Hur att hitta min Dell PC Tune-Up licensnyckel

In Tech
Advertisement

Hur att hitta min Dell PC Tune-Up licensnyckel


Dell PC TuneUp program är ett underhållsprogram som syftar till att effektivisera processen för att hålla datorn i gott skick. Som med nästan alla delar av programvara, kräver Dell PC TuneUp användningen av en licensnyckel, som är en kod som syftar till att bevisa att du äger en autentisk kopia av programmet. Om du har förlorat ditt papperskopia, kan du snabbt återställa din licensnyckel med hjälp av en keyfinder program.

Saker du behöver

Keyfinder program som Magical Jelly Bean, produkt Keyfinder eller produktnyckel Explorer

Ladda ner en installationsfil för en produkt keyfinder (se Resurser nedan).

Spara filen på skrivbordet för förvaring.

Dubbelklicka på installationsfilen för att installera programmet.

Starta om datorn i slutet av installationen.

Öppna programmet för att skanna din dator för produktnycklar, kommer resultaten av vilka visas på skärmen, så att du kan återställa din Dell PC TuneUp nyckel.

You may also read!

Hur att hitta min service tag-nummer för min Dell Inspiron Laptop

Hur att hitta min service tag-nummer för min Dell Inspiron Laptop

Dell använder datorns service tag-nummer för att leta upp datorns register i sitt system. Detta hjälper företaget att identifiera komponenterna i systemet och garantin för just den dator. Dell Inspiron raden av bärbara datorer har enkel tillgång till

Read More...
Hur att hitta min skrivarens maskinvaruadress

Hur att hitta min skrivarens maskinvaruadress

Varje skrivare i ett nätverk har en specifik hårdvara adress för nätverkskortet i skrivaren, som kallas Media Access Control (MAC) adress. Adressen består av sex hexadecimala tal, varje nummer åtskilda med ett kolon när den ses i tryck eller ett stre

Read More...
Hur att hitta min IRS schablonavdrag

Hur att hitta min IRS schablonavdrag

Internal Revenue Service, IRS, baserar schablonavdrag varje år på inflationen. Om dina specificerad avdrag är mindre än din IRS schablonavdrag, är du bättre att använda schablonavdrag för att lämna din federal inkomstskatt. Att hitta din IRS schablon

Read More...
Hur att hitta min federal inkomstskatt Bracket

Hur att hitta min federal inkomstskatt Bracket

Att veta hur man bestämma din federal inkomstskatt konsol kommer att hjälpa dig att uppskatta hur mycket skatt du kan vara skyldig i slutet av året. Du måste veta din beskattningsbara inkomst för att avgöra din skatteklass. Beskattningsbar inkomst om

Read More...
Hur att hitta min fäder Militär Record

Hur att hitta min fäder Militär Record

Hitta din fars militära poster kan ibland kasta ljus på en mystisk och lite känd del av din fars liv och hjälpa hedra hans minne. Dessa register kan också hjälpa dig att ansöka om veteran förmåner, om du är berättigad. Kostnaden för dessa dokument oc

Read More...
Hur att hitta min brottmålsdomar

Hur att hitta min brottmålsdomar

Hitta din brottmålsdom information kan vara relevant för dig. Oavsett om du vill granska informationen eller använda den för andra ändamål, lokalisera information om dina övertygelser kan verka knepigt. Lyckligtvis har du några olika alternativ för a

Read More...
Hur att hitta min Skype ID

Hur att hitta min Skype ID

Ett Skype-namn är ett unikt ID som är förknippad med en viss Skype användarkonto. Även om du kan ändra hela namnet associeras med kontot, kan du inte ändra din Skype-användarnamn. Flera personer kan inte dela en Skype användarnamn, även om de delar e

Read More...
Hur att hitta min tidigare anställning historia

Hur att hitta min tidigare anställning historia

Du kan behöva rekonstruera din tidigare arbetserfarenhet för ett antal skäl - att fylla i en ansökan om en ny lägenhet, uppdatera ditt CV eller fylla ut jobbansökningar. Om du har arbetat i många år och för flera arbetsgivare kan detta vara tråkiga o

Read More...
Hur att hitta min Dropbox URL

Hur att hitta min Dropbox URL

Om du har en fil som lagras på Dropbox som du vill dela med resten av världen, finns det två snabba sätt att hitta och kopiera filen webbadress. Detta kan endast göras med filer i den delade mappen. Filer som lagras i privata eller delade mappar komm

Read More...