52 ansikten: Stephanie Danler

In Mode, stil och hygienartiklar
Advertisement

Stephanie Danler är författare till Sweetbitter, en roman fylld med så mycket delikat mat bilder som det kommer att göra som du vill unna dig ostron och ett glas vin omedelbart. Idag, hon delar hennes försökt och sant skönhet tips, inklusive hemligheten till glödande hud och reparativ befogenheter Campari.

52 ansikten: Stephanie Danler

Berätta om din dagliga hudvårdsrutin. Vilka produkter älskar dig?

Jag minns att elva år gammal och tvätta mitt ansikte och tänker, "Nu är jag en kvinna!" Jag brukade titta på min mors och mormors rutiner och tror att det var den mest lyxiga och sofistikerat sätt att avsluta dagen. Jag tycker fortfarande det! Livet är hårt. Jag underskattar inte små stunder av egenvård.

52 ansikten: Stephanie Danler

Jag har aldrig varit någon som hoppar deras hudvård rutin, oavsett om jag camping, utmattad, eller festa. Som sagt, det är ganska parat tillbaka. Jag tvättar mitt ansikte med CeraVe Foaming Facial Cleanser - Jag använde Cetaphil, men jag älskar Cerave produkter. Det måste vara försiktig, oparfymerad. Jag har blandhy men jag värnar verkligen oljorna i mitt ansikte, jag hatar ett rengöringsmedel som remsor dem.

52 ansikten: Stephanie Danler

Jag är beroende av serum och oljor, men jag försöker ändra dem när jag avsluta dem. Mitt senaste fynd är klinisk Active Serum - en kvinna på Violet Grey sålde mig denna produkt och jag hade så mycket ångest efteråt och undrade om det skulle fungera. Jag märkte en skillnad efter en natt. Det är bra för ytrenovering huden, att bli av med mörka märken, och för alla akne. Jag rekommenderar det till en vän som tyckte att det var alltför torkning, men det är perfekt för min hud.

Jag har använt oljor för år (även om jag har fetare hud, jag tror verkligen att det är hemligheten till åldrande) - folk kommer att be om min hud och blir irriterad när jag säger att det är bara arganolja, bara mandelolja, etc. min vän Ari Basile (av blomman krona företaget Thistle och Seed) precis börjat göra min dröm olja från hennes linje Orso Bruno - detta är "The Everything Oil" eftersom du kan använda det för något! Det är en blandning av jojoba, ringblomma, sötmandel och aprikos kern frö. Jag har ingen aning om hur det fungerar, men det legitimt tar rodnad av ansiktet omedelbart.

52 ansikten: Stephanie Danler

Dessutom är Timglas nr 28 Primer Serum inte ens en primer! Det är denna läckra blandning av eteriska oljor, vegetabiliska oljor och vitaminer. Den person som rekommenderade mig beskrev det som en "vitamin pack för ditt ansikte" och jag håller fullständigt. Plus doften, det är fantastiskt att sätta på. Jag kan bära detta utan smink och min hud ser polerad. Jag bär det morgon och kväll.

För att gå tillbaka till min kärlek till CeraVe, jag använder deras AM fuktkräm med solskydd, och använda deras PM fuktkräm om jag känner torr. Produkterna är så hög kvalitet, du kan hitta dem i apotek, och de verkligen fungerar - det är hela skönhet bloggar som också är besatta med CeraVe, jag är inte ensam!

52 ansikten: Stephanie Danler

Jag flyger och reser en hel del, även när jag inte är på bokturné. För år, varje gång jag flög, såg min hud havererade. Jag har några knep nu. Jag använder dessa galna glykol skal ansikte handdukar, M61 Ström Glow Peels. Det tar en minut och torkar bort resan. Mitt ansikte lyser efteråt. Även besatt med Weleda s Skin Food och stapla den på efter flyg. En makeup artist täckte mitt ansikte med denna tjock grädde innan ett skott, och jag var som, "Um, jag har fet hud." Och hon sa, "Denna produkt kommer att göra dig glöd, kommer du aldrig behöver en highlighter igen." Och hon hade rätt. Det är alla naturliga, det absorberar så bra. Jag använder det runt ögonen för att markera och återfukta dagligen, och även som en handkräm, läppkräm, helst det är torrt. Jag har den lilla i min väska och en annan i min bil, jag är aldrig utan det.

52 ansikten: Stephanie Danler

52 ansikten: Stephanie Danler

Du kommer också att se bevis på min läppbalsam besatthet. Jag kan inte komma in i säng eller min bil utan en. Det går tillbaka till min rädsla för torrhet! Hydra runt!

Och efter det vansinniga rant, vill jag säga att det finns bara två saker som faktiskt, verkligen, djupt påverkar huden: vatten och sömn. Resten av detta är bara för skojs skull.

Vad makeup brukar du ha?

Jag är den tråkigaste makeup personen; det har varit densamma sedan tonåren.

Tonade fuktkräm och mascara. Det är ganska mycket det. Jag har försökt varje tonade fuktkräm och min vardag en är av Nars. Jag har kommit tillbaka till det ett dussin gånger, och varje gång jag börjar använda det igen någon komplimanger min hud. Om jag går ut eller vill känna "gjort" Jag använder Timglas Illusion Hyaluronic Skin Tint. Det är bra för fotografier, men det är lite tungt på mig för att köra runt staden.

Jag har burit mascara eftersom jag var alldeles för ung, men tips av mina ögonfransar är blond och försvinner när jag inte har det på. Maybelline Stora Lash, i svartaste svarta, alltid och för evigt.

52 ansikten: Stephanie Danler

Hur klär du upp din look för ett speciellt tillfälle?

Jag bär Lorac eller Nars rodnar och jag använder dem som min ögonskugga samt - jag inte någonsin bära en färg på min lock som inte är en rodnad, jag gillar att tänka mig att det ser mer naturligt. Jag linje insidan av ögonlocken med Coconut Grove av Nars eller Nightbreed - bara mörk, mörk liner och jag smetar upp.

Om jag gör en läpp, det är en av mina Nars läppennor i mexikanska Rose (hot pink) eller Burnt Siena (tegelröd), och jag älskar deras Dolce Vita färg - Jag har det i en penna, ett läppstift och glans.

Nyligen fick jag till att göra mina ögonbryn, särskilt under vintermånaderna. Jag är beroende av glansigare Boy Brow pomada, som är alla. De hade en galen väntelista.

52 ansikten: Stephanie Danler

Vad är din go-to hårvårdsprodukter?

Jag använder allt olja från Orso Bruno på ändarna av mitt hår, särskilt på sommaren när mitt hår får blondare.

Mitt hår är mycket fint, så jag letar alltid efter torra schampo och texturizers - Jag är lojal mot Klorane s Torrschampo, men bäst - när jag har råd med det - är Sachajuan: s volym Pulver. Och jag besatt av Oribe s texture spray, även om jag vet att det är bara på grund av doften. Jag hatar att ha platt hår. Jag alltid stöka upp, även strax utanför salongen.

52 ansikten: Stephanie Danler

Finns det några DIY skönhetsbehandlingar du svär vid?

Peeling - med dessa små skurdukar från Koreatown, eller med en ryktborste. Jag älskar peeling och sedan täcka mig med kokosolja. (Besatt av oljor, inte ett skämt).

Har du några vanliga metoder som gör dig att må bra?

På morgonen, jag läser poesi och handwrite i en anteckningsbok. Om jag hoppa över det, jag är desperata hela dagen. Skrivandet är aldrig djup, det handlar mer om bruket av det.

Jag måste träna - det är inte bara fåfänga (även om det är riktigt!) Men för min mentala hälsa. Jag sitter vid ett bord ensam de flesta dagar, och jag måste uppdatera mitt blod. Jag älskar att köra - jag vet att det är dåligt för mig, men jag bryr mig inte. Jag är mycket tacksam för att vara i LA där det finns spår intill mitt hus och jag kan vara i naturen i en sekund.

52 ansikten: Stephanie Danler

52 ansikten: Stephanie Danler

Slutligen är jag övertygad i förlorad konst av aperitif. Ett glas något - för mig är det tenderar att vara Fino sherry eller en Campari soda, serveras på cirka 4 eller 5:00 med ett litet mellanmål. Det är en pausknapp. Förhoppningsvis är det slutet av min arbetsdag, men ofta är det mer av en paus där jag steg bort från mina skärmar, sitta utanför, och nedväxling i min hjärna.

Predika #Campari vid lunch med den hårdast arbetande publicist i NYC. #sweetbitterbooktour #jordanneedsherowninsta #cheers @campariamerica

Ett foto postat av Stephanie Danler (@smdanler) jul 15, 2016 10:55 PDT

52 ansikten: Stephanie Danler

Vad är det bästa måltid du har ätit nyligen?

Jag var nyligen i min favorit stad, New Orleans, och jag har alla mina vanliga tillhåll. Men Kenton är just öppnat uptown och jag har blåst bort. Grillade ostron, stekt ostron, kylda ostron, räkor toast, rökt sik mousse ... det finns inte en annan restaurang som det i New Orleans.

Hur är det bästa glas vin?

Bara i går kväll, jag hade en fantastisk flaska Chenin Blanc på Spago i LA, det Dominique Tessier, Domaine des Hauts de Sanziers 2009. Spago har denna vansinniga vinlista, flaskor som går för hundratals dollar, och detta var en dold pärla på $ 40. Den hade en touch av bensin och honung på näsan, massor av bittermandel, och var snustorrt. Det gick med varje steg av måltiden och var så tillfredsställande. Jag letar alltid efter viner som är prisvärda och exceptionella.

Vad läser du just nu?

Jag bor i ett land med alltför många böcker ... Jag har två reseberättelser jag läser som kompletterar varandra vackert, Simone de Beauvoir Amerika Vardagen, som beskriver henne färdas genom Amerika på 40-talet och Sybille Bedford Ett besök till Don Otavio , som beskriver henne färdas genom Mexiko på 40-talet. Böckerna är så långsam, tankeväckande och nostalgisk, ger mig mycket att tänka på för facklitteratur.

Vad har du läst nyligen att du skulle rekommendera?

Nyligen jag älskade Jana Prikryl debutdiktsamling, efterfesten - det finns något mörkt och brådskande i sitt arbete som håller med mig.

Har du några skönhetsinspirationskällor?

Min mormor, naturligtvis. Hon var en komplicerad kvinna, men skrämmande intelligent och elegant i allt hon gjorde. Vilda blå ögon. Jag har så många objekt av hennes utspridda mitt liv. En Hermes scarf, hennes kopparpannor, smycken, hennes vintage Louis Vuitton Duffels, hennes skrivbord som jag använder som sängställ ... hon var inte ytlig och inte spendera massor av pengar, hon bara långsamt samlas vacker objekt och uppskattande dem. Jag försöker att göra samma sak.

52 ansikten: Stephanie Danler

52 ansikten: Stephanie Danler

När känner du dig mest vacker?

I saltvatten.

52 ansikten: Stephanie Danler

Var noga med att följa Stephanie på Instagram och läsa hennes fantastiska roman, om du inte redan har gjort. Återkom nästa vecka för vår senaste delen av 52 ansikten, en veckoserie som spotlights en riktig kvinnas skönhet rutin. Om du missade förra veckans intervju, talade vi med Summer Rayne Oakes, en modell, en eko-aktivist och en ivrig trädgårdsmästare. Ta reda på vilka helt naturliga deodorant hon rekommenderar och vilken livsmedelsbutik skönhet köp hon regelbundet använder tills det finns inte en droppe kvar.

You may also read!

52 ansikten: Ava Donaldson

52 ansikten: Ava Donaldson

Som medlem i HBFIT laget, Ava Donaldson vet en sak eller två om skönhet. Hon är ofta träffa några av branschens mest eftertraktade proffs, som Shamara Bondaroff av SB HUD, Robin Evans, aka Brow ledar- och vilt begåvade frisör Laura Polko, för att näm

Read More...
Vilka hundar har Skrynkliga ansikten?

Vilka hundar har Skrynkliga ansikten?

När du väljer en hundras, kan estetik ibland vara en faktor med vissa ägare som vill ha en hund som är söt eller ädelt utseende. Vissa människor som en ras med en lite mer fysisk karaktär, inklusive mer ovanliga blickande de med rynkiga ansikten elle

Read More...
Hur man drar tecknad roliga ansikten

Hur man drar tecknad roliga ansikten

Ritning tecknad rolig ansikten är en konst i sig och en av de mest kreativa typerna av ritningen. Det kräver uppmärksamhet för att bilda och form, precis som vanliga ritning och extrem överdrift av ansiktsdrag. Du måste lära sig några grundläggande f

Read More...
52 ansikten: Lex Lee

52 ansikten: Lex Lee

Lex Lee är en LA-baserade möbelformgivare vars moderna skapelser har varit med på platser som Design Milk. Hon är snäll, helt underbara, och en mästare på att tillverka den perfekta Instagram bildtext. Idag, hon delar hennes skönhet rutin, inklusive

Read More...
52 ansikten: Rachel Burke

52 ansikten: Rachel Burke

Rachel Burke är en LA-baserade romantik romanförfattare och mat bloggare som är första kokbok, The Skinny Chick kokbok, kommer att släppas i 2017. I dag pratar hon om sin skönhet filosofi, alla naturliga skönhetsbehandlingar som verkligen fungerar oc

Read More...
Hur man undervisar barnen rita ansikten

Hur man undervisar barnen rita ansikten

Barn börjar känna igen ansikten av människor de älskar mycket tidigt. Alla som har spelat Peek-a-boo med ett barn vet hur tidigt fascination med ansikten börjar. Det är naturligt, därför att ansikten är något yngre barn vill lära sig att rita. Någons

Read More...
Frisyrer för äldre kvinnor med runda ansikten

Frisyrer för äldre kvinnor med runda ansikten

Äldre kvinnor behöver lite hiss, så de bör välja en frisyr som har lite volym upptill så att ögat dras uppåt i stället för nedåt, som en lång, rak, platt frisyr kommer att göra. Hud, ögonlock, kinder och käklinjen sloka med åldern, även om rund inför

Read More...
Hur man drar ansikten Steg för steg

Hur man drar ansikten Steg för steg

Rita det mänskliga ansiktet är ett av de mer komplicerade lektioner i konsten. Behärska konsten att dra ansikten stegvis gör en konstnär att lära sig att fokusera på de linjer som utgör ett ansikte i stället för ansiktet som en helhet. Använd en steg

Read More...
Hur Photoshop Leenden till ledsna ansikten

Hur Photoshop Leenden till ledsna ansikten

Ämnen i ett fotografi brukar anta "Säg cheese!" innebär att bryta ut i ett glatt ansikte. Fånga motiv med ledsna ansikten kan vara svårare, men manipulera bilder i efterhand behöver inte vara. Även Adobe Photoshop kanske inte att kunna omvandla

Read More...