Deck asfaltläggare uteplats Idéer

In Hem
Advertisement

Deck asfaltläggare uteplats Idéer


Du kan bara bygga däck och uteplats alla gamla sättet och inte oroa sig för om de går bra ihop eller göra en smidig övergång från den ena till den andra, men eftersom det i allmänhet kostar mer att göra jobbet på ett estetiskt tilltalande sätt, gör det mer meningsfullt att planera ihop dem. Ett däck-och-uteplats kombination kommer inte bara ge dig många års utomhus njutning, men professionell kvalitet design kommer att lägga kantsten överklagande och värdet på ditt hus.

färgmatchad

Använd färgflagor från en DIY eller färghandel att matcha färgerna av trä i din däck till tjocka keramik eller sten gatstenar. Nya, förseglade furu eller ceder, till exempel, kan perfekt matchar naturlig terrakotta eller röda granit kakel, medan silvergrått toner av vittrad ved skulle smälta fint med skiffer, grå marmor, eller svart eller grå granit.

Alternate Riser och slitbanematerialet

Om du har en enformig däck och uteplats, men vill inte på bekostnad av att ersätta dem, fokusera din uppmärksamhet i stället på trappan mellan de två. Gör de vertikala ytorna på trappan från samma material som uteplats, och sedan göra de horisontella trappsteg från däck material. Till exempel, om uteplatsen är gjord av cement gatstenar, kan du använda cement för att göra trapporna, men toppa dessa trappsteg med trä för att matcha däck. Du kan gå ett steg längre för att krydda upp saker och ting genom att lägga dekorativa keramiska plattor till stigarna och fortsätter de som en kant runt omkretsen av uteplats.

blended Transition

Bokstavligen, att blanda trä och asfaltläggare göra övergången från däck till uteplats med hjälp av "sågspån kreta" för att bygga stegen mellan de två. Använd konkreta former för att hälla trapporna som du skulle om du använder vanlig cement, men ersätta sågspån i stället för grus i standardbetongblandning proportioner. Det är en del cement, två delar sand och tre delar sågspån i stället för den vanliga grus. Fint murslev ytan för att få ut sågspån, då polska.

planter Lådor

Bygg i trä planter lådor på däck nära trappan, och på vardera sidan av varje slit går ner. Placera identiska rutor runt uteplatsen där så är lämpligt, och plantera dem med samma eller liknande färgade växter för att bära temat från däck till uteplats. Om du föredrar att inte bygga, prova att använda stora terrakotta, sten eller betong krukor för en liknande effekt.

schackbräde

Ta bort varannan asfaltläggare från uteplatsen i området närmast däck, och ersätta varje med en trä asfaltläggare som matchar Trätrall. Gör trä gatstenar genom att skära tjocka skivor från tryckimpregnerat virke och sätta dem på plats slut korn upp, eller för en mer miljö och vattentät idé, använda återvunnen plast "virke", som simulerar trä. Genom att växla trä med uteplats asfaltläggare skapar du ett rutmönster som kombinerar materialen i både däck och uteplats.

You may also read!

Hur att komprimera en asfaltläggare uteplats

Hur att komprimera en asfaltläggare uteplats

Installera en asfaltläggare uteplats är ett snabbt sätt att försköna landskapet i din bakgård. Paver uteplatser kan pågå i åratal och är inte dyrt att bygga. Vägbeläggnings uteplatser är gjorda av landskaps gatstenar, grus och sand. Att få dessa tre

Read More...
Underhåll tips för en Brick asfaltläggare uteplats

Underhåll tips för en Brick asfaltläggare uteplats

För en uteplats, tegel gatstenar är ett attraktivt alternativ till betong. Tegel asfaltläggare finns i en rad olika storlekar, färger och former, så att du kan få kreativ i utformningen av din uteplats. Gatstenar är också robust och hållbart. Men de

Read More...
Hur mycket ska en asfaltläggare uteplats Kostnad?

Hur mycket ska en asfaltläggare uteplats Kostnad?

Om Vägbeläggnings Patios Vid ett tillfälle, en uteplats var helt enkelt en betongplattor gjuten betong. Dagens husägare trend mot mer eleganta uteplatser och asfaltläggare uteplats har blivit ett populärt val för utomhusgolv. Många väljer gatstenar s

Read More...
Hur man bygger en runda asfaltläggare uteplats

Hur man bygger en runda asfaltläggare uteplats

Att bygga en rund asfaltläggare uteplats är en utmanande men givande projekt som kan göras i en helg. Att bygga en uteplats så kan du spara en hel del pengar över kostnaden för att anställa någon att göra det åt dig. Dessutom har du mindre underhåll

Read More...
Hur gör jag räkna ut hur mycket Grus jag behöver för en Brick asfaltläggare uteplats?

Hur gör jag räkna ut hur mycket Grus jag behöver för en Brick asfaltläggare uteplats?

En ny tegelsten asfaltläggare uteplats är ett bra komplement till ett hem, och det är förvånansvärt lätt att installera med hjälp av en bas av sand och grus i stället för att varje tegel med murbruk. Denna metod gör det också möjligt att snabbt och e

Read More...
Hur man konstruerar en 12X12 asfaltläggare uteplats till låg kostnad

Hur man konstruerar en 12X12 asfaltläggare uteplats till låg kostnad

Att bygga en liten asfaltläggare uteplats är en utmanande men potentiellt givande projekt som kan fyllas i på en helg med hårt arbete. Att bygga en låg kostnad uteplats väljer torrinstallationsmetoden, som använder sand och grus eller dyrare murbruk.

Read More...
Det bästa sättet att Level en asfaltläggare uteplats

Det bästa sättet att Level en asfaltläggare uteplats

Installera en asfaltläggare uteplats i din trädgård är ett spännande sätt att göra din utrymme inomhus komma utomhus. Även om du kan anlita någon att bygga din asfaltläggare uteplats, gör det själv kan spara en hel del pengar. Men när du bygger din a

Read More...
Hur man mäter Slope för en asfaltläggare uteplats

Hur man mäter Slope för en asfaltläggare uteplats

behövs lutning för en asfaltläggare uteplats att ge ordentlig dränering av regnvatten bort från strukturer. Om regnvatten rinner mot strukturer, såsom ett hus, kan det sippra in fundament orsakar fuktproblem, såsom fukt i en källare eller krypgrund.

Read More...
Hur man gräver en asfaltläggare uteplats

Hur man gräver en asfaltläggare uteplats

Gräva en tegelsten asfaltläggare uteplats kräver mycket manuellt arbete, men är inte en alltför svårt projekt. Om du är villig att sätta i svett eget kapital, kanske du kan spara hundratals dollar genom att installera en asfaltläggare uteplats själv.

Read More...