Hur får jag min uppfinning Skapad?

In Karriär & Arbete
Advertisement

Hur får jag min uppfinning Skapad?


En idé är bara att-en idé, tills du vidta nödvändiga åtgärder för att göra det till verklighet. Innan du närmar dig någon med din idé, måste du göra dina läxor. Alltför ofta, potentiella produkter och varor faller platt på grund av bristande kunskap, begränsad inkomst och liten eller ingen juridisk rådgivning.

Utforma en varumärkes

Ett varumärke sätter din produkt bortsett från resten. Det liknar ett varumärke. Till exempel är Clorox varumärket, medan blekmedel är det gemensamma namnet på produkten. Om ditt varumärke är giltig, är United States Patent and Trademark Office (USPTO) mer benägna att acceptera det. Om det inte godkänns, är det antagligen för att det liknar ett annat varumärke. Fråga dina kollegor om ditt varumärke påminner dem om en annan. Ta deras råd och ändra eller återskapa ditt varumärke om det behövs. Vara kreativ. Ditt varumärke kommer att bli grunden för din produkt. Hitta färger, teman och musik som inspirerar dig, men vara så original som möjligt.

Vet reglerna

Du skulle inte uppskatta om någon använt din idé och gjorde det till sin egen. Samma sak gäller för din uppfinning. En upphovsrätts på produkten innebär att du har ensam rätt till sin produktion, distribution och vinster. Om din uppfinning tänktes ut från ett annat företags produkt, anses det en "härlett verk." Om du inte har tillåtelse från skaparen, du kommer inte att tillåtas att skapa produkten. Om du gör, anses det upphovsrättsintrång, som är ett federalt brott. Genomföra grundlig forskning för att se om någon annan har skapat en jämförbar produkt. Om inte, du är på väg att utveckla ett patent.

Få en Patent

Så snart du har en godkänd varumärke och copyright på produkten, kan du börja processen att få ett patent. Regeringen är det enda organ som kan utfärda ett patent på en produkt. När det har beviljats, kan ingen göra, använda eller sälja din uppfinning utan din tillåtelse.
Frågor att tänka på när du presenterar dig produkt patent inkluderar:
Är min produkt till skillnad från något annat på marknaden?
Är det säkert? Kommer det att orsaka skada andra?
Hur effektivt kommer min produkt bidrar till min målgrupp?
Att veta svaren på dessa frågor kommer att guida dig att göra nödvändiga ändringar eller ändringar i din uppfinning.

Söka professionell hjälp

Anställa en erfaren registrerad patentombud kommer att gynna dig att få din uppfinning produceras. Var bestämd på vad din produkt står för, men ta råd konstruktivt. Arbeta med din advokat kommer att göra processen ännu mer vätska och stressfri. Var medveten om lömsk patent företag som efterfrågar stora summor pengar utan resultat.

You may also read!

Hur kontrollerar jag min Arbetslöshet Balans i Illinois?

Hur kontrollerar jag min Arbetslöshet Balans i Illinois?

Du är bara berättigade till en begränsad mängd arbetslöshetsersättning per nytta år - 365 dagar efter söndagen i veckan din ursprungliga fordran. Vid ankomsten till din fördel maximal år, stänger din ansökan. Om du hävdar Illinois arbetslöshet, får d

Read More...
Hur stoppar jag min fru och jag från att bekämpa så mycket?

Hur stoppar jag min fru och jag från att bekämpa så mycket?

Licensierad psykolog Steven J. Hanley arbetar med kunder för att identifiera orsakerna till stress i livet och hjälper par sätta strategier för att förbättra samarbetet och öka tillfredsställelse i deras förhållande. Vi frågade Dr Hanley frågor om hu

Read More...
Hur kör jag min webbkamera?

Hur kör jag min webbkamera?

En webbkamera som är ansluten till datorn kan användas för att kommunicera med vänner och familj. För att göra detta måste du använda en tjänst som Yahoo Messenger eller Skype. Före initiering av tjänsten, måste du installera och konfigurera din webb

Read More...
Hur att licensiera min uppfinning

Hur att licensiera min uppfinning

Det finns åtminstone ett par olika sätt att licensiera din uppfinning och tjäna pengar. Den väg du tar förmodligen kommer att bero på hur mycket pengar du har att investera i din uppfinning idé. Innan du försöker att licensiera din uppfinning, se, åt

Read More...
Hur får jag min dotter att respektera mig?

Hur får jag min dotter att respektera mig?

Som förälder kan du stressad om din dotters respektlöst beteende. Om hon inte följer dina regler eller talar tillbaka till dig, är det lätt att bli frustrerad. Men denna uppenbara brist på respekt är en naturlig del av att växa upp. När din dotter vä

Read More...
Hur får jag min TomTom Uppdaterad?

Hur får jag min TomTom Uppdaterad?

Grundades 1991, är TomTom ett holländskt företag som tillverkar GPS navigatorer. Om du äger en TomTom GPS, kommer du vill att regelbundet söka efter uppdateringar av enhetens kartor och programvara; Om du aldrig uppdatera din enhet, kan de uppgifter

Read More...
Hur ändrar jag min adress till en postbox?

Hur ändrar jag min adress till en postbox?

Med hjälp av en postbox kan inte vara så bekvämt som att plocka upp posten precis utanför dörren eller i slutet av din uppfart; dock tillåter PB dig integritet och säkerhet som hemleverans inte. Kanske får du en hel del paket och skulle föredra att d

Read More...
Hur hittar jag min statliga och federala Lön Skattesats?

Hur hittar jag min statliga och federala Lön Skattesats?

Internal Revenue Service (IRS) administrerar de federala löneskatt lagar. Staten beskattning (intäkter) byrå förvaltar statliga löneskattelagar. Både federala och statliga skatte myndigheterna kräver arbetsgivare att följa respektive skattelagar. Fed

Read More...
Hur skapar jag min egen webbsida för gratis?

Hur skapar jag min egen webbsida för gratis?

Även om det finns många företag som kommer att debitera dig att utveckla en webbplats - även en liten, personlig hemsida - Internet erbjuder många verktyg som du kan använda för att skapa en egen webbsida gratis, även om du aldrig har skapat en sida

Read More...