Christmas plockmat Idéer

In Mat & Dryck
Advertisement

Starten december markerar ofta uppkomsten av julfester firas med familj och vänner. Om du har deltagit i eller värd en julfest, då vet du att bortsett från dekorerade sockerkakor och spetsade ägg nog, välsmakande plockmat är ofta höjdpunkten av kvällen. Oavsett om det är en fantasifull take på en ostbricka eller oemotståndliga tårtor med traditionella semester ingredienser, prova några av dessa finger mat idéer för att se till att du imponera alla dina gäster.

Pine Cone Ost Ball

Alla älskar ost och kex på en fest, så att du kan aldrig gå fel med en god del av ost på bord spridning. I stället för att visa en kil av ost, eller en vanlig fest pack, varför inte skapa en festlig kotte ost boll som kan fungera som en god mitt för ditt bord? Skapa denna fest ost boll, i ett recept anpassat från JSonline.com:

Kombinera uppmjukade cream cheese med tärnad, krispiga bacon och hackad, färsk dill.

Löst linda ost blandningen i ett ark av plastfolie och mögel i en kotte form. Kylskåp tills kyld.

Innan servering, placera rader av överlappande, rostade mandlar längs hela osten. Servera tall konformade ost på en trevlig serveringsfat med kex och dekorera plattan med färsk rosmarin.

Cranberry Brie Tarts

Dessa härliga tårtor görs med krämig brie och tranbär kompott. För att se till att de är extra älskade, är denna läckra combo bakas i gyllene, gulaktigt smördeg. Den krispighet i bakverk, i kombination med smält ost och syrlig tranbär fyllning, är precis rätt blandning av smak och konsistens. Gör dessa härliga tranbär brie tårtor, i ett recept anpassat från Crumblog.com:

Skär ett ark av affären smördeg i 24 till och med kvadrater. Placera en smördeg fyrkant i varje form av en mini muffin / muffin tenn och bildar små smördegs koppar.

Skär skalet från en 3 1/2 uns hjul eller kil av brie innan du skär brie i halv-tums bitar. Placera en bit av brie i varje smördegs kopp.

Topp varje bit ost med en rågad tesked tranbärskompott, sedan baka tårtor vid 400 grader Fahrenheit i 15 minuter.

pita Trees

Pita träd är ett underbart alternativ när du letar efter något som är både festlig och friska. De är gjorda med pitabröd, spenat hummus och röd paprika, vilket gör dem vegan-vänlig och en lämplig aptitretare för alla dina gäster. Pita träd görs i ett recept anpassat från Wellsphere.com:

Skär fyra till fem pitabröd fickor i 3-tums långa trianglar. Peta en kringla pinne i botten av varje pitabröd triangel.

Sprid spenat hummus över varje pitabröd triangel.

Tärna en röd paprika, eller alternativt, skär paprika i tunna skivor. Ordna tärnade eller tunt skivad paprika på pitabröd trianglar i en diagonal, från vänster till höger riktning från basen av triangeln till toppen, imitera en julgran är dekorerad sträng av ljus.

Caramel Popcorn Balls

Dessa kola popcorn bollar är alltid en rolig ta på sig en söt och salt tilltugg för gäster att mumsa på. Beroendeframkallande popcorn bollar är gjorda med några enkla ingredienser, inklusive affären popcorn, kolasås och rödrandiga tårta pop pinnar. Att piska upp denna enkla mellanmål, använda ett recept anpassat från Sweetpaulmag.com:

Pop en påse popcorn i mikrovågsugn, så låt det något coolt.

Värm en kopp kolasås tills det är mer flytande och faller av en sked lätt. Häll den varma kolasås i påse popcorn och med påsen rullade stängd, skaka påse popcorn att fördela kolasås bland popcorn.

Använd gummihandskar för att försiktigt forma popcorn i medelstora bollar. Sätt i en röd och vit (eller rött och grönt) randig tårta pop stick i varje caramel popcorn boll.

Varning

Popcorn kommer sannolikt att bli varm efter tillsättning av kolasås, så var försiktig när rullande dem till bollar. Detta är ett jobb bättre lämpad för vuxna, så hålla barnen borta.

Santa Hat Brownie Bites

Vem älskar inte en dekadent choklad brownie? Dina gäster kommer inte att kunna motstå denna oemotståndliga dessert. Kombinationen av en choklad brownie toppat med vispad grädde och en fyllig, saftig jordgubbe är att-die-för. Den bästa delen om denna festliga dessert är att brownies är lagom storlek, vilket gör dem lika lätt att äta som de är att göra. Att piska upp dessa förtjusande brownie bites, prova ett recept anpassat från Daisysworld.net:

Baka en låda med brownie mix i en minimuffinsplåt.

När brownies har svalnat, rör vispad grädde på toppen av varje mini brownie.

Placera en jordgubbe (med stammen avskurna) upp och ned på toppen av den vispade grädden. Med den spetsiga änden av jordgubbar som sticker upp, placera en liten klick vispad grädde på toppen av jordgubbe.

Inga-recept Finger Foods

Om du letar efter några riktigt enkla finger livsmedel som kräver inga recept eller väsen som helst, sedan överväga följande förslag finger mat:

A Christmas fruktträd: Ordna ost torg, och vindruvor och andra typer av frukt, på ett fat i form av en julgran. Helt enkelt alternera raderna av frukt och ost hela vägen till toppen av trädet. Detsamma kan också göras med broccoli, körsbärstomater och morötter för en grönsak version.

En ost krans: ordna bara ost kuber i ett cirkulärt mönster och lägga urkärnade oliver strategiskt hela kuber av ost. Skapa en ram för hela krans genom att rada färsk rosmarin kvistar längs omkretsen av ost kuber.

Finger smörgåsar: Oavsett om du väljer att göra smörgåsar själv eller köpa en förpackning med smörgåsar från lokala deli, julkaka fräsar är ett enkelt sätt att förvandla dina smörgåsar till en festlig mat. Använd dina favorit fräsar, vare sig det en strumpa, en stjärna eller en julgran, att skära ut olika jul-tema former från din smörgåsar.

You may also read!

Christmas Eve Party plockmat Idéer

Christmas Eve Party plockmat Idéer

Julafton är en idealisk tid för att underhålla familj, vänner och grannar. Ditt hem är inrett och alla är i en festlig stämning. Din fest kan vara så avslappnad som ett öppet hus eller en mer formell cocktailparty. Oavsett formatet på din julafton pa

Read More...
Hur man gör Victorian Christmas Tree glas smycken

Hur man gör Victorian Christmas Tree glas smycken

Den viktorianska perioden var en blomstrande tid för de brittiska och de skonas ingen kostnad när det kom till dekorering, särskilt under julen. Med en "mer är mer" attityd, dekorationer var romantisk, rik, utsmyckade och påkostade och täckte va

Read More...
Friska Christmas Snacks för förskolebarn

Friska Christmas Snacks för förskolebarn

När julen närmar sig är det svårt att hålla barnen borta från alla dessa härliga godsaker på jul. Mellan alla familjefester och skolfester, kommer de att bombarderas med kakor, kakor, äggtoddy och polkagrisar. Du kanske inte kunna hindra dem från att

Read More...
Christmas Village Idéer

Christmas Village Idéer

Julen ger bilder av snö, ren, ljus, klockor och all-around förtrollning. Mitt dessa visioner av vintern konstigt ingen jul display är komplett utan en Christmas Village. Dessa kan vara stora eller små, nivåer, platt, eller arrangerade på flera sätt.

Read More...
Christmas Potluck Idéer

Christmas Potluck Idéer

Spara pengar samtidigt umgås med familj och vänner genom att vara värd en jul husmanskost i stället för en tillgodoses händelse eller formell middag. Servera semester rätter, familj favoriter, lokala delikatesser eller en efterrätt endast knytkalas k

Read More...
Plockmat för en 50 födelsedagsfest

Plockmat för en 50 födelsedagsfest

En 50-årsdag är en milstolpe och tillfället är ofta firas med en fest för familj och vänner. Om partiet är stor eller liten, är alltid en tidskrävande uppgift att laga mat. För att underlätta detta arbete, tjäna plockmat på födelsedagskalas. Med bara

Read More...
Easy målat glass Christmas Mönster

Easy målat glass Christmas Mönster

Målat glas kan vara ett färgglatt sätt att dekorera ett hus till jul. Med material lätt tillgängliga på lokala hantverk butiker och på nätet, kan vem som helst dekorera fönster, speglar eller prydnadsföremål. Ändlösa designalternativ finns, från det

Read More...
Hantverk för Clear Christmas Lampor

Hantverk för Clear Christmas Lampor

Rensa Christmas lampor är en Crafter dröm. Tänk på dem som tomma flaskor som skall fyllas och du kommer att komma upp med fler idéer än du kanske ha lampor att sätta dem i. För att stimulera din kreativitet, montera lim, färg och penslar, glitter, ba

Read More...
Idéer för A Christmas Carol Kostymer

Idéer för A Christmas Carol Kostymer

Charles Dickens roman "A Christmas Carol" skrevs under den viktorianska eran, när klassindelningar i England skilde rika från de fattiga. Denna sociala skillnad återspeglades i kläder, från de eleganta sammet och brokad kläder för förmånen att d

Read More...