Hur att hänga en kork styrelsen på Wall

In Hem
Advertisement

Hur att hänga en kork styrelsen på Wall


En anslagstavlan är mycket praktiskt för att organisera och visa detaljer i det dagliga livet som förblir tryckt på papper även i den elektroniska ålder. Du kan använda den för att kryssa meddelanden, gratulationskort, påminnelser och räkningar som ska betalas på väggen. Häftstift eller pushpins inte förstöra sin kork yta som de lämnar permanenta, fula hål i väggen. Du behöver hänga anslagstavlan på en vägg så att du kan visa det säkert i ögonhöjd. Du kan undvika hål i din vägg genom att hänga din styrelse med dubbelhäftande tejp.

Saker du behöver

 • Vatten och milt rengöringsmedel

  Spray cleaner

  Dubbelsidig tejp

  sax

  Penna

  Måttstock snickare kant eller linjal

Dubbelsidig tejp

Rengör ytan på din vägg noga med vatten och milt rengöringsmedel eller en spray renare. Torka den torr och låt den torka helt i cirka två timmar.

Skär två remsor av dubbelsidig tejp till en längd om tre inches mindre än bredden på din korkskivans. Skär två flera remsor av dubbelsidig tejp till en längd om fem inches kortare än höjden på korkskivans.

Ta bort en tum eller så av stöd från den ena sidan av en tejpremsa som du klipper till bredden på brädan. Mäta två inches från den vänstra sidan av den bakre delen av din anslagstavlan och två inches ner från dess topp. Fäst den exponerade änden av remsan av bandet till den punkt som du mätt så att den ställer upp direkt med kanterna av kork styrelse och så att bandet sträcker sig horisontellt längs bredden på anslagstavlan.

Skala av skydds som du fästa hela tejpremsa på baksidan av kortet. Tryck ner ordentligt på den återstående backas sida när du fäster bandet så att det fastnar på anslagstavlan.

Ta bort en tum eller så av stöd från ett av de band som du skär till höjden på din styrelse. Linje den exponerade änden så att det berör men inte överlappar den vänstra kanten av det första bandet som du bifogade och så att bandet pekar nedåt längs höjden av styrelsen. Skala av skydds som du använder hela tejpremsan till styrelsen och tryck ner på den återstående backas sida när du fäster bandet.

Ta bort en tum eller så av stöd från de återstående band som du skär i enlighet med höjden av din styrelse. Linje den exponerade änden så att dess vänstra vertikala kant handen men inte överlappar den högra kanten av det första bandet som du bifogade och så att bandet pekar nedåt. Skala av skydds som du använder hela tejpremsan till styrelsen och tryck ner på den återstående backas sida när du fäster bandet.

Lossna en tum eller så av stöd från din dubbelhäftande tejp från kvarvarande tejpremsan som du skär enligt bredden på brädan. Fästa den till det nedre vänstra sidan av styrelsen så att det berör men inte överlappar den vänstra kanten av den nedre änden av den vertikala tejpremsa till vänster i styrelsen och så att bandet pekar horisontellt längs bredden på brädan .

Skala bort stöd som du ansluter resten av bandet till styrelsen. Bandet bör också röra men inte överlappa botten av den högra vertikala remsan, men ta inte bort och åter anbringa bandet om det inte exakt nå botten. Undvika överlappning och skär bort eventuella överlappande del med en sax eller en mattkniv.

Linje toppen av styrelsen upp mot den punkt på din vägg där du vill hänga upp på brädan. Rita en linje längs väggen med en penna och använda den övre kanten av brädet som en guide. Rita linjer längs de översta några inches på varje sida av kortet också.

Ta stöd av alla fyra tejpremsor som finns på baksidan av din styrelse. Har någon hålla en snickare kant, måttstock eller linjal på linjen du ritade på väggen om det är möjligt. Håll den övre kanten på baksidan av brädan i en liten vinkel mot blyertslinjen så att endast kanten nuddar linjen och ingen annan del av styrelsen vidrör väggen. Linje kanten av brädan perfekt med den markerade linjen.

Tryck ner på framsidan av kortet så att styrelse pinnar på väggen. Kontrollera med en linjal, att vinkelhake eller måttstock vara säker på att det är rakt. Ta bort den omedelbart och flytta den om det inte är. Tryck bestämt nedåt på ytan av styrelsen, upp och ner och över de områden som du tillämpat bandet, när det är helt rak. Brädan är nu klar för användning.

Tips

Vissa corkboards säljs med monteringslister. Om din är, använder de medföljande remsorna enligt anvisningarna från tillverkaren. Du kan förstärka dem med extra dubbelhäftande tejp längs toppen, botten eller sidor vid behov.

You may also read!

Hur att hänga saker på glas Block Walls

Hur att hänga saker på glas Block Walls

Den varma sken av glasblock väggar tillför ljus, djup och klarhet till någon dekor, men det kan presentera dekorera utmaningar. Du kan hänga prydnadsföremål, konstverk eller hyllor på glasblock om du är försiktig och använd sunt förnuft. Innan du gör

Read More...
Hur att hänga en gardinstång på Brick Walls

Hur att hänga en gardinstång på Brick Walls

Tegelväggar kan låna enorm karaktär till ett rum, men de utgör också ett problem varje gång du vill hänga konst, objekt dekoratör eller gardinstänger. Om ditt fönster ligger på en tegelvägg, kommer du att stå inför detta problem. Lyckligtvis moderna

Read More...
Hur att hänga en vattenfall Valance & gardiner

Hur att hänga en vattenfall Valance & gardiner

Vattenfall kappor förbättra någon dekor. De är mjuka och lätta, oftast med en frans fäst vid kappa. Vattenfall kappor har tre eller fler flödande draperier för att skapa elegans för alla fönster dressing. Skärmkanterna lager över gardin eller draperi

Read More...
Hur att hänga en Tire Swing

Hur att hänga en Tire Swing

Hur att hänga en Tire Swing. Ett däck swing är en enkel, billig, gammaldags Förutom barnen spela område som även vuxna kan njuta av. Låt oss sätta ett tillsammans. Du kommer naturligtvis att behöva ett träd eller lämpligt stöd för att hänga din däck

Read More...
Hur att hänga en Bug Zapper

Hur att hänga en Bug Zapper

En sommardag kan snabbt förstöras av alltför många insekter i din trädgård. En av de bästa lösningar på detta problem är att hänga en bugg zapper någonstans nära det område som du kommer att tillbringa tid. Men man behöver inte oroa sig för detaljern

Read More...
Hur att hänga en tung Väggklocka

Hur att hänga en tung Väggklocka

Antik, utsmyckade väggur lägga till en personlig touch till ditt hem. Dessa gammaldags klockor skiljer sig i sin konstruktion från de mer typiska lätta plast eller trä klockor allmänt sett i hemmen idag. Nyckeln till korrekt hänger en tung klocka på

Read More...
Hur att hänga en Deer Hide på väggen

Hur att hänga en Deer Hide på väggen

Vackra rustik inredning kan uppnås med några material och en känsla för vilda djur. För jägaren lya utseende, hjorthorn ljuskronor och golvlampor, tunga oskalade inredning och monterade trofé rådjur huvuden är alla grundläggande inredningsfunktioner.

Read More...
Hur att hänga saker på Brick Walls

Hur att hänga saker på Brick Walls

Du köpte bara en vacker bit vägg konst eller andra dekorativa objekt --- en som skulle se bra hängande på tegelvägg över din spis. Nu är du undrar hur man hänga den på tegelstenar. Lyckligtvis finns det ett enkelt sätt att hänga objekt på tegelväggar

Read More...
Hur att hänga en gardinstång på aska block Walls

Hur att hänga en gardinstång på aska block Walls

Aska block används ofta i källare och garage. De spikar eller skruvar som följer med gardinstänger kan inte användas på aska block väggar, eftersom de kommer att böja, bryta eller dra ur aska block. Ihåliga väggankare är också ett problem eftersom de

Read More...