Hur Återvinn Bed Kuddar

In konsthantverk
Advertisement

Redo att ersätta de gamla säng kuddar, men kan inte stå tanken på att kasta dem i papperskorgen? Du kanske inte att kunna återanvända dem som säng kuddar, men du kan återvinna och återanvända dem i andra användbara saker. Här är några förslag.

Saker du behöver

symaskin

Tyg

Stor låda eller en behållare som

Tvätta och torka gamla kuddar innan återvinna dem. Polyester, latex och dunkuddar kan tvättas och torkas i tvättmaskin / torktumlare. Kuddar fyllda med ull, bomull eller kapok kommer inte att hålla sin integritet när tvättas; Därför bör dessa endast sunned och luftas.

Samla kudden fyllning i en stor låda eller bin så att du har en idé om vad och hur mycket råvaror och återvinningsbara material du har.

Gör slänga kuddar. Sy kasta kudde höljen och omfattar användning av nya eller återvunna material. Fyll med återvunnet säng kudde fyllning. Skapa olika storlekar och former som roliga accenter runt huset.

Gör sällskapsdjur sängar. Sy sällskapsdjur sängar för dina hundar och katter och fyll med gamla kudde fyllning. Dina bekanta dofter ska trösta dem.

Gör stol kuddar. Sy stol kuddar för trä stolar och andra hårda ytor möbler. Fyll med gamla kudde fyllning och ger sittkomfort för liten eller ingen kostnad.

Gör bänk kuddar. Sy sittdynor för bänkar och stolar slappa i Lanai eller veranda. Använd väderbeständiga material och packa med gamla kudde fyllning.

Gör fyllda leksaker. Fyllning från gamla kuddar är stor för att fylla nya och reparerade stoppade leksaker för barn och husdjur. Gör några stoppade inredning och hantverk också!

Tips

För det mesta kudde höljen färgas, missfärgad eller rivas. Du kan kasta fula gamla höljena efter att du har samlat fyllningen i en stor låda eller bin.

Använd en ansiktsmask vid hantering kudde fyllning, i fall du är känslig för de fina partiklarna av något av de material.

Överväga att göra ett antal gosedjur, sällskapsdjur sängar och kasta kuddar att sälja eller ge bort.

Överväga att erbjuda gamla kuddar till din lokala Freecycle grupp om en kollega har lust att återvinna eller återanvända dem.

Fråga Goodwill och andra välgörande institutioner om de kommer att acceptera gamla kuddar som donationer.

You may also read!

Hur Repurpose gamla kuddar

Hur Repurpose gamla kuddar

Återvinning är inte längre betraktas som en modefluga eller en trend. Människor över hela USA har anammat återvinning. Ännu bättre är återvinning inte längre förvisas bara vissa typer av objekt som papper, plast eller glas. Istället söker man efter s

Read More...
Hur Återvinn Skrot Glas

Hur Återvinn Skrot Glas

Med miljontals ton glas skrot skapas varje år från använda flaskor och trasiga fönster, enligt US Environmental Protection Agency, hjälper återvinning skära ner på avfall. Tidigare använda rester av glas återvinns och omvandlas till användbar glas, s

Read More...
Hur Återvinn Twist Slipsar

Hur Återvinn Twist Slipsar

Hur Återvinn twist band. Vi tenderar att spara twist band från förpackningar av korvbröd och bröd. De samlas i hörnet av skräp låda där languish, i hopp om en dag för att ersätta en förlorad twist slips på ett paket. Återvinna twist band runt huset.

Read More...
Hur Återvinn plast för Cash i Texas

Hur Återvinn plast för Cash i Texas

De flesta plaster är återvinningsbara och du kan tjäna pengar genom att ta dina plast till en återvinningsanläggning. Plastflaskor hamna i en deponi grop, och begravdes under smuts och lera. Enligt staden Houston och Keep Houston vacker, är cirka 15

Read More...
Hur man tvättar Kuddar

Hur man tvättar Kuddar

Hur man tvättar kuddar. Nästan alla använder säng kuddar, och de flesta soffor och soffor sport kuddar samt. Mycket stora kuddar kan ta över platsen för stolar. Att hålla kuddar ren kan vara svårt. Används för olika ändamål, de är sydda med en oändli

Read More...
Hur Återvinn väskor

Hur Återvinn väskor

Hur Återvinn väskor. Om du är som många kvinnor, har du en garderob full av handväskor som antingen är slitna, har brutit hårdvara eller helt enkelt för långt från dag som skall användas offentligt. Du kan också fästas till dina gamla plånböcker att

Read More...
Hur man Sy Kuddar för en Corner Breakfast Nook

Hur man Sy Kuddar för en Corner Breakfast Nook

Kuddar kan göra ett hörn frukostplats en bekväm plats för familjens mat, läxor eller Game Night. Samtidigt köper kuddar för att passa din frukostplats kan vara en utmaning, kan du göra dina egna kuddar till hörna frukostplats för att samordna med dit

Read More...
Hur man gör Kuddar för en gunga

Hur man gör Kuddar för en gunga

Hur man gör Kuddar för en gunga. En gunga är tänkt att vara satt i under längre tidsperioder. Efter ett tag kan det hända att gunga är inte längre bekväm. En fin uppsättning kuddar kan göra skillnaden mellan att sitta i några minuter till att sitta i

Read More...
Hur Återvinn plast matkassar

Hur Återvinn plast matkassar

Hur Återvinn plast matkassar. Plast matkassar typ 2 (högdensitetspolyeten filmen - HDPE) och typ 4 (låg densitet eller linjär låg densitet polyetenfilm - LDPE / LLDPE) kan återvinnas på din lokala snabbköp och andra platser. När påsarna är återvunna,

Read More...