Hur får jag min Sony Vaio att starta från BIOS?

In Tech
Advertisement

Hur får jag min Sony Vaio att starta från BIOS?


Basic Input / Output System (BIOS) är det första som läses när en dator startas. BIOS liknar en karta över hårdvaran för datorn. Det berättar den dator där allt är och hur och när de ska laddas. Genom att gå in BIOS-skärmen, kan du justera dessa inställningar. Åtkomst till BIOS-skärmen på en Sony VAIO är enkel, men bara en van användare bör göra ändringar.

Starta om datorn genom att klicka på menyn "Start", "Shut Down" och "Starta om."

Håll "F2" tangenten när datorn startas. Om Windows laddningsskärm visas, tryckte du det för sent.

Ändra inställningarna enligt önskemål. Tryck på "F10" för att avsluta och spara ändringarna. Om du vill avsluta utan att spara, navigera med piltangenterna och välj "avsluta utan att spara ändringar" och tryck på Retur.

Tips

Var försiktig när du justerar inställningarna. Fel förändringar kan leda till att datorn inte laddas korrekt.

You may also read!

Hur hittar jag min Sony Vaio Modell med Auto Detect?

Hur hittar jag min Sony Vaio Modell med Auto Detect?

Datorer som är anslutna till Internet har möjlighet att ladda ner och uppdatera drivrutiner och få stöd från tillverkarens webbplats. Men att hitta modellnumret på din dator är inte alltid en lätt uppgift. Klistermärket det var på kan ha länge sedan

Read More...
Hur byter jag en Sony Vaio pekplatta 2-546-220?

Hur byter jag en Sony Vaio pekplatta 2-546-220?

Din bärbara pekplatta är en liten, plan yta precis under tangentbordet montering. Den tillåter dig att använda fingret som en virtuell mus för att navigera din bärbara dator programvara och operativsystem. Utan en fungerande pekplatta, är Sony VAIO V

Read More...
Hur deltar jag i Sony Vaio Recovery Center?

Hur deltar jag i Sony Vaio Recovery Center?

Sony VAIO-serien av stationära datorer och bärbara datorer innehåller en Recovery Center i varje modell. Den Recovery Center tjänar många funktioner, inklusive säkerhetskopiera filer och dokument, installera program och drivrutiner, återställa specif

Read More...
Hur får jag min Sugar Glider att sluta bita?

Hur får jag min Sugar Glider att sluta bita?

Socker segelflygplan, små pungdjur från Australien och populära husdjur, foder för mat i naturen och ofta utforska med sina näsor och munnar. Som ett resultat kan de kväva dig i tider när de är dina husdjur. De går också igenom en "tonårs stage"

Read More...
Hur får jag min Sony Handycam till Mata min Tape?

Hur får jag min Sony Handycam till Mata min Tape?

När du använder en videokamera för att spela in video av händelser, såsom en familjesemester eller ditt barns första steg, kommer du så småningom vill få inspelningarna av kameran så att du kan redigera eller lagra dem. Sony Handycams närvarande spel

Read More...
Hur konverterar jag min film så att den spelar på Dropbox?

Hur konverterar jag min film så att den spelar på Dropbox?

När komma åt dina filmfiler med hjälp av Dropbox tjänsten på mobila enheter, alternativ uppspelnings beror på enheten. För iPhone och iPads, är HTTP Live Streaming protokollet av Apple används; på Android, den inhemska videospelare avgör vilken typ a

Read More...
Hur får jag min iPhone för att ansluta till 3G-nätet?

Hur får jag min iPhone för att ansluta till 3G-nätet?

3G-nätet gör det möjligt för iPhone-användare att ringa och ansluta till Internet från överallt i nätverket är tillgängligt. När du är ansluten till 3G-nätet, finns det ingen anledning att ansluta till ett Wi-Fi-nätverk, men du kan fortfarande välja

Read More...
Hur får jag min pc högtalare att fungera på min LCD-TV?

Hur får jag min pc högtalare att fungera på min LCD-TV?

Så du är ute efter att ansluta ett par datorhögtalare till din TV. Tv är ökända för att komma med dåliga ombord högtalare, deras top-end volymen är inte särskilt hög och deras utbud är inte särskilt bra. Vissa modeller blåser även ut lätt. Trenden ha

Read More...
Hur får jag min iPod för att spela på min Samsung LCD?

Hur får jag min iPod för att spela på min Samsung LCD?

När iPod först kom ut på marknaden under 2001, var det helt enkelt en bärbar musikspelare. Eftersom dessa första modellerna, men iPod har uppgraderats så att den kan spela upp videoklipp samt musik. Nu, med hjälp av en komponentkabel - liknande dem s

Read More...