Hur gör jag reda på var en Gmail-Upprinner?

In Tech
Advertisement

Google Gmail är en populär webbaserad e-postleverantör. E-post inkluderar en "Från" adress, som anger den e-postadress som skickade e-post till dig. Däremot kan "Från" adress smidas, eller "falska". Spoofing e-postadresser är en vanlig teknik som används av bedragare. E-postmeddelanden som ser ut att vara från personer du känner eller från din bank eller kreditkortsföretag är inte nödvändigtvis av dem, även om "Från" adress säger att de är. Du kan visa detaljerade e-meddelanderubriker, som visar den plats från vilken e-post ursprung och väg det tog att din e-postbrevlåda.

Logga in på ditt Gmail-konto.

Öppna Gmail e-post genom att klicka på den i inkorgen.

Klicka på nedåtpilen till höger om "Svara" längst upp till höger i e-postmeddelandet och klicka på "Visa original". Gmail öppnar ett nytt webbläsarfönster eller flik med detaljerade e-meddelanderubriker.

Läs den sista "emottagen:" linje på sidan e-postrubriker. The top "emottagen:" linje läser "emottagen: från mr.google.com", vilket indikerar att meddelandet togs emot av Gmails servrar. Botten "emottagen:" linje i fönstret är IP-adressen eller domännamnet på den första e-postserver som har sitt ursprung i e-post.

You may also read!

Hur gör jag reda på vilken typ av Longaberger Basket jag har?

Hur gör jag reda på vilken typ av Longaberger Basket jag har?

Korrekt identifiera din Longaberger korg kan göra skillnaden mellan att sälja den till en samlare och sälja det på en loppmarknad. Du måste veta vilken typ av korg måste du bestämma värdet. överväganden En korg som var endast tillgänglig för en begrä

Read More...
Hur gör jag reda på vad överföringsfallet är i en CJ7?

Hur gör jag reda på vad överföringsfallet är i en CJ7?

Jeep CJ7 introducerades till konsumenter i 1976 och kom in som ersättare till cj5. Detta 4 wheel drive riggen blev eftertraktade för off-road, stranden och cruising användning. Den CJ7 presenterade en sufflett, störtbågar, tillval hardtop och jeepar

Read More...
Hur gör jag Outlook Express vara standard E?

Hur gör jag Outlook Express vara standard E?

Desktop e-postklienter är ett enkelt sätt att hantera och organisera din e-post. Även Outlook är ofta postprogrammet val, är Microsofts Outlook Express en snabbare, smidigare version som inte fastna av överskott funktioner. Outlook Express automatisk

Read More...
Hur gör jag Torka min iPhone?

Hur gör jag Torka min iPhone?

Avtorkning, eller radera din iPhone i alla dess minne kan spara, inte förstöra din dag. Om du förlorar det, eller om någon stjäl den, kommer de att ha tillgång till fotografier, video och program som du kanske inte vill att de ska se. Viktigare än nå

Read More...
Hur gör jag fart upp Grass frögroning?

Hur gör jag fart upp Grass frögroning?

Att få gräsfrö att växa krävs rätt förutsättningar för frögroning, tid och tålamod. Gräsfrö kräver jord, vatten, varma temperaturer och näringsämnen för att gro. Vissa grästyper, såsom Kentucky bluegrass, gror långsammare än andra, såsom rajgräs. Väl

Read More...
Hur gör jag väva en Grass Hat?

Hur gör jag väva en Grass Hat?

Att stråhattar är ett bra sätt att fira sommaren. Om du har undrat, "Hur kan jag väver en stråhatt?" du är inte ensam. Tänk bara på kul att komma när du sitter med vänner på en picknick eller på stranden med en riktig minnessak att visa för dina

Read More...
Hur gör jag bouppteckning en vilja i Texas?

Hur gör jag bouppteckning en vilja i Texas?

Bouppteckning är inte riktigt lika säker som död eller skatter, åtminstone i Texas. Staten erbjuder genvägar för att undvika det under vissa omständigheter. Även om du inte kan använda en av dessa alternativ, har Texas några av de mer avslappnad boup

Read More...
Hur gör jag höja min Gavel?

Hur gör jag höja min Gavel?

Inköp av en ny madrass och box våren kan sätta det favorit sänggavel i en besvärlig situation. Resultatet är en sänggavel som sitter för lågt för den ny madrass. En favorit sänggavel som är blockerad från full visning kan höjas lätt om tillverkaren p

Read More...
Hur gör jag Extend Eaves på ett garage?

Hur gör jag Extend Eaves på ett garage?

När du funderar på att förlänga takfoten på ditt garage, är det viktigt att behålla samma strukturella egenskaper som om det var en fortsättning på den tidigare strukturen. Du kommer att vilja ta hänsyn till vilken typ av last förlängningen kommer at

Read More...