52 ansikten: Lex Lee

In Mode, stil och hygienartiklar
Advertisement

Lex Lee är en LA-baserade möbelformgivare vars moderna skapelser har varit med på platser som Design Milk. Hon är snäll, helt underbara, och en mästare på att tillverka den perfekta Instagram bildtext. Idag, hon delar hennes skönhet rutin, inklusive bästa concealer för att täcka upp mörka ringar och hennes hemlighet för att hitta de bästa skönhets köper på Amazon.

52 ansikten: Lex Lee

Berätta om din hudvård regim. Vilka produkter använder ni regelbundet?

Jag tillbringar större delen av min tid på min verkstad övervaka produktionen av mina möbler linje - där det finns noll klimatkontroll. På sommaren, jag är ständigt svettig, jag menar glöda, och på vintern är mina händer nästan alltför knäckt och torrt för att dra! Min hudvård, därför lämnar mycket litet utrymme för makeup, men kräver en hel del av huden sparare. Just nu, innebär att en hel del av andnings hudkräm som Murads Balancing Moisturizer med SPF 15 och massor av vatten. På vintern, betyder det balsam för läppar, armbågar och knän, som Ärlig Beauty Magic Balm och Smiths Minted Rose läppbalsam.

52 ansikten: Lex Lee

52 ansikten: Lex Lee

52 ansikten: Lex Lee

Vad makeup ni bär dagligen?

Under veckan är det enda makeup jag bär den Cosmetics Bye under ögonen så att jag inte oroa kunder om huruvida jag får tillräckligt med sömn. Jag gör, jag svär! Annat än att ingen bronzer, rouge eller mascara. Det skulle helt enkelt smälta bort av 11:00! Jag klockade den på 84 grader när jag gick in genom dörren vid 08:00 i torsdags.

På helgerna, jag dra full nytta av det faktum att min bästa vän arbetar i skönhet PR och skickar mig allt jag kan önska. Jag bär Make Up For Ever Ultra HD Invisible Cover Foundation Stick och tillämpa den med en skönhet mixer, som jag nyligen lärt sig att använda (det är pinsamt, jag vet). Jag sedan göra en pouty ansikte och kontur mina kinder med Anastasia Beverly Hills Contour Kit i lätt till medium. Jag belyser också mina kinder med Anastasia Beverly Hills So Hollywood belysning. Vid denna punkt i makeup rutin, har jag vanligtvis glömt att sätta på ögonskugga, så jag skrota den helt och hållet och gå rakt på mina ögonbryn med glansigare Boy panna i svart. Jag kommer antingen sätta på Chapstick och kallar det en dag, eller sätta på Sake från Bite skönhet, om jag vill ha lite färg.

52 ansikten: Lex Lee

Jag tar allting med Celkin makeup remover våtservetter och följa upp med AHA / BHA Exfoliating Cleanser från Murad. Jag försegla allt med färska s Seaberry Moisturizing Face Oil.

52 ansikten: Lex Lee

Försöker du ut några produkter som du vanligtvis inte använder?

Jag slutade nyligen bära ögonfransförlängning för att ge dem en paus, och jag har börjat använda Wild Wild Nest Ricinolja på mina ögonfransar och ögonbryn för att hjälpa dem att växa. Det gör underverk för min ögonbryn, men mina fransar behöver fortfarande hjälp. Jag kommer definitivt att gå tillbaka till min vän och estetiker Eydie Anne på Dermaluv Skin Care.

Jag spelar också en hel del tennis innan arbetet och mitt bröst och rygg är ganska benägna att bryta ut från svett. Jag har använt Murads Acne Body Wash och det är inte super torkning som de flesta akne tvättar. Kan du berätta Jag älskar verkligen Murad?

52 ansikten: Lex Lee

Har du en go-to frisyr?

Hår är definitivt inte min starka sida. Att arbeta på en möbelaffär innebär mitt hår dras tillbaka och ut ur mitt ansikte. Alltid. Jag brukar ha det i en tät låg bulle när det är fortfarande våt efter duscha, eller högt upp på huvudet som en high school cheerleader. När jag var i designskola, hade jag det mesta helt rakat och det var mycket lättare att underhålla. Jag tänker en buzz cut är i min framtid.

52 ansikten: Lex Lee

52 ansikten: Lex Lee

52 ansikten: Lex Lee

Föredrar du naglarna naturlig eller polerad?

År sedan hade jag de långa stilett naglar och alltid haft galna designer (detta gick tillsammans med rakat huvud alltför). I dag? Ingenting. De arkiveras kort och häftigaste jag går är en trevlig buff. Jag är ständigt begrava mina händer i gamla möbler eller ritning, limning, sömnad, tillskärning; Jag behöver mina händer att vara redo att arbeta. Jag var trött på att titta på kantstötta naglar och gel tog för lång tid på salongen, så jag just beslutat att göra sig av med allt. Jag får fortfarande en grundläggande manikyr och pedikyr regelbundet för att hålla mina nagelbanden i schack.

Kan du berätta lite om vad du gör? Vad är det som att designa möbler och ser dina visioner ta form?

Jag designar möbler i Los Angeles och övervaka allt från valet av trä för ramen till stygn detalj på kuddar. Jag gör alla mina konstruktionsritningar för hand och ett nära samarbete med en grupp av mycket begåvade träarbetare och tapetserare som hjälper mig att skapa produkter av högsta kvalitet. Den första stolen jag gjorde var för en tävling tillbaka i 2014, och ser det avslutade var det närmaste jag har varit i känsla som jag hade fött. Det var svårt, lång, men mycket givande. Debuterar min samling till allmänheten vid älta Design var att bjuda in världen att titta på min kid spela i sin första piano skäl. Han kunde ha glömt alla anteckningar och avrinning skrikande, och jag skulle fortfarande ha varit stolt. Lyckligtvis var mina möbler träffade en sådan positiv respons, och jag arbetar redan på nästa kollektion!

Finns det några hem lyx som du älskar?

Jag har nyligen flyttat in i en ny lägenhet med min pojkvän, Hunter, och vi fick en Sonos Playbar och subwoofer. Jag kommer hem varje dag och spränga en av två saker: smooth jazz (oftast när jag lagar mat) eller 80s stil synthpop (oftast när jag rengöring). Ja, jag laga mat och städa, alltför. Hurra för traditionella könsroller! Den sista delen var 100% sarkastisk.

En annan home luxury är ett resultat av mitt arbete experiment. Jag gjorde meditationskuddar för vårt vardagsrum och gjort en matchande hund säng för min hund, Morty. Han egentligen inte meditera på det, men han är definitivt den minst betonade medlem av denna familj, så han gör något rätt.

52 ansikten: Lex Lee

Finns det en viss del av din dagliga rutin som gör att du känner stor?

Jag är drottningen av rutinen. Måndag: matvaror. Tisdag: mörka kläder. Men de som gör mig att må bra? Espresso och tennis. Jag schema också en massage en gång i månaden. FEST YO själv.

Finns det en DIY skönhetsbehandling du svär vid?

Jag satte kokosolja på allt. Jag snurra runt i min mun första som på morgonen. Jag gnider den över hela kroppen efter en dusch. Jag låta min hund slicka bort det eftersom det är säkert, bra för hans hud, och jag är inte som en vanlig mamma; Jag är en cool mamma. Jag lämnar några i mitt hår över natten eftersom varför inte? Jag köpte ett stort badkar Carrington Farms kokosolja på Amazon och det kommer att dröja ett tag innan jag måste ändra ordningen.

52 ansikten: Lex Lee

52 ansikten: Lex Lee

52 ansikten: Lex Lee

Vad är det mest radikala sak du har gjort för att växla upp ditt utseende?

Jag rakade av det mesta av mitt hår och blekt oavsett var kvar. Det var tillbaka 2013. Nyligen? Jag kinda bara slutade göra mina ögonbryn. Om du håller poäng: Jag har dikat smink, ögonfransar, nagellack, och nu ögonbryn. OK, inte övergav helt jag bara låta dem vara i sitt naturliga tillstånd. Vissa kallar det lättja, jag kallar det effektivitet. Det är som hur Steve Jobs endast bar svarta sköldpadda hals: en mindre beslut. Steve och jag är i stort sett samma person.

52 ansikten: Lex Lee

Finns det några platser du ofta för skönhets tips eller produktrekommendationer?

Mellan att ha en bästa vän som är en skönhet expert @badgalsheeshee och pojkvän @huntermarch som är i underhållningsbranschen med en fantastisk makeup artist @ julie4makeup, jag är så bortskämd med åtkomst jag måste fantastiska produkter. Alla bara berätta vad jag ska använda och jag ... lyssna. Så ingen skönhet plats i sig ... men jag kontrollera recensioner flitigt på Amazon när jag letar efter en viss typ av produkt (som ricinolja). Men jag skulle hålla sig borta från produkter med över 2000 recensioner ... något verkar lite misstänksam.

Vem ser du till efter skönhet inspiration?

Min mamma har ingjutit i mig vikten av att tvätta ansiktet varje kväll och korrekt fuktgivande. Hon bär en rolig pannband sak när tvätta ansiktet som jag ännu inte har antagits. Det är zebra tryck och den går med sin snöleopard badrock. Min mamma är helt klart en stilikon. Min andra stil och skönhet ikoner Georgia O'Keefe, Catherine Deneuve, och Sherilyn Fenn.

Var noga med att följa Lex Lee på Instagram, och kom tillbaka nästa vecka för vår senaste delen av 52 ansikten, en veckoserie som spotlights en riktig kvinnas skönhet rutin. Om du missade förra veckans intervju, talade vi med Tiana Okoye, en LA-baserad aktör för närvarande spelar Elsa i livescen produktion av "Frozen" på Disney California Adventure temapark, och hon avslöjade det enklaste att applicera eyeliner som hon svär av för auditions och shower.

You may also read!

52 ansikten: Summer Rayne Oakes

52 ansikten: Summer Rayne Oakes

Summer Rayne Oakes är en modell, en eko-aktivist och en ivrig trädgårdsmästare (hon har över 500 anläggningar i hennes Brooklyn lägenhet!). Betraktas som världens första eko-modell, är hon mest känd för sin hållbara-attityd till mode och skönhet. Ida

Read More...
Julklapp idéer för en 8-årig pojke

Julklapp idéer för en 8-årig pojke

Shopping för en 8-årig pojke julklapp kan vara en utmaning, men det finns många alternativ i denna åldersgrupp för barn med olika intressen. När du tittar genom vetenskap och natur leksaker, sportrelaterade leksaker och spel, kommer du att upptäcka d

Read More...
Vilka hundar har Skrynkliga ansikten?

Vilka hundar har Skrynkliga ansikten?

När du väljer en hundras, kan estetik ibland vara en faktor med vissa ägare som vill ha en hund som är söt eller ädelt utseende. Vissa människor som en ras med en lite mer fysisk karaktär, inklusive mer ovanliga blickande de med rynkiga ansikten elle

Read More...
Möt Lee Boyce: Styrka Trainer och Myth Buster

Möt Lee Boyce: Styrka Trainer och Myth Buster

Lee Boyce har varit med i publikationer såsom Män hälsa, Män Fitness och MuscleMag, och har gjort segment som en fitness expert på olika nationella TV-program i Kanada. Han kommer nu att blogga för eHow, dela sina tips och tricks för att få och / ell

Read More...
Hur man drar tecknad roliga ansikten

Hur man drar tecknad roliga ansikten

Ritning tecknad rolig ansikten är en konst i sig och en av de mest kreativa typerna av ritningen. Det kräver uppmärksamhet för att bilda och form, precis som vanliga ritning och extrem överdrift av ansiktsdrag. Du måste lära sig några grundläggande f

Read More...
52 ansikten: Stephanie Danler

52 ansikten: Stephanie Danler

Stephanie Danler är författare till Sweetbitter, en roman fylld med så mycket delikat mat bilder som det kommer att göra som du vill unna dig ostron och ett glas vin omedelbart. Idag, hon delar hennes försökt och sant skönhet tips, inklusive hemlighe

Read More...
Floder och stränder nära Fort Lee, Virginia

Floder och stränder nära Fort Lee, Virginia

Fort Lee närhet till olika floder och stränder gör det lätt för besökare att gräva i södra kust Virginia rika historia och vilda djur eller helt enkelt finslipa sina vattensporter, färdigheter fiske och sand domstol volleyboll tjänar. Flyter på en la

Read More...
52 ansikten: Rachel Burke

52 ansikten: Rachel Burke

Rachel Burke är en LA-baserade romantik romanförfattare och mat bloggare som är första kokbok, The Skinny Chick kokbok, kommer att släppas i 2017. I dag pratar hon om sin skönhet filosofi, alla naturliga skönhetsbehandlingar som verkligen fungerar oc

Read More...
Hur man undervisar barnen rita ansikten

Hur man undervisar barnen rita ansikten

Barn börjar känna igen ansikten av människor de älskar mycket tidigt. Alla som har spelat Peek-a-boo med ett barn vet hur tidigt fascination med ansikten börjar. Det är naturligt, därför att ansikten är något yngre barn vill lära sig att rita. Någons

Read More...