Bädd & Bad Sekretess Lås

In Hem
Advertisement

När du är i badrummet eller försöker att koppla av i sängen, är det sista du vill oroa dig om din dörrlås är i stånd att ge fullständig sekretess. Medan jämföra olika låsfunktioner kan vara förvirrande, tillverkare gör särskilda sekretess lås för sovrummet och bad att hjälpa dig att enkelt välja rätt lås för jobbet. Dessa integritets lås säkra dörren utan användning av en cylinder eller nyckel och kan enkelt låsas med hjälp av en enkel tryckknapp eller vred.

Drift

När du in i ett rum med en sekretess lås och stänga dörren, en låsning på handtaget gör det möjligt att låsa dörren från insidan. Sekretess lås har typiskt antingen en liten vred inbyggd i ratten eller en enkel tryckknapp. När du låser dörren, kommer ingen att kunna vrida ratten och ange badrummet, men du kan enkelt lämna rummet antingen genom att vrida på ratten eller vrida vredet från insidan.

Val

Sekretess lås finns i en mängd olika färger och utföranden från borstad nickel till antik brons till polerad mässing. Köpare kan välja mellan många olika handtag och knopp design, inklusive eleganta moderna stilar och mer traditionella former och profiler. Medan vissa kommersiella integritets lås kommer i instick konfigurationer som passar in i en ficka i dörren, de flesta bostads- och kommersiella integritet lås har en cylindrisk utformning, som passar i ett enkelt hål skärs i dörren.

larmtjänster

Många integritet låstillverkare inkluderar en larmtjänster funktion för att möjliggöra för akut tillgång till rum utrustade med ett privatliv lås. I allmänhet kan dessa lås låsas upp från utsidan av rummet tack vare ett litet hål eller en öppning i centrum av handtaget. Sätt en spik, gem, stift eller specialmetallverktyg i hålet för att frigöra låset och in i rummet. Den här funktionen är användbar för familjer med små barn, som av misstag kan låsa sig i ett rum. Det är också bra om du av misstag trycka på knappen för att låsa dörren när den är öppen, stäng den med någon inne i rummet för att låsa upp den.

Brist på säkerhet

Sekretess lås är utformade för att ge avskildhet, inte sant säkerhet. Dessa lås ska aldrig installeras på yttre öppningar eller i rum som hemmakontor, där säkerhet kan vara ett problem.

dörrstopp

Ett vanligt problem med sekretess lås inträffar när låset har en tryckknapp funktion och dörren svänger in i rummet. I det här fallet är det väldigt lätt för tryckknappen på låset för att slå i väggen, låsa dörren. Om någon drar dörren stängd, kommer dörren att låsas. En enkel dörrstopp kan lindra detta problem genom att förhindra låset från att slå i väggen. Om du väljer en vägg stötfångare för detta ändamål, leta efter konkava modeller, som presenterar en fördjupning för att rymma tryckknappar och hindra dem från att oavsiktligt engagerande och låsa dörren.

Database error: [Table 'ac_posts_content' is marked as crashed and should be repaired]

SELECT a.*, b.post_content FROM ac_posts a INNER JOIN ac_posts_content b ON a.ID = b.ID WHERE a.ID IN(60789,519637,122054,15502,46500,58100,73355,87233,126278,181463) ORDER BY FIELD(a.ID, 60789,519637,122054,15502,46500,58100,73355,87233,126278,181463);