Hur att dekorera vardagsrum med Curved Wall Bay Windows

In Hem
Advertisement

Hur att dekorera vardagsrum med Curved Wall Bay Windows


Burspråk ligger på en böjd vägg skapa en samlingspunkt i ett vardagsrum. Burspråk består traditionellt av tre eller fler fönster, med en stor center fönster och mindre fönster belägna på vardera sidan. De flankerande fönster skapar 30, 45 eller 90 graders vinkel mot den krökta väggen. Syftet med bay windows är att öppna upp ett mindre rum, som sträcker sig vyn. Dekorera ett vardagsrum för att uppmärksamma de burspråk.

Saker du behöver

 • Soffa

  Kärleks säte

  Nöjescentrum eller TV

  Kaffe bord

  golvmattan

  Litet bord och stolar

  Gardinstänger

  Gardiner

  väggdekaler

  Vas

  Blommor

  urnor

  Växter

  tapeter

ordna Möbler

Ordna vardagsrummet möbler på ett sätt som ger uppmärksamhet åt den krökta väggen och burspråk. Idén om ett burspråk är att skapa en illusion av ett större rum samtidigt som en stor utsikt över utomhus. Införliva detta genom att placera soffor så den största soffan står inför burspråk, ge sitters utsikt över utomhus. Ställ en loveseat intill soffan och burspråk, vilket skapar en "U" -form med fönstret och två soffor.

Lägg ett golv matta framför två soffor att definiera sittgrupp. Ställ ett soffbord i mitten av soffan arrangemanget.

Placera ett nöjescentrum mot väggen parallellt med loveseat, om denna vägg är också krökt. I så fall har en professionell montera tv eller installera en egen hylla för att hålla den.

Skapa en liten sittgrupp innan fönstret, om vardagsrummet är tillräckligt stor. Ställ två små stolar och ett litet bord framför fönstret, vilket skapar en avkopplande oas med en stor utomhus vy.

fönsterbehandlingar

Installera två krökta gardinstänger längs omkretsen av den krökta väggen. Beroende på kurvan av väggen, kan en professionell behöva skapa egna gardinstänger.

Häng rena gardiner på insidan staven och tyngre gardiner på utsidan stången. Ren Gardiner låta ljuset in i rummet, medan de tyngre Gardiner blockera det ut, om det behövs.

Installera Roman eller roll-up nyanser snarare än lösa gardiner, om så önskas. Dessa typer av fönster behandlingar passar in burspråk och hålla området från att titta fulla. Fönster behandlingar, som vanligtvis långa paneler eller café-stil gardiner, är också speciellt för burspråk. Oavsett vilken typ av behandling du väljer att använda, välja fönster tyger som kompletterar de färger som används i resten av din inredning.

Väggdekor och tillbehör

Dekorera väggarna med objekt som kommer att anpassas till den krökta formen. Väggdekaler fungerar bra på böjda väggar eftersom de är formbara och har en klibbig baksida. Många dekal företag låter dig anpassa dekaler med en offert. Välj en dekal med din favorit offert och placera den över fönstret, efter kurvan på väggen.

Placera en rullnings eller annan typ av dekorativa, slingrande dekal på väggen, beskriver fönstren, eller på en annan böjd vägg. Använd inte för många dekaler eller väggarna kan se rörigt. Använd endast en eller två och placera dem strategiskt i rummet för att fungera som konst.

Ställ en dekorativ vas på bordet, om du har skapat en liten sittgrupp, och hålla den fylld med färska eller siden blommor.

Ställa matchning dekorativa föremål på vardera sidan av fönstret, som urnor rymmande krukväxter. Traditionella stilar av inredning utnyttja symmetri, så välj urnor som matchar i storlek och struktur.

Häng dekorativa gobelänger på väggarna. Väv tekniken kan användas på krökta väggar eftersom tyget kommer att överensstämma.

Tips

Oavsett tillbehör du använder för att väcka uppmärksamhet på fönstren, upprepa dem i resten av vardagsrummet. Om du använder blommor, välja blommor som speglar färgerna i rummet. För väv konst, dekorera med objekt som kompletterar färgerna. Till exempel, om väv är huvudsakligen röda, införliva röda kuddar i soffan.

You may also read!

Hur att dekorera vardagsrum med kakel golv

Hur att dekorera vardagsrum med kakel golv

Klinkergolv är lätta att rengöra, finns i en mängd olika stilar och kan passa varje budget. Tyvärr kan klinkergolv också känna kall och steril, vilket gör ett vardagsrum verka uninviting. Ta dig tid att dekorera ditt vardagsrum på ett sådant sätt att

Read More...
Hur att dekorera vardagsrum med bambu golv

Hur att dekorera vardagsrum med bambu golv

Bambu golv blir allt populärare på grund av sin naturliga skönhet, hårdhet, motståndskraft mot vatten och snabb produktionstiden. Dekorera rum med inredning som kompletterar dina bambu golv, och i en stil som flyter med inredningen i resten av ditt h

Read More...
Hur att dekorera Pinecones med glitter

Hur att dekorera Pinecones med glitter

Allt är bättre med glitter. Som mousserande magiskt pulver, omvandlar den till och med de enklaste föremål i festliga dekorationer. Ett typexempel: se hur glitter förvandlar tallkottar, som redan ett populärt objekt för hösten och vintern inredning.

Read More...
Hur att dekorera bröllopstårtor med Cornelli Lace

Hur att dekorera bröllopstårtor med Cornelli Lace

Förutom den traditionella nivåer runt bröllopstårta, är brudar väljer olika former och mönster, såsom kakor som är kvadratiska, oktagon, hexagon, ovala eller hjärtformade. Cornelli spets är en enkel utsmyckning teknik som skapar en spetsliknande möns

Read More...
Hur att dekorera hem med ljus trägolv

Hur att dekorera hem med ljus trägolv

Ljus trägolv, såsom lönn och ek, ger ditt hem en varm, naturlig look. Om du föredrar ljusa och glada heminredning, välja ljus i stället för mörka trägolv. Ljus golv är lämpligt för alla rum i ditt hus, från ett sovrum till köket. När dekorera runt lj

Read More...
Hur att dekorera kläder med pärlor

Hur att dekorera kläder med pärlor

Plagg förvandlas till en duk för din beading skapelser när du lägger utsmyckningar till jazz upp en annars vanlig post. Shirts, jeans, hattar, skor, tröjor finns möjligheter att anpassa och liva upp din garderob genom att lägga pärla utsmyckningar. V

Read More...
Hur att dekorera glasburkar med porslinsfärger pennor (med gratis Printables)

Hur att dekorera glasburkar med porslinsfärger pennor (med gratis Printables)

Det finns ett antal anledningar till att inte underskatta ödmjuka glasburkar: Du kan använda dem för att organisera ditt skrivbord leveranser, skapa en enkel blomsterprakten, eller till och med tjäna cocktails. De finns i alla former och storlekar, o

Read More...
Hur att dekorera Archways med gardiner

Hur att dekorera Archways med gardiner

Valv i rummen är kontaktpunkter och kan göra ovanliga rumsavdelare. Om du väljer gardiner för ett valv, kommer du att påverkas av storleken av öppningen och hur den används. Om valv är en rumsavdelare, kanske du vill ha en symbolisk gardin avsnitt av

Read More...
Hur att dekorera möbler med Paint

Hur att dekorera möbler med Paint

Dekorera möbler med färg är ett bra alternativ till färgning trä. Oavsett om det är för en unge, vardagsrum eller kök, kan en dekorativ yta lägga intresse för en möbel och inspirera ett helt rum. Läs några målning alternativ för att förändra dina möb

Read More...