Dekorera idéer för Corner Eldstäder

In Hem
Advertisement

Den ovanliga arkitektur hörn eldstäder gör dem utmanande att dekorera. Inside hörn eldstäder saknar ibland en plan vägg ovanför manteln. Peninsula eldstäder finns på ytterväggen hörnen och kan har extra långa mantels eller ingen mantel alls. Med kreativt tänkande och insider dekoratör tips, kan ett hörn spis bli en brännpunkt.

Inuti hörn spis

En 90-graders vinkel bakom spisen manteln kan verka förbryllande att dekorera, men det faktiskt ger extra djup för mantel inredning.

Lägg en stor Anchor Piece

I stället för att montera en stor ankare bit som inramad konst eller en spegel, helt enkelt placera den i hörnet och luta den mot både väggar. Om du är orolig för det halka, en liten klick museum kitt placeras på botten hjälper till att hålla den på plats.

Den djupa hörn kan också fyllas med en stor tallrik i ett stativ eller en stor vas med höga torkade vass som kan ser besvärligt på en vanlig mantel.

symmetrisk Display

Bestäm om du vill ha en symmetrisk eller asymmetrisk gruppering ovanpå spisen. En symmetrisk utseende kan omfatta två identiska ljushållare på vardera sidan av den centrala ankare, som kompletterar formella inställningar och exklusiva möbler.

Tre Plus en regel

Dekoratörer följa vissa principer och formler för att komma upp med estetiskt tilltalande design. Tre plus en regel är en enkel utsmyckning teknik för mantlar för att skapa visuellt balanserad och harmonisk asymmetriska skärmar.

Formeln är lätt att komma ihåg. På ena sidan av manteln, placera tre liknande föremål Unified efter färg, material eller form, såsom tre vita porslin vaser i olika former eller tre trä ljusstakar i olika höjder. Sprida objekten för att förbättra en känsla av djup.

På den andra sidan av manteln, placera ett stort objekt med samma visuella vikt som de tre grupperade objekt. Denna post kan komplettera de grupperade objekt men ändå vara annorlunda, såsom en konstglasskulptur mittemot tre porslin vaser eller en naturlig lerkruka motsatt trä ljusstakar. Mellan enda objekt och grupperade objekt, en stor målning, spegel eller klocka förankrar konstruktionen.

väggdekor

Du kan också inkludera de vinklade väggar bakom mantel i designschema. Twin lampetter belysa hörnet och ger en härlig bakgrundsbelysning för mantel inredning. Skapa en spegel-liknande effekt genom att hänga identiska bitar av järn konstmittemot varandra på varje vägg.

Använder en trio av järn bitar för en asymmetrisk look, placera två på en vägg och en på den andra. Använd en triangulär formation, hängande i ett stycke på en medelhög höjd över manteln. På den motsatta väggen, hänga en bit högre och närmare hörnet. Stagger den tredje bit lägre och lite längre bort från hörnet. Att bidra till att balansera sidan med en järnstycke, placera en hög vas eller gruppering av höga ljusstakar på den sidan av manteln.

Utanför hörn spis

I moderna hem, halvö eldstäder lägga elegant, banbrytande stil. Utformad med två-sidig eller tre sidiga eldstäder inbyggt i väggen hörn som sticker ut, halvö eldstäder har ibland imponerande detaljer som en omlott härd eller mantel. Ofta är mantel slutade, vilket gör den fantastiska arkitekturen i eldstaden att tala för sig själv.

Mindre är mer

Peninsula eldstäder står ofta som accent väggar i kontrasterande färger och texturer. Sten eller träfanér väggpaneler, tegel eller mörkt målade väggar kommandot uppmärksamhet utan behov av dekorativa utsmyckning. Ta "less is more" strategi med prydnadsföremål - lägg till en målning eller en skulptur eller kasta några bekväma kuddar på en omslutande härd.

Motstå frestelsen att fylla en omslutande mantel med dekorativa objekt om det inte är något enkelt som små återvunna ljus eller några objets d 'art. En över rörig utseende förringar imponerande manteln design.

säsongs displayer

Vrid hörn spis mantel dekor att införliva säsongs skärmar. Ta in färgerna på hösten med miniatyr pumpor eller kalebasser placerade ovanpå trä ljusstakar eller piedestaler eller klustrade i små grupper. En skörd krans mitt gjort med höstlöv, vete, gullris, fasan fjädrar och ekollon ger en höst känsla.

Drapera en vintergrön krans hela vägen runt en omslutande hörn spis mantel. Vaser fyllda med kala grenar eller rund boll treeprydnadar inspirera en vinter eller semester display.

You may also read!

Hur Design Corner Eldstäder

Hur Design Corner Eldstäder

En eldstad är ett objekt ofta noterat på önskelistan människor på jakt efter ett nytt hus. Tyvärr kan du bli kär i ett hus som är perfekt på alla andra sätt, men saknar detta en detalj. I de flesta fall kan en eldstad installeras vid ett senare tillf

Read More...
Dekorera en Off-Center Eldstad Wall

Dekorera en Off-Center Eldstad Wall

En excentrisk spis ger en verklig konstruktion dilemma när rummet inte är inrett för att redogöra för sin placering. Om eldstaden kastar rummets balans av, kan några enkla förändringar gör en enorm skillnad. Differentiera Med Paneling Omger den öppna

Read More...
Dekorativa Falska eldstäder

Dekorativa Falska eldstäder

Få utseendet på en verklig eldstad till en bråkdel av kostnaden genom att använda en dekorativ falsk eldstad. Faux eldstäder är mångsidiga och finns i en mängd olika former, material och storlekar. Du har möjlighet att beställa en färdiga modell som

Read More...
Typer av Hearth Pads

Typer av Hearth Pads

Vedkaminer är både funktionella hem-uppvärmningsalternativ och romantiska tillägg till din inredning. Att njuta av en kamin säkert är korrekt installation krävs för att skydda mot potentiellt farliga brandfara. Hearth dynor fungera som en icke brännb

Read More...
På vilken höjd att hänga en spegel och hylla på en vägg?

På vilken höjd att hänga en spegel och hylla på en vägg?

Höjden och placeringen vid vilken att hänga en spegel och hylla kommer att bestämmas av ett flertal faktorer av utrymme och utrymme design. När du tittar runt, lista flera saker som du gillar och ogillar om ett rum som du dekorerar. Se listan som du

Read More...
Olika typer av eldfast tegel

Olika typer av eldfast tegel

Firebrick linjer interiörer av eldstäder, eldstäder och tegel ugnar. Den är tillverkad av specifika material som gjorts för att hålla värmen inne i behållaren det linjerna medan utsidan av behållaren är relativt svalt. Detta förhindrar spontana bränd

Read More...
Hur att dekorera en eldstad härd

Hur att dekorera en eldstad härd

Många människor tenderar att fokusera på att dekorera spis mantel. Härden ofta glöms bort om och om du inte är försiktig, kan härden sluta se ut som en sotig, smutsig område. Håll härden rena och fräscha med hjälp av olika eldstad tillbehör. Tillbehö

Read More...
Hur att dekorera eldstäder sten vid jul

Hur att dekorera eldstäder sten vid jul

En sten spis tillför en rustik, men ändå mysig elementet till ett rum. Dessa typer av eldstäder innehåller vanligen fält stenar, kalksten, River Rock eller granit och kan ta upp en hel vägg i ett rum eller bara en liten del. När det gäller att dekore

Read More...
Hur att dekorera Oanvända Eldstäder

Hur att dekorera Oanvända Eldstäder

Dekorera dina oanvända spis väggar med metallpaneler, speglar och färg. Du kan skapa en samlingspunkt i rummet med en vinjett av färgglada keramik, ljus eller växter placerade inuti de dekorativa väggarna i den öppna spisen. Rengör utrymmet noggrant

Read More...