Hur du köper på auktion

In Hobbies, spel och leksaker
Advertisement

Auktioner sätta dina antikviteter och samlarföremål framför den största mängden seriösa köpare på en gång. Om du är på humör att köpa snarare än att sälja, auktioner erbjuder en upprymdhet du inte kan få från bara gå in i en antikaffär. Se också hur man använder online-auktion webbplatser.

Saker du behöver

Registrering

Hitta den typ av auktion som fungerar för dig. Online-auktioner är den mest tidskrävande alternativ och de mest riskfyllda för köpare, eftersom du aldrig får se varan personligen. Auktionshus som Sotheby s och Christies har high-end objekt som du inte hittar någon annanstans. Land auktioner ger den bästa chansen för att hitta en oslipad diamant. När det gäller att stimulera, är ett auktionshus händelse en golfturnering, och ett land auktion är en NASCAR race.

Vet inköpsregler i auktionshuset. Säljare betalar en provision till huset för sina tjänster, från 5 procent till 15 procent, beroende på värdet av pjäsen. På samma sätt kan köpare vara skyldig att betala en premie för att auktionera ägare för high-end försäljning.

Få timingen ner. Land auktioner och auktion hus händelser kommer att pågå från några timmar till en dag. Online-auktioner är tt; poster vanligtvis publiceras i en vecka eller så. Budgivning verkligen värmer upp när deadline närmar sig.

Ställ frågor om ursprunget (ägarhistoria) i ett stycke. Det är särskilt viktigt att ta reda på från online säljare om något lämnades ut ur deras beskrivning av pjäsen. Som säljare måste du kunna tillhandahålla denna typ av feedback.

Bestäm en budgräns själv, efter att ha inspekterat merchandise. Det är lätt att få sopas upp i spänning av en levande auktion och ÖVERBUD.

Registrera så att du kan identifieras som en budgivare. Oavsett vilken typ av auktion du deltar i, måste du göra this-- med namn på Internet, i antal personligen. Du kan även bli tillfrågad om bevis på betalning för att visa din allvar som en budgivare.

Få auktionsförrättaren uppmärksamhet om du anger sent i budgivningen på ett visst objekt på en auktionshuset. Hans eller hennes assistenter kommer att koncentrera sig på anbudsgivare redan i striden.

Ha så kul. En levande auktion är ren underhållning, från snabb prata auktionsförrättare till snabb utgifts samlare. Auktioner är gratis och öppna för allmänheten, och du behöver inte bjuda om du inte vill. I själva verket gå några auktioner utan budgivning att plocka upp på spelreglerna.

Tips

Vid försäljning av high-end bitar, som en reserv (ett minimipris du kommer att acceptera för försäljning) för att garantera att du antingen få det belopp du är ute efter eller får behålla objektet.

Många auktioner, såsom Napa Valley vinauktion, förmånsvälgörenhetsorganisationer så bud ofta överskrider objektets värde. Men ditt bidrag är avdragsgilla.

Se hur man köper en Thoroughbred Race för boskap auktion information.

Priset hammare (det slutliga budet beloppet när klubban stänger budgivning) är inte allt du betalar som köpare. Auktionshuset får en viss procent av det klubbade priset, och du måste betala för transporten (om du transporterar det själv).

Shilling är det praxis att bedrägligt driver upp bud på säljarens räkning och ogiltigförklarar försäljning om upptäckt.

You may also read!

Hur man använder online-auktion webbplatser

Hur man använder online-auktion webbplatser

Föreställ dig att ha en loppmarknad att miljontals människor besöker. Online-auktioner tillåter dig att göra just detta. TV-apparater, bönor väska stolar eller designer bröllopsklänningar: Om du har det eller dör för att få det, är ett online-auktion

Read More...
Hur att köpa fastigheter på auktion

Hur att köpa fastigheter på auktion

Du kommer inte att hitta en fyra sovrum Colonial för 50K. Dessa annonser som lockar dig med tal om fastigheter som köpts för en dollar är mycket exempel på varning: Om det låter för bra för att vara sant, så är det förmodligen inte. Men det finns fyn

Read More...
Hur man köper Av Lease Bilar efter auktion

Hur man köper Av Lease Bilar efter auktion

Om du funderar på att spara pengar på din nästa bil, överväga att köpa på auktion. Bilauktioner, särskilt off-Lease auktioner, har ofta nästan nya fordon i utmärkt skick och med fabriksgarantier kvar. Normalt är dessa bilar säljer för tusentals mindr

Read More...
Hur man köper Bulk Makeup Billiga

Hur man köper Bulk Makeup Billiga

Många företag är nedskärningar i dessa dagar. Oavsett orsaken till att stänga verksamheten, kan du dra nytta av möjligheten att tjäna pengar på likvidationer. Hitta företag som säljer sin makeup varor för pennies på dollarn. Om du köper i bulk, komme

Read More...
Hur man köper Stad mark

Hur man köper Stad mark

Navigera genom lager av kommunala processer för att köpa staden ägd mark. Lokala myndigheter har mark genom auktioner och särskilda program. Bestäm dina behov som en framtida markägare att plocka fastigheten och det program som bäst passar dina mål.

Read More...
Hur man köper Skatte avskärmning egenskaper i Illinois

Hur man köper Skatte avskärmning egenskaper i Illinois

Om ett hem ägare är brottsligt att betala sin fastighetsskatt räkningen, kan Illinois län där han bor placera en skatt kvarstad på egendom för den skatt som han är skyldig. Minst en gång om året, Illinois län håller skatt kvarstad auktioner där du ka

Read More...
Hur man köper ett handfat

Hur man köper ett handfat

På grund av användningsfrekvens och dess framträdande placering i hemmet, bör en diskbänk vara hållbara, funktionella och attraktiva. Här är hur man köper en diskbänk som passar din livsstil och kompletterar ditt hem inredning. Välj en undermount ell

Read More...
Hur man köper ouvert G-String badskor

Hur man köper ouvert G-String badskor

Att köpa en grenlös G-strängen kommer sannolikt att bli en upplevelse du aldrig glömmer. Ingen annan klädesplagg är så suggestiv och avsedd för en sak och endast en sak. Med detta i åtanke, slappna av och ha kul. Att köpa ett par är enkel. Välja vilk

Read More...
Hur man köper en sportbil för under $ 3000

Hur man köper en sportbil för under $ 3000

Vissa tror att brist på pengar innebär att du måste kompromissa när man köper en bil. Eller de inte ser det praktiska i att köpa en $ 60.000 sportbil och skulle helt enkelt hellre ha något mer praktiskt som en Ford Taurus. Dock kommer bilar som det i

Read More...