Kalifornien. Hon är en natur entusiasten som har en katt som heter Dame Judi Dench (!) Och älskar praktiska skor och opraktiskt hår volym. Idag, hon delar den brittiska skönhet varumärken hon älskar, efterrese hud frälsare hon svär vid och hårvård rutin som var 18 år i vardande.

52 ansikten: Lauren Taylor

Vad är din dagliga hudvårdsrutin?

Jag tvättar mitt ansikte med Ren Evercalm Gentle Cleansing Milk morgon och kväll. Jag använder också Shu Uemura Balancing Cleansing Oil att ta bort något smink. När det gäller fuktkräm, använder jag antingen Ren Vita-Mineral dagligt tillskott Moisturising Cream eller Tata Harpers Repairative Moisturizer.

52 ansikten: Lauren Taylor

Vad makeup brukar du ha?

Jag definitivt inte bära smink varje dag, men när jag gör jag hålla i allmänhet det enkelt. Jag använder Terry Cellularose Moisturizing CC Cream för att jämna ut min hud. Det är den bästa produkten jag har hittat i år eftersom det ger bra täckning samtidigt som superlätt och återfuktande. Att dölja något på mitt ansikte, jag använder Laura Mercier Secret Camouflage. Sedan jag definierar mina ögonbryn med Kevyn Aucoin Precision Brow Pencil och se till att de stannar på plats med Eyeko panna gel. Mina ögonfransar är ganska rak, så jag använder Shu Uemura s ögonfransböjare och ett lager Eyeko s Black Magic Mascara. Om det behövs kommer jag lägga rouge (NARS Dolce Vita) eller bronzer (NARS Laguna), beroende på hur lång tid det har gått sedan min hud har sett solen.

52 ansikten: Lauren Taylor

Hur klär du upp din look för ett speciellt tillfälle?

Om jag känner mig fint, jag älskar en bra läppfärg, antingen Bite Beauty Cashmere Lip Cream eller Tom Ford läppstift, och kommer att lägga lite ögonskugga med Laura Mercier Kaviar Stick ögonfärg i Sand Glow och en eyeliner. För att göra min hud ser lite snazzier, jag använder Nuxe Skimrande Dry Oil Huile Prodigieuse Or.

52 ansikten: Lauren Taylor

Vad är din go-to hårvårdsprodukter och stylingverktyg?

Jag kämpade med mitt hår i flera år och det tog mig ungefär 18 år att omfamna min naturliga struktur. Det bästa som hänt med min lockigt hår var en diffusor och en frisör som berättade för mig att aldrig röra den med en borste. Jag kamma bara genom mitt hår när det är täckt av balsam i duschen, därefter jag inte röra den. Med mitt hår fuktig, jag använder fröken Jessies Mångkulturella lockar och krama den, torka mitt hår upp och ner med en diffusor. Jag använder Oribe ogenomträngliga Anti-Fukt Spray kontrollera min lockar stanna, och om det behövs några OUAI hår olja för glans.

52 ansikten: Lauren Taylor

Finns det någon brittisk skönhet köper du har upptäckt att du absolut älskar?

Både Ren och Eyeko är två brittiska märken som jag älskar och använder varje dag. Det finns också en butik här i London kallas Content Beauty och välbefinnande som jag älskar. De har allt du kan tänka i termer av naturliga skönhet och bära både brittiska baserade produkter och andra stora märken.

Har din brittiska skönhetsvård skiljer sig från amerikanska skönhetsvård?

Den största skillnaden mellan min amerikanska och brittiska skönhet rutin är fukt. På vintern här i England kylan och värme kan utlösa förödelse på din hud, så fuktgivande måste ökas ymnigt. Jag också sällan var tvungen att använda rouge eller någon form av bronzer när jag var i staterna, men nu att min hud har blivit mycket blekare den behöver lite hjälp.

How do you behålla din hud när du reser?

Jag försöker att inte bära smink när de flyger bara för att din hud är redan göra med en hel del. Jag frost mitt ansikte som en kaka med fuktkräm innan jag får på ett plan och oftast när jag har nått mitt mål kommer jag att använda Tata Harpers Resurfacing Mask.

Du har bott i London för fyra år (!). Vad är en sak du saknar från din hemstad?

Medan jag har antagit kulturellt lämpliga te och kex här, jag saknar mexikansk mat som en gammal vän.

52 ansikten: Lauren Taylor

Vad är den sista produkten du använde 'til det fanns ingenting kvar?

Jag använder Aquaphor Lip Repair tills dess borta.

Vad är en sak du gör varje dag som gör att du känner stor?

Medan jag inte skulle göra anspråk på att göra det varje dag, är motion definitivt det som gör att jag känner mig bra, även om det bara cykla runt i staden.

Om du kunde ta drycker med någon, vem skulle det vara och vad skulle du beställa?

Som kliché som det låter, skulle jag välja drottning Elizabeth II. Ju längre jag har bott här mer hon fascinerar mig. För att kunna tala med en kvinna som konsulterade med Churchill och ändå har en twitter handtag skulle vara anmärkningsvärt. Jag skulle förmodligen beställa te, bara för att jag tråkigt så där och kan inte lita på med en drink i någon alkohol.

När känner du dig mest bekväm i din egen hud?

När jag är med vänner och / eller familj i naturen av något slag. Ju längre jag lever som en stadsbo, desto mer inser jag hur mycket jag saknar utomhus, oavsett om det är en gård i Skottland eller en strand hemma i Kalifornien.

Hur skulle du beskriva din inställning till skönhet?

Trots att en sådan fan av skönhetsprodukter av alla slag, vill jag tror att min syn på skönhet är ganska enkel. Den är baserad på egenvård och vårda mer än en källa till självförtroende. Jag tycker om att hitta vad som fungerar för mig och vad som gör mig att må bra. Min syster-in-law och jag delar en kärlek till produkter som fungerar och är av naturliga / organiska övertalning, och vi alltid se till att hålla varandra i know.

52 ansikten: Lauren Taylor

Tack, Lauren! Återkom nästa vecka för den senaste versionen av 52 ansikten, en veckoserie som spotlights en riktig kvinnas skönhet rutin. Förra veckan, Veronica Pohls delade livsförändrande under ögonen concealer hon använder varje dag, $ 12 apotek garv mousse hon svär vid och hennes överraskande hemliga vapen för att få slät hud.

You may also read!

Hur man köper äkta Ralph Lauren tröjor på eBay

Hur man köper äkta Ralph Lauren tröjor på eBay

Vill du köpa riktiga Ralph Lauren skjortor på eBay? Läs här för att lära sig att upptäcka förfalskningar och fler tips om att köpa dyra märkeskläder för rabatterade priser. Saker du behöver Internetanslutning Sunt förnuft Tålamod Smart eBay budgivnin

Read More...
52 ansikten: Kristen Maher

52 ansikten: Kristen Maher

Kristen Maher, en försäljningschef på Yelp, är jordnära, avundsvärt snygg och kan tillämpa läppstift felfritt (typexempel). Idag, Kristen avslöjar hennes hemliga vapen för att bekämpa fläckar, henne gå till olika nyanser av läppstift och hennes kändi

Read More...
52 ansikten: Maddie McCormick

52 ansikten: Maddie McCormick

Maddie McCormick är en LA-baserade skådespelerska med rötter i Chicago. Du kanske känner igen henne från hennes tv poäng, inklusive Nickelodeons "Bucket och Skinners Epic Adventures" och MTV pilot "Self Promotion", regisserad av Zach B

Read More...
Vilka hundar har Skrynkliga ansikten?

Vilka hundar har Skrynkliga ansikten?

När du väljer en hundras, kan estetik ibland vara en faktor med vissa ägare som vill ha en hund som är söt eller ädelt utseende. Vissa människor som en ras med en lite mer fysisk karaktär, inklusive mer ovanliga blickande de med rynkiga ansikten elle

Read More...
Hur man drar tecknad roliga ansikten

Hur man drar tecknad roliga ansikten

Ritning tecknad rolig ansikten är en konst i sig och en av de mest kreativa typerna av ritningen. Det kräver uppmärksamhet för att bilda och form, precis som vanliga ritning och extrem överdrift av ansiktsdrag. Du måste lära sig några grundläggande f

Read More...
52 ansikten: Lex Lee

52 ansikten: Lex Lee

Lex Lee är en LA-baserade möbelformgivare vars moderna skapelser har varit med på platser som Design Milk. Hon är snäll, helt underbara, och en mästare på att tillverka den perfekta Instagram bildtext. Idag, hon delar hennes skönhet rutin, inklusive

Read More...
52 ansikten: Stephanie Danler

52 ansikten: Stephanie Danler

Stephanie Danler är författare till Sweetbitter, en roman fylld med så mycket delikat mat bilder som det kommer att göra som du vill unna dig ostron och ett glas vin omedelbart. Idag, hon delar hennes försökt och sant skönhet tips, inklusive hemlighe

Read More...
De specifikationer för en Taylor Made skaft

De specifikationer för en Taylor Made skaft

Taylor Made Golf producerar golfklubbor som används av både touring proffs och helg golfare lika. En av de mest populära förare modeller som erbjuds av Taylor Made 2010 är R9 SuperTri. Axel alternativ som erbjuds för Taylor Made R9 SuperTri förare va

Read More...
52 ansikten: Rachel Burke

52 ansikten: Rachel Burke

Rachel Burke är en LA-baserade romantik romanförfattare och mat bloggare som är första kokbok, The Skinny Chick kokbok, kommer att släppas i 2017. I dag pratar hon om sin skönhet filosofi, alla naturliga skönhetsbehandlingar som verkligen fungerar oc

Read More...