Hur får jag min Aquarium till Glow?

In Husdjur
Advertisement

Hur får jag min Aquarium till Glow?


En glödande akvarium kan vara en respektingivande slående tillägg till ditt hem eller företag. Glödande fisk var ursprungligen framavlade för att hjälpa till att upptäcka miljöföroreningar, men finns att köpa för inhemsk insjöfisk tankar. Om du inte är ett fan av glödande zebrafisk men ändå vill uppnå effekten av en glödande akvarium, det finns andra tekniker som du kan använda. Lyser i mörkret tillbehör är allmänt tillgängliga från djuraffärer, som är speciallampor som kan göra fisk och tanktillbehör verkar lysa.

Saker du behöver

Glödande zebrafisk (tillval)

Svart ljus

glöd färg

Självlysande akvarium pellets

Självlysande akvarium tillbehör (dvs. korall, byggnader)

Placera glödande fisk eller fisk som har ljusa, glänsande färger som speglar väl i sötvattensakvarium.

Använd en svart ljus under tidsperioder där du vill att din akvarium verkligen glöd. Använd inte en svart ljus hela tiden med din fisk eftersom de kräver också perioder av mörker varvades med ljusare ljuskällor. Du kan använda en svart ljus i samband med glödande fisk, eller alternativt med fisk som har ljusa färger som kommer att föras ut av belysning och ljusa tillbehör.

Placera lyser i mörkret tillbehör hela ditt akvarium så att akvariet lyser upp på natten. Lyser i mörkret tillbehör finns i många former, såsom stenar och grus, slott och koraller.

Använd giftfri glödande akrylfärg för att göra ditt akvarium glöd. Detta kan åstadkommas antingen genom att måla specifika tillbehör som du vill lysa upp eller genom att glöden färg i en konstruktion längs utsidan, tillbaka glas akvariet. Alternativt kan du använda ett jämnt lager av glöd färg på ett papper kapas för att passa baksidan av tanken som kan användas som bakgrund när du vill att din tank att glöda. Akryl glödande färg kan hittas i de flesta båtar butiker.

Tips

Din fisk kräver alternerande perioder av ljus och mörker. Lämna inte din tank med en hel del av glödande material i det eller om det hela natten.

You may also read!

Hur ändrar jag min adress till en postbox?

Hur ändrar jag min adress till en postbox?

Med hjälp av en postbox kan inte vara så bekvämt som att plocka upp posten precis utanför dörren eller i slutet av din uppfart; dock tillåter PB dig integritet och säkerhet som hemleverans inte. Kanske får du en hel del paket och skulle föredra att d

Read More...
Hur skickar jag min hemsida till Excite?

Hur skickar jag min hemsida till Excite?

Excite är en populär sökmotor på Internet. Den utnyttjar en meta-sökmotor, som sammanställer en lista med resultat från flera olika sökmotorer och användarnas specifika sökkriterier för att fastställa de bästa resultaten för att ge till sina användar

Read More...
Hur synkar jag min iPod till en annan iTunes-konto utan att radera min musik?

Hur synkar jag min iPod till en annan iTunes-konto utan att radera min musik?

Synkronisera din iPod med en sekundär dator och iTunes-konto är enkelt. Allt du behöver göra är att justera standardinställningarna för iPod och utföra lite manuellt arbete. Manuellt hantera musik på din iPod är nästan lika enkelt och smärtfritt som

Read More...
Hur kopierar jag Mina dokument till CD?

Hur kopierar jag Mina dokument till CD?

Vi lagrar allt färre filer på CD-skivor och DVD-skivor och fler av dem på nätet eller på flash-enheter, men det betyder inte att cd-skivor är inte användbart. De kan hjälpa lagra video, familjefoton och andra stora filer utan att ta upp utrymme på hå

Read More...
Hur ansluter jag min PS3 till Verizon FiOS?

Hur ansluter jag min PS3 till Verizon FiOS?

Verizons FiOS tjänsten använder en hypersnabb nätverk för att föra fiberoptiska överföringshastigheter direkt in i ditt hem. Sony Playstation 3 är en spelkonsol som kan användas för att spela flerspelarspel på nätet; ladda ner musik och filmer, och h

Read More...
Hur skickar jag min URL till Altavista?

Hur skickar jag min URL till Altavista?

Upprätta din webbplats närvaro i Altavistas sökmotor resultat genom att skicka in webbadressen som skall beaktas för inträde. Som distributionspartner för Yahoo !, Altavista använder sökindex data för Yahoo att visa sökresultat för användarna. När du

Read More...
Hur ändrar jag min TSP till ett Roth IRA?

Hur ändrar jag min TSP till ett Roth IRA?

När du lämnar den federala tjänsten, se till att ta din pension pengar från ditt Thrift Fyrklöver med dig. Du kommer inte längre att lämna bidrag till en TSP konto när du slutar arbeta på den federala regeringen. Genom att rulla över din TSP i en IRA

Read More...
Hur ansluter jag min mobiltelefon till datorn för att ansluta till Internet?

Hur ansluter jag min mobiltelefon till datorn för att ansluta till Internet?

Många datorer har Wi-Fi kapacitet och kan enkelt ansluta till Internet när det finns tillgängliga trådlösa nätverk. Men Wi-Fi-nätverk är inte alltid tillgängliga. Lyckligtvis kan du ansluta till Internet via din mobiltelefon i frånvaro av ett trådlös

Read More...
Hur Mass in min artiklar till artikeln kataloger

Hur Mass in min artiklar till artikeln kataloger

Det finns två sätt att skicka in artiklar till artikeln kataloger: du kan skicka dem manuellt eller så kan mass skicka dem med rätt programvara. Du kommer förmodligen att behöva köpa programvara eller betala en artikel inlämnande tjänst till massa di

Read More...