52 ansikten: Rachel Burke

In Mode, stil och hygienartiklar
Advertisement

Rachel Burke är en LA-baserade romantik romanförfattare och mat bloggare som är första kokbok, The Skinny Chick kokbok, kommer att släppas i 2017. I dag pratar hon om sin skönhet filosofi, alla naturliga skönhetsbehandlingar som verkligen fungerar och daglig egenvård ritual hon svär vid.

52 ansikten: Rachel Burke

Vad är din hudvård rutin?

Jag har en månatlig Ipsy prenumeration, så min rutin tenderar att förändras när jag får nya produkter som jag gillar. Jag fick två produkter nyligen att jag älskar: en rengöringsgel från Organic Pharmacy och en fuktgivande mask från Epice som jag använder åtminstone en gång i veckan. Jag använder också Loreal Age-Perfect Cell förnyelse serum dagligen.

52 ansikten: Rachel Burke

Vad makeup brukar du ha?

Jag lämnar aldrig mitt hus utan grund, mascara, ögonskugga och läppbalsam. Jag älskar Clinique Superpowder och har använt det i flera år - det är inte så tung som flytande foundation, men inte lossnar lika lätt som vissa pulver gör. Jag älskar också Smashbox Full exponering och X-Märk mascara (en annan stor produkt som Ipsy vände mig till!). Mac Retrospeck är min favorit ögonskugga överlägset, och Burts Bees "Coconut & Pear Lip Balm är en stor organisk läppbalsam.

52 ansikten: Rachel Burke

52 ansikten: Rachel Burke

Hur skulle du beskriva din inställning till skönhet?

Jag tror att skönhet startar från insidan. Äta bra och utövar spelar en stor roll i hur vår hud, hår och organ utseende och känsla. Jag försöker också att använda alla naturliga produkter när det gäller skönhet. Jag använder kokosolja i stället för lotion, och jag älskar äggvita ansiktsbehandlingar och DIY hår masker.

52 ansikten: Rachel Burke

Som hårvårdsprodukter gör du svär vid?

Jag är kär i Keratin Complex schampo och balsam. Mitt hår känns så mycket friskare efter att ha använt den. Jag älskar också Batiste torrschampo för dagar när jag inte har tid att tvätta håret. Bortom zonen har några bra produkter också, speciellt deras Rock On Volumizing pulver som hjälper volumize dina rötter.

Mitt hår är naturligtvis mycket vågig och burrigt, så jag använder mycket leave-in behandlingar, oljor och hår serum. IT Hårvård 12-i-1 Lämna In Treatment är stor. Jag kommer att använda Chi 44 Järngardet Spray innan jag räta ut det för att skydda mitt hår.

Jag har använt Pantene s utjämning serum och John Freida s Sheer Blonde dröm Creme (utgångna) för år. Nyligen Ipsy skickade mig en burk Moroccanoil och jag älskar det också.

52 ansikten: Rachel Burke

Har du en DIY skönhetsbehandling du älskar?

Oh, ja - äggvita hud ansiktsbehandlingar och kokosolja honung hår masker! De är bra!

Försöker du ut några nya produkter som du vanligtvis inte använder?

Ipsy skickade mig en flytande eyeliner förra månaden. Jag brukar inte använda flytande eyeliner, men jag tyckte att det är bra när beläggen toppar ögonlocken. Det är mycket smidigare än att använda vanlig liner.

Brukar du bära parfym? Om så är fallet, vad parfym du för närvarande bär?

Ja, Pink Sugar. Jag älskar det - det luktar sockervadd!

52 ansikten: Rachel Burke

Hur blev du en romans författare?

Jag läste en massa böcker att växa upp, och i min tidiga tjugoårsåldern läste jag en hel del unga vuxna och nya vuxna romaner och blev så inspirerad av de stora berättelser som jag beslutat att skriva min egen.

52 ansikten: Rachel Burke

Varifrån kommer inspirationen till dina romaner ifrån?

Böcker, filmer, verkliga upplevelser och människor. Det är en blandning.

52 ansikten: Rachel Burke

Utöver dina romaner, du arbetar för närvarande på en kokbok. När började du att utveckla dina egna recept?

Jag var tvungen att sluta äta kött ungefär sex år sedan på grund av matsmältning problem, så jag lärde mig att vara kreativ med min mat. Det var runt den tiden som jag flyttade till Kalifornien och utsattes för en helt ny värld av hälsokost som jag inte har växa upp på östkusten. Så jag började komma upp med mina egna friska substitut och skulle använda ingredienser såsom svarta bönor och linser i stället för kött, zucchini nudlar i stället för pasta, etc. För några år sedan började jag ett livsmedel blogg för att hålla reda på recept, och jag har nu tillräckligt för att slutligen sätta dem alla i en kokbok.

52 ansikten: Rachel Burke

Har mat spelar en roll i din inställning till skönhet?

Absolut. Jag tror att friskare du känner på insidan, desto mer vacker du känner på utsidan. För att inte nämna, det finns så många helt naturliga produkter som är bra för både matlagning och skönhet. Som jag nämnde, jag använder kokosolja inte bara i matlagning, men även i min skönhet rutin som en fuktighetskräm och ett hår mask. Jag har upptäckt att det fungerar mycket bättre än lotion eller en hel del köpta hårprodukter.

52 ansikten: Rachel Burke

Vad är en sak du gör varje dag som gör att du känner stor?

Yoga och meditation. Om jag inte har tid att passa in i yoga, då jag ska avsätta minst en halvtimme för att meditera och rensa mitt sinne. Det är så viktigt att sträcka ut kroppen, rensa ditt sinne, och ta tid för dig själv att komma ihåg vad du är tacksamma för i livet.

52 ansikten: Rachel Burke

När känner du dig mest bekväm i din egen hud?

I yoga byxor. Jag bor i dem 99% av tiden. Det har blivit till den punkt där jag hatar även sätta på jeans!

Var noga med att följa Rachel på Instagram (och följa The Skinny Chick kokbok medan du är på det!). Återkom nästa vecka för den senaste versionen av 52 ansikten, en veckoserie som spotlights en riktig kvinnas skönhet rutin. Förra veckan Sapling redaktör Nicole Vit delade enkel rutin som är transformerade hennes hud och fet läppstift hon för närvarande besatt.

You may also read!

52 ansikten: Caroline Burke

52 ansikten: Caroline Burke

Caroline Burke är den begåvade bloggare bakom burkatron, en livsstil plats med steg-för-steg för allt från hängande hyllor att ta hand om krukväxter att skapa vackra nail art designs. Hennes nybörjarvänliga projekt har dykt upp i publikationer som Gl

Read More...
Vilka hundar har Skrynkliga ansikten?

Vilka hundar har Skrynkliga ansikten?

När du väljer en hundras, kan estetik ibland vara en faktor med vissa ägare som vill ha en hund som är söt eller ädelt utseende. Vissa människor som en ras med en lite mer fysisk karaktär, inklusive mer ovanliga blickande de med rynkiga ansikten elle

Read More...
Hur Layer varm choklad Blanda i en burk

Hur Layer varm choklad Blanda i en burk

Om du ger burkar av varm kakao mix som gåvor, skiktning ingredienserna i burken gör att det ser snyggare och tar inte mer tid än att placera de blandade ingredienserna i burken. Medan pint stora burkar är den klassiska storlek, kan du även skapa din

Read More...
Hur man använder på burk skum för förpacknings

Hur man använder på burk skum för förpacknings

Skum är ämnen, naturliga eller konstgjorda, som består av många gasbubblor hålls kvar i fast eller flytande form. Ämnen som frigolit eller förpackning skum skiljer sig i struktur från flytande skum som havet skum eller skum från en kopp cappuccino. S

Read More...
Hur man drar tecknad roliga ansikten

Hur man drar tecknad roliga ansikten

Ritning tecknad rolig ansikten är en konst i sig och en av de mest kreativa typerna av ritningen. Det kräver uppmärksamhet för att bilda och form, precis som vanliga ritning och extrem överdrift av ansiktsdrag. Du måste lära sig några grundläggande f

Read More...
52 ansikten: Lex Lee

52 ansikten: Lex Lee

Lex Lee är en LA-baserade möbelformgivare vars moderna skapelser har varit med på platser som Design Milk. Hon är snäll, helt underbara, och en mästare på att tillverka den perfekta Instagram bildtext. Idag, hon delar hennes skönhet rutin, inklusive

Read More...
Hur man håller på burk kattmat i foderautomater

Hur man håller på burk kattmat i foderautomater

Konserverad kattmat kan användas med en automatisk katt mataren. Matar måste utformas för fuktig mat. En automatisk arkmatare som kan användas med konserverad kattmat är Ergo 8-Day Feeder och en annan är CatMate Feeder. Om du vill använda burk kattma

Read More...
52 ansikten: Stephanie Danler

52 ansikten: Stephanie Danler

Stephanie Danler är författare till Sweetbitter, en roman fylld med så mycket delikat mat bilder som det kommer att göra som du vill unna dig ostron och ett glas vin omedelbart. Idag, hon delar hennes försökt och sant skönhet tips, inklusive hemlighe

Read More...
Hur man gör ett terrarium i en burk

Hur man gör ett terrarium i en burk

Brist på en gård eller stora utrymmen inomhus betyder inte att du kan inte skämma bort din inre trädgårdsmästare. Du behöver bara tänka småskaligt. Terrarier är små, självständiga trädgårdar vanligtvis planterade i glasburkar. Så länge plantorna är s

Read More...