Hur gör jag FRIPASSAGERARE Mina Amaryllis?

In Trädgård
Advertisement

Hur gör jag FRIPASSAGERARE Mina Amaryllis?


Amaryllis (Amaryllis belladonna) är en sol kärleksfull perenn växt som producerar mycket doftande blommor i slutet av sommaren. Amaryllis blommor varierar i färg från ljust rosa till röd. Blommorna växa fram i en på änden av en lång stjälk. Amaryllis blommor visas typiskt innan anläggningen producerar merparten av sina blad. Denna egenskap har lett till anläggningen tar emot smeknamnet "naken dam." När sommaren börjar blekna, vissna och dö, Deadhead amaryllis växter ordentligt för att skydda sin hälsa.

Processen

Deadhead varje Amaryllis blommar som det börjar blekna, vissna och dö. Som blommar dör, sätter växten energi till produktion av utsäde. Frön bildas i den lökformade området mellan blomman och dess stam. Fröproduktion utnyttjar energi som anläggningens glödlampa kräver. Åtminstone, se till att de döda blom och uppsvällda område fristående från stammen.

Blommorna i Amaryllis växter fästa sig till huvud stjälken. De är bundna av en tunn stjälk. Försiktigt tag blomman och lokalisera dess stam. Följ stammen att avgöra var det fäster vid huvudblomstjälk. Använd en ren uppsättning trädgårds sheers eller sax för att klippa stammen av så nära huvud stjälken som möjligt. Håll snittet så exakt som möjligt. Inte slita eller bryta stammen från stjälken. Det öppna såret lämnar anläggningen sårbara för sjukdomen.

När allt av blommorna har dött, skär stjälken till inom 2 inches av basen av anläggningen. Efter blomningen, det blad processenergi som överför till lampan. Amaryllis anläggningen lagrar energi i lampan för följande växtsäsongen. Amaryllis växter kräver ingen ytterligare beskärning. Klipp inte någon av bladen tillbaka. Fortsätt att vattna plantan och låt den dö bort naturligt när vintern närmar sig.

You may also read!

Hur gör jag Torka min iPhone?

Hur gör jag Torka min iPhone?

Avtorkning, eller radera din iPhone i alla dess minne kan spara, inte förstöra din dag. Om du förlorar det, eller om någon stjäl den, kommer de att ha tillgång till fotografier, video och program som du kanske inte vill att de ska se. Viktigare än nå

Read More...
Hur gör jag Broadcast min webbkamera på min hemsida?

Hur gör jag Broadcast min webbkamera på min hemsida?

Datorer och Internet blivit mer kapabla, det finns fler butiker kommunikations tillgängliga för den dagliga användare. En effektiv metod för kommunikation är streaming en webbkamera direkt på din webbplats. Detta gör det möjligt för webbläsare för at

Read More...
Hur gör jag Figur min Termin Andel?

Hur gör jag Figur min Termin Andel?

Om du vill beräkna din termin procent, finns det några bitar av information som du behöver. Först måste du fråga din instruktör hur han väger de olika kvaliteterna. Han får använda en beräkning 40/40/20, och det är vad vi kommer att använda för att d

Read More...
Hur gör jag programmera min Nyckelrings?

Hur gör jag programmera min Nyckelrings?

Programmera en nyckelbricka för en bil kan vara svårt, särskilt eftersom det finns så många märken och modeller av fordon, alla med olika typer av nyckelbrickor. Lyckligtvis, med lite uppfinningsrikedom och gemensam kunskap om några av de största bil

Read More...
Hur gör jag Hook min dator till min TV?

Hur gör jag Hook min dator till min TV?

Ansluta en dator till en TV gör det möjligt att njuta av multimediainnehåll på TV: s större skärm. Att välja rätt kablar för anslutning beror på tillgängliga portar och uttag på de två komponenterna. Äldre datorer, till exempel, kommer att utrustas m

Read More...
Hur gör jag spåra min släktforskning gratis?

Hur gör jag spåra min släktforskning gratis?

Förr eller senare, de flesta människor blir nyfiken generationerna i sin familj som föregick dem. Om du är intresserad av släktforskning, men har inte råd med en prenumerationstjänst för att spåra ditt släktträd, ge inte upp. Det finns vissa knep du

Read More...
Hur gör jag säkerhetskopiera min Windows Mobile Phone?

Hur gör jag säkerhetskopiera min Windows Mobile Phone?

Säkerhetskopiera din Windows Mobile-telefon på datorn är lätt. Windows på datorn har en tjusig verktyg, Windows Mobile Device Center. Windows Mobile Device Center känner automatiskt telefonen synkroniserar det med Outlook e-post, kontakter och uppgif

Read More...
Hur gör jag höja min Gavel?

Hur gör jag höja min Gavel?

Inköp av en ny madrass och box våren kan sätta det favorit sänggavel i en besvärlig situation. Resultatet är en sänggavel som sitter för lågt för den ny madrass. En favorit sänggavel som är blockerad från full visning kan höjas lätt om tillverkaren p

Read More...
Hur gör jag massproducera min uppfinning?

Hur gör jag massproducera min uppfinning?

Det finns flera sätt att massproducera din uppfinning. Du kan skicka din uppfinning till ett stort företag och inrätta ett licensavtal. Företaget kommer då att ta hand om massproducera det åt dig, och du kommer att få en andel av vinsten som anges i

Read More...