Färskt tar på Klassiska dräkter

In Hantverk
Advertisement

Färskt tar på Klassiska dräkter

Välj din egen twist, din inspiration, och gör det ditt eget.

- Dionne Barens, nyckel kund för NBC visa "Grimm"

Ett antal personer denna Halloween kommer vara klädd som en "Jersey Shore" rollinnehavare, en Tea Party presidentkandidat eller en Black Swan. Det betyder att det är en bra tid att komma tillbaka till grunderna. Vampyrer, häxor, spöken, zombies, mumier och Frankensteins monster är symbol för klassiska Halloween kostymer.

Men rädslan om du väljer dessa kostymer, pun intended, är du kommer att hamna ser tråkigt. Klädsel alla har gjorts till döds. Ännu värre, kan du känna ganska obekväma i att 100 procent polyester köpta häxa klänning. Så, hur gör du dessa klassiska kostymer dyker på en modern fest? Så länge du har några ikoniska varumärken för din dräkt, kan du göra resten av det sticker ut genom en kombination av vintage fynd och hemlagad utsmyckningar. Med lite inspiration, kreativitet och klibbiga saker, kan du vara den spookiest traditionella belle av bollen.

DIY Tools

Det bästa sättet att svänga bort från run-of-the-mill spöke eller häxa är att lägga till några listig handen. Tattering och rekonstruera gamla kläder i kostymer är plånboksvänlig och ger kläderna en personlig touch.

Men vissa inte så sluga människor kan skrämmas av denna möjlighet. Dionne Barens, nyckeln kunden sedan juli 2011 om den kommande NBC visa "Grimm", uppmuntrar människor att ge det ett försök.

"Du kan gå på YouTube och räkna ut precis vad som helst", sade hon. "Om du har din nästas symaskin och Googles Hur jag tråd spolen? kommer det att finnas en hel handledning på nätet som gör det så lätt. "

Några alternativa lim är en limpistol eller Top Stick. Top Stick är dubbelhäftande tejp som ansluter till huden och tyg och kommer inte att svettas bort. Barens sa att det låg ursprungligen användes för löshår, men blev ökänd när Jennifer Lopez använde den för att hålla upp sin gröna outfit med den dramatiska djup urringning på 2000 Grammys.

Plattare Din Demonisk Figur

Är du född i fel tid? Tror du att din stil och kroppstyp tillhörde i ett annat årtionde? Halloween är en perfekt tid att utforska dessa silhuetter från förr som gör att du ser sexig och sofistikerade. Tricket att titta sexig utan att vara trashy är att undvika de förpackade kostymer. Hitta en outfit från din garderob eller en vintage butik som passar dig, sedan skrämma upp därifrån.

"Jag väljer ett utseende som jag passar bäst i och lägga till en Halloween twist till det", säger Los Angeles-baserade kostym Chloe Ji Yoon. Under 2010 klädd hon som skrämmande skol efter att ha inspirerats av Harajuku stil japanska skol look samtidigt som du arbetar på en TV-projektet.

Om du har en smal figur, plocka upp en 1920 stängnät klänning. Om du har en timglasform, börja med en 60-era "Mad Män" -stil sekreterare outfit. Om du vill ha en klassisk kostym, men inte din run-of-the-mill Marilyn Monroe vit klänning, Dionne Barens av "Grimm" antyder att ta inspiration från vintage europeiska filmaffischer. Med Internet, hitta inspirerande, distinkta bilder är inte alltför hård.

Du kan alltid lägga till ytterligare en dimension till dräkten med spöklika makeup. Det kan hjälpa till att hitta en makeup handledning för att matcha smink från en epok, såsom böja läppar för 20-talet och tjock flytande eyeliner för 60-talet. Och sedan, naturligtvis, lägga till några huggtänder och blod om du vill ha något extra för semester.

Vampire Vein

Färskt tar på Klassiska dräkter

Om du inte har sovit i en kista för ett par år, vet du förmodligen att vampyrer har födas som en popkulturen fenomen. Även om det kan vara frestande att slå på vissa huggtänder och gnistan makeup för en enkel "Twilight" vampyr, inte sälja dig själv kort.

"Vem som helst kan vara en vampyr från alla era", säger Los Angeles-baserade kostym Chloe Ji Yoon.

Eftersom det finns så många vampyrer i film, tv och romaner, det finns ingen anledning att gå med de mest populära. Hitta ett du gillar, samla så mycket bilder som möjligt från karaktär och härma stilen så nära som möjligt.

Barens sade hon älskar "True Blood" vampyrer eftersom var och en har en distinkt personlighet och kommer från en annan punkt i historien. Hon är också ett fan av en klassisk Dracula dräkt, som kan få en ny twist med en cape från en vintage butik. Om du fortfarande kämpar med utseendet, köpa den förpackade cape och försköna den med strass, beading eller glitter.

Ytterst Barens och Yoon rekommenderar du hålla grundläggande huggtänder, blod och blek hud, sedan få kreativ med resten av dräkten.

Mumifiering

Enkelheten i mumien klädsel gör det till en idealisk DIY kostym. Yoon har en enkel strategi för ensemblen. Köp cheesecloth för kostym och skär den i strimlor. Sy banden på oönskade T-tröjor och byxor, eller bifoga dem med tyg lim. Om du syr, Yoon sade att sträcka skjortor och byxor, som sömnad på cheesecloth kommer att orsaka materialet att dra ihop sig.

Alternativt Barens rekommenderar att köpa vita gasväv och muslin, och åldrande det genom te-färgning. Häll en kopp mycket stark svart te i tvättmaskinen och sätta plaggen du vill färgas genom en fullständig cykel.

Detta är en enkel hemma process som hon rekommenderar för någon dräkt, inklusive spöke brud och viktoriansk zombie, som kräver en gammal gammaldags vita plagg utseende. Det ger tyget en autentisk åldraslook till en låg kostnad. Sy remsor av trasiga gasväv och muslin på en vit body så dräkten är monterad.

Din mamma utseende måste lindas upp med lite stil. Tänk på det i termer av vem din mamma är. Cleopatra? King Tut? Falska juveler, en gyllene krona och en orm eller liknande bör få dig att stå ut från de odöda publiken.

Häxa brygd

Färskt tar på Klassiska dräkter

Häxor dräkter från paketet är ofta klibbig och oinspirerat, men det finns enkla sätt att förhärligar och ändra stil. Du kommer dock behöva spetsiga hatt. Även i modern tid färskaste ta på en häxa, Elphaba från "Wicked !," fortfarande hade erforderlig spetsiga hatt.

"Det är den mest ikoniska post för häxa - det kan inte vara beat", sade Yoon.

Mössan kan förskönas som du vill, och resten kan lämnas till din egen tolkning. Mörk, flödande viktorianska klänningar eller en böljande blus och kjol skulle vara perfekt för festen. Yoon sade nyckeln stycke för en häxa ensemble är en korsett för att cinch midjan över din blus. Men du behöver inte gå så gammaldags för en häxa. En av Yoon favoriter är en 80-glam häxa, med ljusa neonfärger och massor av retro tillbehör. Så länge du bär en korsett och spetsiga hatt, i Halloween bok du är en häxa.

Spöklik utstyrsel

Om inte ditt mål är att buade ut ur partiet, har ett spöke outfit att vara mer än bara ett vitt ark. Barens är inte ett stort fan av arket look alls om det visar några allvarliga modifiering. Barens sade att riva upp botten av arket eller genom att använda te-fläck på det kan hjälpa. Yoon föreslog att ögonfransarna ögonhålen.

Barens föreslår med inspiration från spöken i Disneys "Haunted Mansion."

"Inte den bästa film, men kostym-wise, det är fantastiskt", sade hon.

Män bör bära en hög hatt och en kostym med spöket kostym och kvinnor bör sätta bladet över eller under en balklänning. Tricket med denna look är sammanställning av fantasi svart slips ensemble. Om du har råd att ha dessa vara rent kostym plagg, tatter kanterna på kläderna.

Att ge plaggen den antika utseende, föreslår Barens en produkt som kallas Rotten. Det kommer att göra kläderna ser dammiga, men inte smutsigt.

Den andra viktiga inslag i denna ensemble är spöklika ansikte makeup. I stället för vit makeup från ett apotek, Barens väljer Ben Nye, en professionell makeup varumärke, som har en kräm makeup combo kallas Death Wheel. Dessa färger är mer grå, grimand, ja, dödligt än bara en vanlig vit.

Frankensteins monster

Ungefär som häxor och vampyrer, kräver en effektiv Frankenstein kostym några grunderna. Det hjälper att vara stor och imponerande och att bära någon form av platta headpiece. Men du måste ha bultar sticker ut ur tinningarna och grönaktig hud. Resten kan vara öppna för tolkning.

Barens ihåg en kostym där en pojke hade en silver blixtlås runt halsen som en krage i stället för sttiches. Hon föreslog klädd i en brun vintage sport päls - eller damm upp en nyare jacka som är några storlekar för små för dig med trippel, och lägga till en svart skjorta, byxor och stövlar.

Yoon sade också att Frankenstein kostym handlar om stygn, och värre du är på sömnad, desto bättre kommer det att se ut. Köp en billig lång kavaj från en begagnad klädaffär, klippa pälsen upp och sy ihop den i stora, märkbar sömmar i en kontrasterande färg. För att extra obehagligt nyans av grönt, har Ben Nye också en gigantisk hjul som har en Frankenstein-ish grön grund.

zombie Epidemic

Zombies är överallt dessa dagar - i TV, film och flashmob - så det är säkert att säga att horder av dessa odöda varelser kommer att svindlande genom Halloween partier. Det roliga delen om zombies, är dock att du kan zombify ganska mycket en person från varje epok.

"Välj din egen twist, din inspiration, och gör det ditt eget," sade Barens.

Resten av dräkten ligger i noggrann tillämpning av zombie makeup. Barens rekommenderar nyanser av grått och grönt för fundament, med lägga till några svarta cirklar runt ögonen. För en 3D ärr, använda stela kollodium, annars känd som "ärrbildning vätska." Cap det med Ben Nye produkten Färska Scab ovanpå av ärret. Därefter sandskädda några falska blod runt munnen och på kläderna. Om du fast beslutna, prova en tillfällig tänder fläck att måla tänderna svart och grått.

Läs Nästa: Hur man gör japanska Halloween

You may also read!

Hur man klär att delta i en Rodeo

Hur man klär att delta i en Rodeo

Det kan vara din första rodeo, men det betyder inte att du inte kan visa upp ser ut som du vet repen. Rodeos kan hända var som helst, men är särskilt vanligt i västra och södra staterna - vilket är varför du kommer att se någon brist på 10-gallon hat

Read More...
Vad Är modetrend i glasögon?

Vad Är modetrend i glasögon?

Style är inte bara för dina kläder. För dem som bär glasögon, de verkligen är i ansiktet vad en ram är en stor bit av konst. Om du måste bära dem på en daglig basis, vistas på trenden genom att välja fashionabla och attraktiva ramar för att passa din

Read More...
Vilka är nackdelarna att införliva Marknadsföring i sälj?

Vilka är nackdelarna att införliva Marknadsföring i sälj?

Stora företag tar en klassisk metod för marknadsföring för att sälja sina produkter och tjänster, vilket skapar en marknadsavdelning, då flera underavdelningar, varav en är försäljningen. På mindre företag kan detta overkill baserat på kraven på en f

Read More...
Hur man gör Pea sallad

Hur man gör Pea sallad

Du kan ta ärter sallad i mer än en riktning - och anpassa den till huvudrätt du serverar den med - genom att experimentera med ingredienskombinationer och servering temperaturer. Till exempel, om du tjänar ärter sallad med ugnsrostad eller grillad fi

Read More...
Hur man gör indian Makeup för Halloween

Hur man gör indian Makeup för Halloween

Klä sig som en indian för Halloween presenterar många kreativa möjligheter att klä i klassisk dräkt och måla ansiktet på många olika sätt. Historiskt sett indianer målat ansiktet för krigföring eller ceremoniella ändamål. Alla olika typer av linjer,

Read More...
Hur man gör en grön Jolly Rancher Shot

Hur man gör en grön Jolly Rancher Shot

Jolly Rancher skott tar den klassiska godis i vuxen territorium - som sin namne, går denna söta skott ner med en syrlig, sur kant. Du behöver inte majssirap eller socker av den faktiska godis att återskapa sin signatur smak, men du kommer att behöva

Read More...
Allt som glimmar: Guld

Allt som glimmar: Guld

Guld är glänsande, ljusa, varma. Det är något som är värdefullt. - Raychel Huff, smyckesdesigner I en värld av mode, trender komma och gå varje säsong, och smycken är inget undantag. Från och med 90-talet och fortsätter i de tidiga 2000-talet, blev s

Read More...
Hur man skapar en professor McGonagall kostym

Hur man skapar en professor McGonagall kostym

Efter att ha sålt mer än 400 miljoner exemplar över hela världen sedan dess release, kan Harry Potter-böckerna lätt anses en av de mest populära barns serie genom tiderna. Inom dessa sidor finns en mängd välkända och älskvärda karaktärer, såsom Miner

Read More...
Instruktioner för Monopol Simpsons Edition

Instruktioner för Monopol Simpsons Edition

Simpsons Monopol tar det klassiska Parker Brothers brädspel och kastar den i den tecknade staden Springfield, hem till Homer, Marge, Lisa, Bart och lite Maggie. Två till åtta spelare försöker att styra fastighetsmarknaden med bekanta platser från Sim

Read More...