52 ansikten: Veronica Pohls

In Mode, stil och hygienartiklar
Advertisement

Veronica Pohls är en rekryteringspartner på en av Los Angeles främsta mjukvaruföretag. Hon är otroligt vänliga, intelligent och avundsvärt snygg, som ni kan se. Idag, hon delar sin hemlighet till vackra hår, hennes favorit apotek skönhet köper och en överraskande knep för slätare hud.

52 ansikten: Veronica Pohls

Vad är din morgon hudvårdsrutin?

Jag är en kronisk larm snoozer, så min morgon hudvård rutin handlar om effektivitet. Jag brukar ta hand om min hud medan jag duscha genom att blanda lika delar Vasanti Liva upp! Enzymatisk Face Rejuvenator och Cetaphil Gentle Cleanser och peeling mitt ansikte med händerna. Ja, jag exfolierar mitt ansikte varje dag, även om jag inte tänkt. Jag satte kokosolja över hela min kropp (men fortfarande i duschen) och jag tillämpar IMAGE Hudvård Vital C Hydrating Anti-Aging Serum till mitt ansikte innan toppade den med Keihl Ultra Facial Cream SPF 30.

52 ansikten: Veronica Pohls

Vad makeup brukar du ha?

Sedan 2012, jag är ganska säker på att min nyårslöfte har varit att tillbringa mer tid att göra mig se presentabel innan arbetet. Kanske 2017 blir mitt år, men nu håller jag min vardag makeup mycket minimal på grund av lättja - men också att ge min hud en paus.

Ansikte: Jag börjar med bareminerals Prime Time Primer. Sedan jag lager en ljus medium täckning flytande foundation under en pulver grund för långvarig täckning. Jag kärleksfull Makeup alltid Ultra HD Invisible Cover Foundation i Y375 (tack, Kylie Jenner är snapchat historia) och jag har använt bareminerals Powder Foundation i Medium Beige sedan jag var 15. Om jag har ett tips för foundation, det är att investera i kvalitet borstar att tillämpa den. Jag använder en Sephora Collection Pro Airbrush Blender (# 78) för vätskan, och Sephora Klassisk måste ha stor Powder Brush (# 30) för pulvret.

Jag sedan försöka ta itu med de mörka ringar under ögonen genom att skikta på NARS Radiant Creamy Concealer i Vanilla (det här är livsförändrande) i små triangel former under ögonen. Jag gör det med fingrarna så det värmer upp det som den smälter in. Sedan ska jag dra på några Too Faced Soleil Matte Bronzer i choklad. Det här är det bästa eftersom det har en brun underton snarare än apelsin, så det är bra för oliv hud!

52 ansikten: Veronica Pohls

Ögon: På senare tid har jag varit allt om att försöka göra mina ögonbryn ser mycket bättre än de gör med Anastasia Beverly Hills DIPBROW pomada. Jag brukar hoppa över ögonskugga under veckan och gå direkt till att göra min bästa försök till en subtil katt öga med Eyeko Fat Liquid Eyeliner. Jag har inget tålamod för precision, så denna eyeliner har verkligen förändrat spelet för mig eftersom det är så lätt att använda och stannar på hela dagen.

För mascara, jag ständigt växla mellan dyra och billigare varumärken. Jag vill lager flera varumärken, och idag har jag använt Maybelline Lash Sensational och Tarte s Tarteist Lash Paint. Jag väljer alltid det svartaste färg som de gör.

Läppar: Jag älskar MAC Lip Pencil i Half-röd eftersom du kan använda den för att skapa en ljus läpp eller en mörk läpp. Den har också en blå underton, så det bidrar till att göra dina tänder ser super vitt! Min gå till läppstift är MAC Twig, och jag brukar lägga en ljus lager av bareminerals Gen Nude Matte Liquid Lipcolor i Smooch.

Okej ... Jag antar att det var inte så "minimal" trots allt, men jag älskar smink!

Fick 99 problem, men brunch är inte en #endlesssummer #canadiantuxedo: @margot_k

Ett foto postat av @vpohls på Nov 22, 2015 på 10:52 PST

Vad är din go-to hårvårdsprodukter?

Jag schampo bara mitt hår ungefär tre gånger i veckan, men jag skick ändarna varje dag. Jag har använt Pureology s Hydrate schampo och balsam för år. Jag köper stora liter storlek och det kommer att pågå mig hela året! Ungefär en gång i veckan, jag använder Neutrogena Anti-Rest schampo som i huvudsak remsor alla uppbyggnaden av håret så det är extra mjukt och glansigt. Min frisör rekommenderade mig år sedan och jag har använt det sedan dess.

Efter att jag duscha, jag handduk torka mitt hår och spraya på vissa Det är en 10 leave-in balsam. Jag kamma också genom ungefär en kvarts storlek klick Living Proof Prime Style Extender. Om du inte har provat detta, måste du !! Det gör mina frisyrer pågå i dagar och luktar otroligt. Jag lät brukar mitt hår lufttorka ca 90%, kör sedan en rundborste och fön genom att jämna ut. Jag kan snabbt räta ut några konstiga veck, sedan lägga till några våg med varma verktyg 1-tums locktång.

Sist jag spraya hela huvudet med Oribe Dry texture Spray - om du inte vill spendera $ 44 på texture spruta varannan månad, försök inte det här. Du ska vara ansluten.

52 ansikten: Veronica Pohls

Hur klär du upp din look för ett speciellt tillfälle?

Om jag har ett stort möte eller om jag en känsla som att få komplimanger när mina medarbetare ser jag faktiskt sätta i arbete för en gångs skull gör jag lite konture med min bronzer och NARS concealer jag nämnde tidigare. Jag lägger ögonskugga med min Urban Decay Naken Palett och kanske gå lite tyngre med eyeliner.

Om jag går ut efter jobbet eller på helgen, jag applicera några enstaka lösögonfransar i hörnen av mina ögon och gå lite mörkare med min ögonskugga. Jag älskar också Urban Decay All Nighter långverkande Makeup Inställning Spray att göra min makeup verkligen hålla.

Weeken i @ leiser312 hemstad

Ett foto postat av @vpohls den jul 29, 2016 09:17 PDT

Har du några favorit prisvärda skönhets köper?

Mina två favorit billiga köper är Crest White Strips och Crest Pro-Hälsa HD Daily 2-Step blekning tandkräm. Jag känner inte själv utan vita tänder. Min kärlek till kaffe och rödvin är nästa nivå, så det är ett måste.

Jag brukade lägga ut i solen hela dagen varje dag, men nu när jag är äldre bor jag borta från solen så mycket som möjligt. Jag litar på Sally Hansens Airbrush Sun Tanning Mousse i mörkret för att göra mig att känna att jag inte är en zombie. Den har en stor grön / violett underton så det ser mer naturligt än några andra märken jag har provat. Jag älskar också att använda kokosolja som min kropp fuktkräm som är super billigt på Costco.

Min hudläkare berättade att anledningen män åldras bättre i ansiktet än kvinnor eftersom de raka varje dag som exfolierar huden. Ända sedan dess har jag använt Tinkle Ögonbryn Razors på min hela ansiktet och det verkligen tar bort ett lager av död hud! Det blir också bli av med någon persika fuzz så din foundation går på så mycket smidigare och mer felfritt. Lite konstigt, men inte slå det tills du prova det!

En söndag väl spenderade. ️

Ett foto postat av @vpohls okt 4, 2015 04:03 PDT

Vad tycker du betala på?

Som jag nämnde, jag brukade vara en soldyrkare och nu när jag är i min sena tjugoårsåldern inser jag varför min mamma skulle skrika på mig för att sola hela tiden. För att bekämpa några av solskador, jag försöker få medicinsk kvalitet kemisk peeling två gånger per år och använda Dr G Brighte Peel Gel i mellan.

Jag är också en lång tid användare av Latisse att göra mina ögonfransar växa längre, lockigare och tjockare. Medan jag behöver fortfarande mascara för att uppnå en dramatisk look, jag har alltid folk frågar mig om mina ögonfransar är verkliga. Det är dyr, men billigare än ögonfransförlängning!

52 ansikten: Veronica Pohls

Vad är den sista produkten du använde 'til det fanns ingenting kvar?

Oribe Dry texture Spray. Jag skulle bada i detta om jag kunde.

Har du en vanlig träningsrutin?

Jag har räknat ut regelbundet sedan jag var 13 och älskar att blanda upp min rutin. Jag gör för närvarande hot yoga med vikter på CorePower ungefär fem gånger i veckan, vilket har gjort min hud så frisk. Något om svettas ut hälften av din kroppsvikt verkligen ger dig en glöd. Jag brukade hata yoga, men nu kan jag inte gå mer än två dagar utan det. Det har verkligen förändrat min kropp och hjälpte mig att hantera min stress.

Jag älskar också tyngdlyftning och försöka blanda det i åtminstone en gång i veckan. Cardio är min minst favorit, så allt jag verkligen i den avdelningen är promenad till jobbet varje dag.

Och sedan började snöa .... bästa start på födelsedag helgen med den här killen #squadgoals

Ett foto postat av @vpohls den apr 15, 2016 07:12 PDT

Vad är en sak du gör varje dag som gör att du känner stor?

Hot yoga verkligen är min favorit del av dagen. Jag ser också till att dricka mycket vatten (ca 100 uns + något vatten jag dricker under min träning).

How do you destress i slutet av en lång dag?

Det finns en chans 100% av mig titta byrån eller vänner repriser på Netflix varenda natt.

magiska timme

Ett foto postat av @vpohls den sep 11, 2015 08:23 PDT

Vad är din kväll hudvårdsrutin?

Jag slutar alltid min dag med en varm dusch och se till att ta bort min makeup. Jag använder ja till Gurkor Cleansing Milk att tvätta mitt ansikte, men jag brukar ändå ha några kvardröjande makeup. Jag följer det med Neutrogena Oil-Free Eye Makeup Remover och Garnier Miscellar Cleansing vatten för att avlägsna de sista spåren av makeup.

Jag ska sätta ett lager av ROC djupa rynkor Night Cream över hela mitt ansikte och hals, och sedan Keihl gräddig Eye Treatment med avokado.

När känner du dig mest bekväm i din egen hud?

Jag känner mest bekväm när jag har inget smink på alls. Så mycket som jag älskar hur säker makeup gör mig, jag är aldrig riktigt bekväm tills det är allt tvättas bort. Jag känner mitt bästa när jag svettas min rumpa i ett yogapass och vara aktiv.

Hur skulle du beskriva din inställning till skönhet?

Min syn på skönhet hålla den anpassas till mitt humör. Ibland känns det som att vara ultra-glam, och ibland är jag allt om ingen makeup makeup. Det handlar om vad som gör att jag känner mig mitt bästa på en viss dag!

En annan helg, en annan stad

Ett foto postat av @vpohls den 21 maj 2016 05:16 PDT

Var noga med att följa Veronica på Instagram och tillbaka nästa vecka för den senaste versionen av 52 ansikten, en veckoserie som spotlights en riktig kvinnas skönhet rutin. Om du missade förra veckans intervju, Coraline Despeyroux, en marknadskoordinator för Burberry, delade hennes dagliga 10 minuters makeup rutin och hennes go-to frisyr för regnigt London väder.

You may also read!

52 ansikten: Lauren Taylor

52 ansikten: Lauren Taylor

Lauren Taylor är en Londonbaserad produktionsassistent som kommer från Kalifornien. Hon är en natur entusiasten som har en katt som heter Dame Judi Dench (!) Och älskar praktiska skor och opraktiskt hår volym. Idag, hon delar den brittiska skönhet va

Read More...
Vilka hundar har Skrynkliga ansikten?

Vilka hundar har Skrynkliga ansikten?

När du väljer en hundras, kan estetik ibland vara en faktor med vissa ägare som vill ha en hund som är söt eller ädelt utseende. Vissa människor som en ras med en lite mer fysisk karaktär, inklusive mer ovanliga blickande de med rynkiga ansikten elle

Read More...
Hur man drar tecknad roliga ansikten

Hur man drar tecknad roliga ansikten

Ritning tecknad rolig ansikten är en konst i sig och en av de mest kreativa typerna av ritningen. Det kräver uppmärksamhet för att bilda och form, precis som vanliga ritning och extrem överdrift av ansiktsdrag. Du måste lära sig några grundläggande f

Read More...
52 ansikten: Lex Lee

52 ansikten: Lex Lee

Lex Lee är en LA-baserade möbelformgivare vars moderna skapelser har varit med på platser som Design Milk. Hon är snäll, helt underbara, och en mästare på att tillverka den perfekta Instagram bildtext. Idag, hon delar hennes skönhet rutin, inklusive

Read More...
52 ansikten: Stephanie Danler

52 ansikten: Stephanie Danler

Stephanie Danler är författare till Sweetbitter, en roman fylld med så mycket delikat mat bilder som det kommer att göra som du vill unna dig ostron och ett glas vin omedelbart. Idag, hon delar hennes försökt och sant skönhet tips, inklusive hemlighe

Read More...
52 ansikten: Rachel Burke

52 ansikten: Rachel Burke

Rachel Burke är en LA-baserade romantik romanförfattare och mat bloggare som är första kokbok, The Skinny Chick kokbok, kommer att släppas i 2017. I dag pratar hon om sin skönhet filosofi, alla naturliga skönhetsbehandlingar som verkligen fungerar oc

Read More...
Hur man undervisar barnen rita ansikten

Hur man undervisar barnen rita ansikten

Barn börjar känna igen ansikten av människor de älskar mycket tidigt. Alla som har spelat Peek-a-boo med ett barn vet hur tidigt fascination med ansikten börjar. Det är naturligt, därför att ansikten är något yngre barn vill lära sig att rita. Någons

Read More...
Frisyrer för äldre kvinnor med runda ansikten

Frisyrer för äldre kvinnor med runda ansikten

Äldre kvinnor behöver lite hiss, så de bör välja en frisyr som har lite volym upptill så att ögat dras uppåt i stället för nedåt, som en lång, rak, platt frisyr kommer att göra. Hud, ögonlock, kinder och käklinjen sloka med åldern, även om rund inför

Read More...
Hur man drar ansikten Steg för steg

Hur man drar ansikten Steg för steg

Rita det mänskliga ansiktet är ett av de mer komplicerade lektioner i konsten. Behärska konsten att dra ansikten stegvis gör en konstnär att lära sig att fokusera på de linjer som utgör ett ansikte i stället för ansiktet som en helhet. Använd en steg

Read More...