Hur får jag min Internet Ikon tillbaka på min verktygsfältet Snabbstart?

In Tech
Advertisement

Hur får jag min Internet Ikon tillbaka på min verktygsfältet Snabbstart?


Datorns aktivitetsfält ger dig anpassade funktioner som möjligheten att lägga ikoner till dina mest använda program på verktygsfältet Snabbstart som visas i aktivitetsfältet. Detta är fördelaktigt för användare som inte vill belamra sina skrivbord med dessa ikoner. De flesta människor sätta sin ikon Internet på deras verktygsfält, men ibland den ikonen kan flytta från verktygsfältet. Det är lätt att sätta tillbaka den, även om du är nybörjare.

Saker du behöver

Snabbstart

Internet genvägen

Högerklicka på aktivitetsfältet längst ner på datorns skärm, och välj "Verktygsfält".

Klicka på "Snabbstart" för att sätta en bock på verktygsfältet Snabbstart så att det kommer att dyka upp på aktivitetsfältet.

Leta upp din webbläsare program - Internet Explorer, Firefox, Google Chrome, Safari, etc. Ofta kommer en genväg till den visas på skrivbordet. Om inte, så kan du hitta det genom att klicka på "Start" och sedan "Alla program."

Högerklicka på webbläsaren programmet och välj "Skapa en genväg" för att skapa en Internet-genvägen.

Dra och släpp ikonen Internet genvägen till verktygsfältet Snabbstart för att få din ikon Internet tillbaka på verktygsfältet.

Tips

Ordna ikoner i verktygsfältet Snabbstart genom att dra och släppa dem i den ordning du vill att de ska visas.

Du kanske inte kunna ordna program i verktygsfältet Snabbstart om aktivitetsfältet är låst. För att låsa upp aktivitetsfältet, högerklicka på den och välj Aktivitetsfältet om det finns en bock bredvid den.

Se till att du skapar en genväg innan dra och släppa ikonen Internet till verktygsfältet Snabbstart så att du inte flyttar din webbläsare programmet från dess ursprungliga plats.

You may also read!

Hur kontrollerar jag min Arbetslöshet Balans i Illinois?

Hur kontrollerar jag min Arbetslöshet Balans i Illinois?

Du är bara berättigade till en begränsad mängd arbetslöshetsersättning per nytta år - 365 dagar efter söndagen i veckan din ursprungliga fordran. Vid ankomsten till din fördel maximal år, stänger din ansökan. Om du hävdar Illinois arbetslöshet, får d

Read More...
Hur får jag min uppfinning Skapad?

Hur får jag min uppfinning Skapad?

En idé är bara att-en idé, tills du vidta nödvändiga åtgärder för att göra det till verklighet. Innan du närmar dig någon med din idé, måste du göra dina läxor. Alltför ofta, potentiella produkter och varor faller platt på grund av bristande kunskap,

Read More...
Hur får jag min Internet Explorer favoriter tillbaka på min skärm?

Hur får jag min Internet Explorer favoriter tillbaka på min skärm?

Använda bokmärken i Internet Explorer är ett sätt att spara dina favoritwebbplatser och enkelt komma tillbaka till dem. Med bara ett klick kan du gå tillbaka till den sidan som har ett objekt du vill köpa eller att bit viktig information du behöver f

Read More...
Hur får jag min Styrka Ikon tillbaka på min laptop?

Hur får jag min Styrka Ikon tillbaka på min laptop?

Som standard, bärbara datorer visar en effektmätare på aktivitetsfältet i Windows, som visar aktuell batterinivå och om du har datorn ansluten Två separata inställningar kan orsaka denna ikon för att gå saknas -. I ett fall, Windows döljer ikoner i e

Read More...
Hur kontrollerar jag min Charter Internet Speed?

Hur kontrollerar jag min Charter Internet Speed?

Testa hastigheten på din Internet kräver driver den till sin max och se hur bra de fungerar. Begåvning replikera stor fil uppladdning och nedladdning och mäta den hastighet med vilken de reser. Charter erbjuder en online hastighet test till sina kund

Read More...
Hur ansluter jag min mobiltelefon till datorn för att ansluta till Internet?

Hur ansluter jag min mobiltelefon till datorn för att ansluta till Internet?

Många datorer har Wi-Fi kapacitet och kan enkelt ansluta till Internet när det finns tillgängliga trådlösa nätverk. Men Wi-Fi-nätverk är inte alltid tillgängliga. Lyckligtvis kan du ansluta till Internet via din mobiltelefon i frånvaro av ett trådlös

Read More...
Hur får jag min kalender tillbaka från en OST-fil för Outlook?

Hur får jag min kalender tillbaka från en OST-fil för Outlook?

När du startar Microsoft Outlook ansökan för första gången, skapar programmet en offline mapp, också känd som en OST-fil. Outlook lagrar en fullständig kopia av brevlådan och kalenderuppgifter i denna OST-fil, så att du kan komma åt den även om du ko

Read More...
Hur får jag mina ikoner och aktivitetsfältet att stanna på min laptop?

Hur får jag mina ikoner och aktivitetsfältet att stanna på min laptop?

Microsoft Windows Aktivitetsfältet ligger längst ner på skärmen som standard i alla moderna versioner av Windows. Aktivitetsfältet och alla dess ikoner kan döljas om du behöver mer utrymme på skärmen, men det kan vara problematiskt om du behöver ofta

Read More...
Hur lägger jag min uniform tillbaka på i "Dragon Age: Origins"?

Hur lägger jag min uniform tillbaka på i "Dragon Age: Origins"?

Den Disguise Armor Bug händer vid Arl av Denerim egendom i "Rädda drottningen" strävan i "Dragon Age:. Origins" Detta fel uppstår när du använder ett område med Effekt stava att utlösa kamp med roomful vakter du första möte i Arl vad t

Read More...