52 ansikten: Maddie McCormick

In Mode, stil och hygienartiklar
Advertisement

Maddie McCormick är en LA-baserade skådespelerska med rötter i Chicago. Du kanske känner igen henne från hennes tv poäng, inklusive Nickelodeons "Bucket och Skinners Epic Adventures" och MTV pilot "Self Promotion", regisserad av Zach Braff. Du kan se henne i långfilmen "Camera Store", som är i vissa teatrar nu och kommer att vara på Netflix i 2017. Hennes nästa projekt är en huvudroll i en pilot för HBO tillgång kallas "F ** ked upp", som kommer att finnas tillgänglig på HBO GO på 2017 (!). Idag, hon delar hennes skönhet rutin, inklusive ett geni backstage skönhet tips för att minska svullna ögon och mörka ringar, prisvärda $ 6 hudvårdsprodukt hon svär vid och ansikts funktion som hon lärt sig att anamma åren.

52 ansikten: Maddie McCormick

Vad är din dagliga hudvård?

Först av allt, jag undvika solen som pesten - Jag är inte ens skämt. Jag skulle sätta SPF på mitt i en snöstorm. Medan jag hade klar hud på gymnasiet utvecklade jag cystisk akne i mina 20s. Grymt bra. Jag försökte allt från lokalverkande till antibiotika för att klara upp det men ingenting fungerade. En makeup artist på set rekommenderas Rodan + Fields till mig och det var en skänk från ovan. Jag använder deras Unblemish kit religiöst på natten. På morgonen, jag försöker att vara lätt på min hud och bara använda Cetaphil Gentle Cleanser och Rodan + Fields Unblemish Oil Control Lotion SPF 20. På natten efter min Rodan + Fields regim, jag kväva den i ricinolja. Jag är en total kokosolja vände ricinolja konvertera; det håller min hud så mycket mer vätska och fyller i de fina linjer. Jag får mitt på hela livsmedel för under $ 6.

52 ansikten: Maddie McCormick

Vad är din dagliga makeup rutin?

Jag gick igenom en tung bevingad eyeliner och rött läppstift fas (à la Taylor Swift) i college, men jag har sedan mognat ut och hålla det verkligen naturligt och fräsch. Jag svär vid mina GloMinerals Pressade Base (jag använder färgen Fair-Light) med min Kabuki borste för att sprida det jämnt. Det ser ut som du inte bär något men omedelbart jämnar ut din hudton. Dessutom är det helt naturligt så att du kan oavsiktligt somna i det och inte känner sig fruktansvärt om det (skyldig).

När jag var liten jag hatade min mörka ögonbryn - Jag hade även min mamma bleka dem blond - men nu älskar jag dem och även fylla i dem mörkare. Jag använder Anastasia Brow Kit och gör incheckningar med FlyBrow att hålla formen på punkten. Min bästa vän introducerade mig till överstrykningspenna och det har förändrat allt. Jag borsta en liten bit av Lorac ljuskälla som belyser Highlighter längs bron i näsan och strax ovanför mina kindben - det ger dig att glowy look utan att vara over the top.

För ögon, jag hålla det enkelt med min Shu Uemera lash locktång och Maybelline Volum 'Express den kolossala Cat Eyes Mascara. Jag har provat dyra mascara innan, men jag tycker att de som du kan få på CVS fortfarande mina favoriter. Jag bara sätta mascara på min topp fransarna - weird jag vet - men det gör att det ser mer naturligt och mindre "spidery" på mig. Om jag letar efter lite extra drama, jag får mina fransar tonade på Fördel för $ 20 (till exempel en hel del !!). Jag inte kontur eller använda bronzer, men jag sätta en liten bit av Tarte rouge på kinderna och Aquaphor på mina läppar och jag är redo att gå.

52 ansikten: Maddie McCormick

How do you forma håret flesta dagar?

Ärligt talat, de flesta dagar är det i en hög ponny. När jag har provspelningar men jag älskar min clip-in hårförlängningar. De är bortom lätt, och jag skär dem i mitt hår så att de smälter fint och ser naturliga ut. Min favorit märke är Euronext Remy Clip-in 14 "Human Hair Extensions i Blonde Frost från Sally Beauty (även om det alltid tenderar att vara slut i lager - grr). De sista år om du är trevligt för dem några regler med. tillägg: alltid få människohår och ge dem någon typ av curl så att du inte har en Barbie-fake-hår ser jag följa The Barefoot Blonde teknik för klippning in och blanda extensions - hon har YouTube-videor för människor som är nya i. dem. Men ärligt talat, när förlängningarna klipps in, jag kasta en trollstav måfå genom mitt hår och det är omedelbar beachy vågor.

Ser jag ut som en New Yorker ännu? #heyuppereastsiders

Ett foto postat av ✗ ✗ maddie mccormick (@madrymccormick) den jul 22, 2016 11:29 PDT

Hur klär du upp din look för ett speciellt tillfälle?

Jag älskar en bra Brigitte Bardot halv-up, halv-ner leta efter mitt hår, och kanske lite matt läppstift - Jag gillar kvist från Mac, det är en ljus-naken färg som ser bra ut på alla. Jag kommer inte att lämna lägenheten utan parfym - (! Gaelic gratis) Saor är min gå till. Det är oljebaserad och kommer i denna lilla förpackning som gör det enkelt att ta med mig, plus människor alltid hindrar mig att fråga vad jag har på mig.

men kan jag gå tillbaka till Paris?

Ett foto postat av ✗ ✗ maddie mccormick (@madrymccormick) den jul 19, 2016 01:09 PDT

Har du en speciell makeup rutin för auditions eller program?

PRIMER. PRIMER. PRIMER. Laura Mercier och Smashbox gör bra. Det håller bara allt på plats och ger huden en liten extra daggiga-ness. Innan jag framför kameran, jag alltid exfoliera huden med kultklassikern St Ive Apricot Scrub.

Ja, det är en wrap på miss Penny Onsdag Jag har älskat varje minut för att vara dig.

Ett foto postat av ✗ ✗ maddie mccormick (@madrymccormick) på Nov 20, 2015 på 05:11 PST

Har du lärt dig några stora backstage skönhetstips?

Under ögat kylning fläckar är fantastiskt för att minska svullna ögon / mörka ringar i en nypa. Låt dem i 10 minuter medan du gör ditt hår och efteråt du ser omedelbart mer vaken.

52 ansikten: Maddie McCormick

Vad är den sista produkten du använde 'til det fanns ingenting kvar?

GloMinerals Pressad Base. Jag svär inte lämna min Amazon kundvagn.

Om du är trött på att titta på våra ansikten, här är goda nyheter vår skicka iväg. Europa du var bra för oss. Nästa etapp med @kittystephans ️️

Ett foto postat av ✗ ✗ maddie mccormick (@madrymccormick) på Jun 18, 2016 vid 12:14 PDT

Har du en DIY behandling du älskar?

Inte nödvändigtvis DIY, men jag är en stor beundrare av Aztec indisk Healing Clay Mask - det låter skrämmande än det är. Du kan få ett stort badkar av pulvret för under $ 8, blanda du det med lite äppelcidervinäger och låt det sitta på ditt ansikte i 15 minuter. Jag gör det innan varje skott och det gör alla fina linjer och porer försvinner. Plus saker varar för evigt.

Vad är en sak du gör varje dag som gör att du känner stor?

Jag mediterar med min House of Intuition ljus. Det hjälper satt min avsikt för hur jag vill tillbringa dagen.

När känner du dig mest bekväm i din egen hud?

Så konstigt som det låter, framför kameran. Jag känner mig som den bästa versionen av mig själv när jag fokusera min uppmärksamhet på den andra aktören och få människor att skratta. Umgås med min pojkvän är upp där också.

52 ansikten: Maddie McCormick

Hur jag känner ni att se "Kamera Store" i teatrar IKVÄLL

2016/12/14 00:02:39

Kategori: mode, stil och hygienartiklar

Taggar: skönhet, skönhet Grunderna

You may also read!

Vilka hundar har Skrynkliga ansikten?

Vilka hundar har Skrynkliga ansikten?

När du väljer en hundras, kan estetik ibland vara en faktor med vissa ägare som vill ha en hund som är söt eller ädelt utseende. Vissa människor som en ras med en lite mer fysisk karaktär, inklusive mer ovanliga blickande de med rynkiga ansikten elle

Read More...
Hur man drar tecknad roliga ansikten

Hur man drar tecknad roliga ansikten

Ritning tecknad rolig ansikten är en konst i sig och en av de mest kreativa typerna av ritningen. Det kräver uppmärksamhet för att bilda och form, precis som vanliga ritning och extrem överdrift av ansiktsdrag. Du måste lära sig några grundläggande f

Read More...
52 ansikten: Lex Lee

52 ansikten: Lex Lee

Lex Lee är en LA-baserade möbelformgivare vars moderna skapelser har varit med på platser som Design Milk. Hon är snäll, helt underbara, och en mästare på att tillverka den perfekta Instagram bildtext. Idag, hon delar hennes skönhet rutin, inklusive

Read More...
52 ansikten: Stephanie Danler

52 ansikten: Stephanie Danler

Stephanie Danler är författare till Sweetbitter, en roman fylld med så mycket delikat mat bilder som det kommer att göra som du vill unna dig ostron och ett glas vin omedelbart. Idag, hon delar hennes försökt och sant skönhet tips, inklusive hemlighe

Read More...
52 ansikten: Rachel Burke

52 ansikten: Rachel Burke

Rachel Burke är en LA-baserade romantik romanförfattare och mat bloggare som är första kokbok, The Skinny Chick kokbok, kommer att släppas i 2017. I dag pratar hon om sin skönhet filosofi, alla naturliga skönhetsbehandlingar som verkligen fungerar oc

Read More...
Hur man undervisar barnen rita ansikten

Hur man undervisar barnen rita ansikten

Barn börjar känna igen ansikten av människor de älskar mycket tidigt. Alla som har spelat Peek-a-boo med ett barn vet hur tidigt fascination med ansikten börjar. Det är naturligt, därför att ansikten är något yngre barn vill lära sig att rita. Någons

Read More...
Frisyrer för äldre kvinnor med runda ansikten

Frisyrer för äldre kvinnor med runda ansikten

Äldre kvinnor behöver lite hiss, så de bör välja en frisyr som har lite volym upptill så att ögat dras uppåt i stället för nedåt, som en lång, rak, platt frisyr kommer att göra. Hud, ögonlock, kinder och käklinjen sloka med åldern, även om rund inför

Read More...
Hur man drar ansikten Steg för steg

Hur man drar ansikten Steg för steg

Rita det mänskliga ansiktet är ett av de mer komplicerade lektioner i konsten. Behärska konsten att dra ansikten stegvis gör en konstnär att lära sig att fokusera på de linjer som utgör ett ansikte i stället för ansiktet som en helhet. Använd en steg

Read More...
Hur Photoshop Leenden till ledsna ansikten

Hur Photoshop Leenden till ledsna ansikten

Ämnen i ett fotografi brukar anta "Säg cheese!" innebär att bryta ut i ett glatt ansikte. Fånga motiv med ledsna ansikten kan vara svårare, men manipulera bilder i efterhand behöver inte vara. Även Adobe Photoshop kanske inte att kunna omvandla

Read More...