Hur att hänga en platt-TV och Dölj Wires

In Tech
Advertisement

Hur att hänga en platt-TV och Dölj Wires


Väggmontering en platt-TV sparar golvyta i ett rum, men ser kablar hängande ned muren från TV: n kan göra rummet ser oorganiserad och rörig. Genom att följa dessa steg för att dirigera tråd genom väggen, kommer du att ha en ren och prydlig look med ingenting som visar på väggen förutom din TV.

Saker du behöver

TV väggfäste

Borra och bitar som matchar de fästen skruvar

Måttband

Hammare

naglar

Utility kniv

Socket set

stud finder

Ta bort skruvarna från monteringshålen på baksidan av TV: n. Det kommer att finnas fyra monteringshål, och de medföljande bultarna är speciellt utformade för att täcka hålen. Du kommer inte att använda dessa bultar för att montera TV: n på väggen. Vissa TV-apparater har ett plastlock över monteringshålen i stället för bultar. Dessa lock kan tas bort med en skruvmejsel.

Anslut monteringskonsolen på TV: n. Fäst väggdelen av fästet till TV monteringssektionen tillfälligt för att få mätningar för var du vill hänga TV: n. De två delarna ska bifogas när du tar bort dem från lådan. Helt enkelt åter fästa dem till varandra på det sätt som de ursprungligen bifogas.

Mäta avståndet från botten av väggfästet till botten av den TV-panel.

Märke på väggen med en penna där du vill att TV: ns undersida panelen för att vara en gång den är monterad. Använd sedan mätningen från steg 3 för att avgöra var att montera fästet på väggen. Du kommer att använda denna mätning i omvänd ordning. Mät upp från din penna markerar samma avstånd mellan botten av fästet och TV: ns undersida.

Ta bort väggdelen av fästet från TV delen och montera väggdelen på väggen. Borra styrhål för skruvarna, sedan fästa konsolen med en hylsnyckel eller skruvmejsel. Följ instruktionerna som följde med fäste. Var noga med att fästet där det finns reglar i väggen för att förankra fästet och TV. Använd en regeldetektor för att hjälpa dig att avgöra reglarna positioner.

Skär ett hål i väggen strax under fästet för att mata trådarna genom att använda din borrmaskin och brukskniv. Se till att du vet diametern på hålet du behöver (storleken kommer att ändras beroende på hur många saker som du ansluter och hur många sladdar du har) så att hålet är helt hindras av TV: n när det hängs. Vissa konsoler kommer med färdigskurna hål i dem för att använda som en guide för att klippa av kabeln hål i väggen. Mata kabeln direkt genom fästet och vägghålet.

Skär ett annat hål där kablarna måste lämna väggen. Om du har en hylla under TV för din utrustning, såsom en DVD-spelare, skär hålet så att den är dold bakom hyllorna.

Fäst alla nödvändiga kablar till TV: n och mata dem genom det första hålet du skär när du flyttar TV närmare väggen och montera den. Du behöver en vän att hjälpa dig att lyfta TV: n och styra kablarna. När TV är monterad på väggdelen av fästet bör kablarna vara synlig genom det andra hålet. Nå in med fingret och dra ut kablarna. Om kablarna träffade ett hinder i väggen, kan du behöva borra ytterligare hål. Till exempel, om du har en 2-av-4 trä stabilisator mellan två dubbar, måste du borra igenom det för att låta kablarna hänga ner till det andra hålet. Detta kan kräva fler hål i gips, beroende på var 2-by-4 är placerad.

Database error: [Table 'ac_posts_content' is marked as crashed and should be repaired]

SELECT a.*, b.post_content FROM ac_posts a INNER JOIN ac_posts_content b ON a.ID = b.ID WHERE a.ID IN(107965,190265,416653,133571,430829,493609,131353,280337,501960,123314) ORDER BY FIELD(a.ID, 107965,190265,416653,133571,430829,493609,131353,280337,501960,123314);