Hur får man rekryteras av ett kollegium basketlag

In Sport & Fitness
Advertisement

Komma rekryteras av en NCAA Division I college baseboll-programmet är en av de svårare saker att göra som en high school idrottare, eftersom det finns så många spelare och bara 11,7 stipendier per lag. Fånga ögat av ett kollegialt baseball team börjar med att ta initiativ till att kontakta tränare.

Sammanställa en lista över alla skolor med baseball program och akademiska program som passar dina behov. Begränsa dig inte till NCAA Division I program. Det finns en hel del bra baseball program i de lägre NCAA divisionerna och i NAIA leden.

Har dina föräldrar eller baseball tränare skapar en höjdpunkt video dokumentera både high school och resor baseball karriär. Detta kommer att vara din främsta försäljningsverktyg.

Komponera ett kort brev till varje tränare berättar för honom hur mycket du gillar stilen för just college laget och hur mycket du vill att rekryteras. Inkludera alla priser och utmärkelser du har vunnit hela din baseball karriär.

Närvara både nationella och kollegiala laget läger för att se till tränare får se dig i aktion live. Se också till att du spelar för en resa baseball trupp som tävlar i alla de stora showcase turneringar både i ditt tillstånd och runt om i landet.

Bjud tränare att se dig spela och be att få komma till campus för ett besök. Var noga med att ange om besöket är officiellt eller inofficiellt. Om en skola rekryterar dig, kan de bjuda in dig till ett officiellt besök, men kom ihåg att du bara får fem av dem om du funderar på att delta i en NCAA sanktionerade skolan.

Ansök om NCAA berättigande med NCAA Behörighet Clearinghouse. Du kan inte spela NCAA college- friidrott utan att raderas.

Väntar på ett stipendium erbjudande. Acceptera inte den första om det inte är din dröm skolan. Vänta flera erbjudanden att komma in och sedan väga för- och nackdelar för att avgöra vilken skola som är bäst för dig.

Tips

Många idrottsmän och föräldrar använder en rekryteringstjänst för att lindra besväret att skicka ut rekryterings paket. Dock kan dessa tjänster vara dyrt, särskilt eftersom du oftast kan avsluta alla dina rekrytera paket i en helg.

Om du erbjuds ett stipendium, kan du åta sig en skola som helst, men du kan ändra dig tills du registrerar ditt nationella Letter of Intent.

Medan NCAA Division I skolor har 11,7 stipendier tillgängliga, NAIA skolor har 12. Var inte blyg om att titta på lägre division skolor.

Om du spelar tillräckligt bra, kan du uppmärksamma professionella scouter, som kunde utarbeta dig ur high school. Men under utarbetande betyder inte att du kan inte spela college boll. College kan vara ett bra sätt att förbereda sig för en mer välmående yrkeskarriär.

Inte alla stipendier är fulla i baseball. Vanligtvis kommer en coach dela sina 11,7 stipendier upp bland de 25-plus spelare på sitt lag att se till att nästan alla har någon form av ekonomisk hjälp.

Se till att du och dina föräldrar bekanta dig med NCAA rekrytera regler. Det finns gränser för hur många gånger en skola kan kontakta dig och när de kan kontakta dig. Att veta dessa regler kan förhindra brott mot NCAA regler, vilket kan göra dig stödberättigande.

You may also read!

Hur Nedgång en Antagning till ett kollegium

Hur Nedgång en Antagning till ett kollegium

Att få ett antagningsbesked till högskolan av ditt val är en spännande, lindra ögonblick. Men om du har andra erbjudanden som du inte vill acceptera, är det vanligt artighet att informera dessa skolor i ditt beslut. När han hörde att du minskar accep

Read More...
Hur man Välj ett kollegium att delta

Hur man Välj ett kollegium att delta

High school tentor, SAT poäng och nu välja rätt college. Den genomsnittliga gymnasieelev har bokstavligen tusentals skolor att välja på. Mellan college applikationer och campus besök, det finns gott om tid att känna sig överväldigad. Hur väljer du fr

Read More...
Hur man får rekryteras av NSA

Hur man får rekryteras av NSA

Hur man får rekryteras av NSA. Delta i detta lands försvar genom att på National Security Administration (NSA). De första stegen liknar vad du skulle ta med någon annan arbetsgivare. Ställ dig upp för att ha de bästa referenser av alla som lämnar ett

Read More...
Hur fixar Kanal arbeta under ett hus

Hur fixar Kanal arbeta under ett hus

Kanal arbetet måste vara ren och läckagefritt för korrekt funktion. Isolerad kanal håller kall luft cool och varm luft varm inuti kanalsystem. Målet är att hålla luften inuti kanalen arbete isolerad från uteluften och fritt från föroreningar från käl

Read More...
Hur man installerar högtalare i ett fartyg

Hur man installerar högtalare i ett fartyg

Du just monterade stereon på båtens instrumentbräda och nu du vill montera högtalarna så att dessa underbara ljud kan höras. Den första frågan du möter är, vilken typ av högtalare? Oavsett vilket märke du väljer, bör de vara för användning på en båt.

Read More...
Hur överföra en postanvisning till ett förbetalt kreditkort Online

Hur överföra en postanvisning till ett förbetalt kreditkort Online

En postanvisning är ett bra sätt att få medel, eftersom du kan lösa in postanvisning utan hålltider. Med detta sagt, kan du inte exakt springa ut och använda pengar för att köpa en kopp kaffe på det lokala kaféet. Överföra dina pengar ordning i ett f

Read More...
Hur man byter glödlampor i ett instrument Cluster

Hur man byter glödlampor i ett instrument Cluster

Om du någonsin har försökt att köra när ljuset är släckt på instrumentbrädan, vet du hur farligt kan vara. De glödlampor som lyser kombiinstrumentet i bilen fungerar precis som alla vanliga glödlampor och har en begränsad livslängd. När glödlampor på

Read More...
Hur man odlar Syrener i ett varmt klimat

Hur man odlar Syrener i ett varmt klimat

Syrenerna är inte bara vacker, men de har odlats för deras vackra parfym i århundraden. De befolkar trädgårdar över hela landet och är en favorit blomma för många. Om du bor där vintertemperaturer inte får kalla, kan du tror att du kan inte växa syre

Read More...
Hur får man musik till ett skivbolag

Hur får man musik till ett skivbolag

Om du skriver bra musik och vill ha en chans att ett skivkontrakt, måste du veta hur man får musik till ett skivbolag. Det är inte effektivt att gå ner till ett skivbolag kontor och spela dina låtar. Du måste följa förfarandet för att få din musik ti

Read More...