Hur ändrar jag koden på mitt trådlösa garagedörrar knappsats?

In Hem
Advertisement

Hur ändrar jag koden på mitt trådlösa garagedörrar knappsats?


Ibland av säkerhetsskäl eller för att du helt enkelt glömt koden, kan du behöva ändra koden på den trådlösa tangentbordet för ditt garage dörröppnare. Det finns en mängd olika märken av fjärrkontroll garage dörröppnare, och även om varje märke och modell har sina egna instruktioner, det finns vissa grundläggande åtgärder du kan försöka att ändra koden.

Hur Återställ knappsats

Det första du behöver göra är att återställa knappsatsen och rensa några koder som finns i systemet. För att återställa knappsatsen öppnar först locket till tangentbordet (om det finns någon). För vissa modeller, bör du bara öppna locket halvvägs först. I andra, kanske du inte har en knappsats skal, eller det är inte ansluten till kodsystem.

Radera den aktuella koden

Du måste rensa eller radera den aktuella koden från knappsatsen. För att göra detta, tryck på nummer åtta, eller i vissa modeller, nummer sex. Håll ned sifferknappen när du trycker på programknappen. Vissa tangentbord har en upp-och-ned pilen i stället för en programknapp.

Om det var nödvändigt för dig att öppna knappsatsen täcka halvvägs ska du nu öppna den hela vägen. Leta efter ett ljus som anger koden har raderats. Ljuset blinkar först en gång och sedan gå mörk.

Förbered knappsatsen för den nya koden

Vid det här laget måste du programmera knappsatsen med den nya koden. Om du har en knappsats lock, se till att det är nu i helt öppet läge. Håll utkik efter en ljus blinka en gång och sedan gå mörk. Detta indikerar att du kan fortsätta. I vissa modeller, kommer du inte att göra detta.

Därefter driva tre, fem och sju tangenter i denna sekvens. Leta efter en lätt att komma på och sedan gå mörk. Detta indikerar att du kan fortsätta. Nu trycker på knappen Program (för vissa modeller behöver du inte göra detta). Ljuset ska komma på och blinkar en gång varje sekund.

Ange den nya koden

Ange de siffror du vill använda för den nya koden genom att trycka dessa sifferknapparna. I de flesta modeller, kommer en 3-8-numrerade kod fungerar. När du har angett den nya koden, tryck Program för att acceptera koden. Ljuset ska komma på och blinkar två gånger varje sekund och sedan släcks. Stäng locket på knappsatsen. Din nya kod ska nu ställas in.

Spela den nya koden

Se till att du skriver ner den nya koden och förvara den på ett säkert ställe så att du kan hämta den. Ge inte koden till någon som inte är godkänd för att ange ditt garage eller hem. Du bör också skriva de förfaranden som omkodning knappsatsen så att du kan göra det igen i framtiden om det behövs.

You may also read!

Hur ändrar jag koden på en Schlage elektroniskt kombination Deadbolt?

Hur ändrar jag koden på en Schlage elektroniskt kombination Deadbolt?

Schlage har lagt till några attraktiva modeller i elektroniska deadbolt alternativ för villaägare, med flera funktioner som sätter lås bortsett från mängden. En av dessa funktioner är lätt kodinställning utan att behöva ta bort låset från dörren. Med

Read More...
Hur ändrar jag koden om en FA-215 Larmsystem?

Hur ändrar jag koden om en FA-215 Larmsystem?

Flera av First Alert bostäder säkerhet larmsystem utnyttja FA-215 knappsats som deras användargränssnitt. FA-215 är en fast ord typ av tangentbord, vilket innebär att den använder förutbestämda ord för att beskriva händelser som äger rum i systemet.

Read More...
Hur ändrar jag Planlösningar av mitt hus?

Hur ändrar jag Planlösningar av mitt hus?

"Öppna" planlösningar utgör en stor revolution i hem design i USA sedan början av det nya århundradet. Många husägare tittar på planritningen av deras nuvarande hem och undrar om det är möjligt eller praktiskt, att ändra layout för att uppnå en

Read More...
Hur ändrar jag mitt lösenord på Yahoo!

Hur ändrar jag mitt lösenord på Yahoo!

Även Yahoo inte erbjuder ett sätt att återställa lösenord, gör företaget erbjuda ett lösenord Helper tjänst som hjälper dig återställa lösenordet. Du kan använda tjänsten för en relativt godartad skäl, såsom att glömma ditt lösenord, eller en allvarl

Read More...
Hur ändrar Min diet förändrade mitt liv och hjälpte mig att hitta Syfte

Hur ändrar Min diet förändrade mitt liv och hjälpte mig att hitta Syfte

Mitt namn är Kevin, skaparen av FitMenCook. Förr i tiden hade jag en hatkärlek med mat. Jag älskade det sätt det smakade, men hatade hur livsmedel som jag åt fick mig att se och känna. När jag slutligen satt mig för att anta en friska livsstil, börja

Read More...
Hur ändrar jag Idle Timeout på Yahoo Messenger?

Hur ändrar jag Idle Timeout på Yahoo Messenger?

Som standard, Yahoo Messenger - ungefär som din skärmsläckare - har en timer som sparkar i när du slutar använda datorn. När timern når noll, ställer programmet automatiskt din status på tomgång, låta dina vänner eller kollegor vet att du kanske inte

Read More...
Hur ändrar jag mitt telefonnummer?

Hur ändrar jag mitt telefonnummer?

Ändra ditt telefonnummer är ett sätt att stoppa kontakt med personer som du inte vill prata med. Det är effektivt eftersom när du ändrar ditt nummer, de har inte ditt nummer längre. Många människor ändra sina nummer när de lämnar en rörig relation el

Read More...
Hur ändrar jag mitt namn i Arizona?

Hur ändrar jag mitt namn i Arizona?

Ändra ditt namn i delstaten Arizona är en relativt smärtfri process. Det finns många orsaker till att du vill byta namn. Kanske har du just fått gift eller frånskilda. Möjligen du bara inte gillar din födelsenamn och vill ha något annorlunda. I delst

Read More...
Hur ändrar jag mitt namn i IMVU?

Hur ändrar jag mitt namn i IMVU?

Ändra din avatar namn i IMVU kräver att du har en namnändring token, som finns att köpa på plats. Om du har en IMVU VIP Club medlemskap, får du en namnändring token automatiskt när du har varit medlem i tre månader i rad. För att kunna använda namnby

Read More...