Hur gör jag bli av med en dålig lukt från en sopor?

In Hem
Advertisement

Hur gör jag bli av med en dålig lukt från en sopor?


Din sophantering fungerar bra för att bli av livsmedel som annars skulle fylla upp din papperskorgen. Eftersom du ständigt avyttra en mängd olika livsmedel i enheten, kommer lukter utvecklas från gång till gång som alla överblivna matrester sitta i förfogande och börjar ruttna. När detta inträffar, kan du snabbt eliminera dålig lukt och hålla ditt förfogande i gott skick.

Saker du behöver

  • citrusskal

    Is

    Bakpulver

    Vinäger

Häll 2 koppar is och beläggningar från två apelsiner eller citroner till förfogande och grind. Om du inte har färsk frukt på sidan, i stället för 2 koppar apelsinjuice eller citronsaft. Inklusive isen medan slipning skapar en mer omfattande strukturer som gör det möjligt för ingredienser för att arbeta sig genom avyttring långsammare, vilket ger dig en mer noggrann rengöring.

Häll 2 koppar bakpulver följt av 2 koppar ättika ner förfogande, om frukt och isen inte bort all lukt. Denna kombination skum och bryter sönder några bakterier, vilket gör detta en bra rengöringsmedel för lukter orsakade av fisk eller andra rått kött.

Skölj cirka 2 liter varmt vatten ner i avloppet när all lukt avlägsnas. Detta spolar ut eventuella överblivna svål partiklar som förhindrar nya bakterier bildas.

You may also read!

Hur gör jag bli av med Cat Avföring Lukt i ett hus?

Hur gör jag bli av med Cat Avföring Lukt i ett hus?

Katter är furry, rolig och bedårande. De kan vara både en välsignelse och en huvudvärk. Katt avföring luktar inte trevlig och kan fylla ditt hem med en näsa-crinkling lukt. Även om din katt använder kattlådan att gå nummer två i, kan du fortfarande m

Read More...
Hur gör jag bli av med dålig andedräkt Efter tonsillerna bort?

Hur gör jag bli av med dålig andedräkt Efter tonsillerna bort?

Återkommande tonsillit leder ofta till avlägsnande av ens tonsiller. Detta är ett kirurgiskt ingrepp, hänvisad till som en tonsillektomi, som tar flera veckor för att helt läka från. Under denna tid är det inte ovanligt för dig att uppleva dålig ande

Read More...
Hur gör jag bli av med min gamla laptop Efter att jag få ett nytt?

Hur gör jag bli av med min gamla laptop Efter att jag få ett nytt?

Uppgradering till en ny bärbar dator är en bitterljuv affär. Att få en ny dator är fantastisk, men nu har du den gamla samlar damm. Det finns flera sätt att ansvarsfullt förfoga över din bärbara dator när du har ersatt det, bland annat sälja den bärb

Read More...
Hur gör jag bli av med gammal färg Burkar med Paint?

Hur gör jag bli av med gammal färg Burkar med Paint?

Partiella burkar färg kan ackumuleras under åren som ytorna i ett hem är målas. Att bli av med dessa gamla burkar av färg är inte svårt att göra. Enligt Carolyn Dann avfalls Watch Center, "Paint samling kan åstadkommas genom en mängd olika metoder.&q

Read More...
Hur gör jag bli av med ett rött vin lukt i en bil?

Hur gör jag bli av med ett rött vin lukt i en bil?

Om du är som många andra amerikaner, förmodligen spendera en avsevärd summa i bilen. Av denna anledning, är viktigt för den totala körupplevelsen upprätthålla en ren bil. Medan kan vara lämpligt vid en vinprovning eller fin restaurang luktade vin, är

Read More...
Hur gör jag bli av med keramisk värmare Smells?

Hur gör jag bli av med keramisk värmare Smells?

Keramiska värmare kan du öka värmen i dragiga bostäder, garage och stora rum samt öka temperaturen i vissa utrymmen utan överhettning hela hemmet. Även keramiska värmare är relativt säker och kostnadseffektiv, kan de avge en ganska obehaglig doft, so

Read More...
Hur gör jag bli av med en krävs lösenord för att starta en dator?

Hur gör jag bli av med en krävs lösenord för att starta en dator?

Vi behöver inte nödvändigtvis gillar allt att lösenordsskyddad. Om du har en dator som bara du arbetar, du kanske bara vill sitta ner framför den och slå på den. Vissa datorer kräver dock ett lösenord första gången du sätter upp, och det verkar som o

Read More...
Infekterad fästingar: Hur gör jag bli av med dem?

Infekterad fästingar: Hur gör jag bli av med dem?

När du bor nära skogen eller höga, gräsytor, kan ditt hem, gräsmatta och husdjur blir infekterad med fästingar. Även förortsområden har inte blivit immuna mot fästing möten. Vissa fästingar, såsom rådjur fästingen, bär Lyme sjukdom, som kräver behand

Read More...
Hur gör jag bli av med Brontok Virus?

Hur gör jag bli av med Brontok Virus?

Den Brontok virus, som ibland kallas Worm.Brontok, sprider sig via en skadlig e-postbilaga, som i allmänhet innehåller meddelandet "Hej, jag vill dela mitt foto med dig. Önskar dig all lycka." En gång installerat på datorn, saktar Brontok viruse

Read More...