Hur gör jag reparera min Credit Report grund av Child Support?

In Privatekonomi
Advertisement

Hur gör jag reparera min Credit Report grund av Child Support?


Statliga och federala lagar är ganska oförsonliga när det gäller barnbidrag. Din statens barnbidrag bekämpande myndighet är juridiskt skyldig att rapportera till kreditbyråer om du halkar efter. Vissa stater rapportera underhållsbidrag konto även om du är aktuell, precis som ett kreditkort långivare skulle. Om du är i efterskott, kan du behöva ikapp om du vill reparera din kredit.

Förhandla med byrån

Försök att förhandla med din statens barnbidrag bekämpande organ för att hålla brottslighet av din rapport. De flesta stater kräver att du får meddelande innan kontot rapporteras, så att du kan vidta åtgärder för att undvika det. Vissa bekämpande myndigheter får komma överens om att inte rapportera brottslighet om du skriver in en betalningsplan för att komma ikapp. Om dina skulder redan har rapporterats, bör ditt konto visas som ström när du ikapp. Detta kan bidra till att förbättra din kredit värdering och göra det lättare för dig att kvalificera sig för lån.

undvika samlingar

Många stater har en regel att om du faller 180 dagar efter med ditt barn stödbetalningar, är ditt konto rapporteras två gånger - en gång som barnbidrag och andra gången som en samlingar konto. Den goda nyheten är att insamlingen hänsyn bör tas bort från din rapport när du betalar din förfallna balans.

Bestrida skulden

Om du inte är i efterskott, kan du bestrida posten i din kreditupplysning. Kontakta kreditupplysningsföretag direkt - det har en skyldighet att utreda din ansökan - eller kontakta barnet stöd bekämpande organ och ta upp frågan med den.

You may also read!

Hur gör jag Torka min iPhone?

Hur gör jag Torka min iPhone?

Avtorkning, eller radera din iPhone i alla dess minne kan spara, inte förstöra din dag. Om du förlorar det, eller om någon stjäl den, kommer de att ha tillgång till fotografier, video och program som du kanske inte vill att de ska se. Viktigare än nå

Read More...
Hur gör jag reparera en Kohler Utbredd Dubbel Sink kran?

Hur gör jag reparera en Kohler Utbredd Dubbel Sink kran?

Att lära sig att reparera egna kranar kan hjälpa dig att spara pengar. Reparera din Kohler utbredd dubbla handfat kran är förvånansvärt enkelt. Kohlers handfat blandare tillverkas med enkelhet av design, funktionalitet och underhåll, med gör-det-själ

Read More...
Hur gör jag reparera en Proform 700 elliptiska?

Hur gör jag reparera en Proform 700 elliptiska?

Proform 700 är en populär cross-trainer och elliptisk maskin. Maskinen består av ett par pedaler kopplade till handtag som är fäst på en basenhet. Den är utrustad med en pulsklocka och flera förprogrammerade övningar. Om du har problem med din Profor

Read More...
Hur gör jag reparera en Corvette klocka?

Hur gör jag reparera en Corvette klocka?

En stor del av den stolthet och glädje av Corvette ägande är att ha alla installerade funktioner operativa och i gott skick, oavsett ålder på bilen. Detta inkluderar klocka Corvette, som enligt Corvette tidningen har alltid varit en problematisk kloc

Read More...
Hur gör jag reparera den vikande Golv på en gammal tvåvåningshus?

Hur gör jag reparera den vikande Golv på en gammal tvåvåningshus?

Innan eventuella reparationer, först avgöra vad som orsakat ordet till sag i första hand. Om den vikande beror på ruttet trä, skall denna fästas innan några andra reparationer. Om den vikande beror på en gammal och otillräcklig grund, bör en ny grund

Read More...
Hur gör jag reparera en Weber Grill hantera?

Hur gör jag reparera en Weber Grill hantera?

Om handtaget på Weber grillen bröt, oroa dig inte. Du kan snabbt reparera det och gå tillbaka till grilla den mat du tycker om. Handtaget på en Weber grill tillåter kocken att höja och sänka locket eller transportera grillen. Skador på handtaget kan

Read More...
Hur gör jag reparera Fossil solglasögon?

Hur gör jag reparera Fossil solglasögon?

Om dina Fossil solglasögon är skadade på grund av dåligt utförande eller konstruktion av otillräckliga material, kan du avstå från reparationer och få dem ut för en minimal avgift som täcker frakt och hantering. Men om du befinner dig med solglasögon

Read More...
Hur gör jag Broadcast min webbkamera på min hemsida?

Hur gör jag Broadcast min webbkamera på min hemsida?

Datorer och Internet blivit mer kapabla, det finns fler butiker kommunikations tillgängliga för den dagliga användare. En effektiv metod för kommunikation är streaming en webbkamera direkt på din webbplats. Detta gör det möjligt för webbläsare för at

Read More...
Hur gör jag reparera en Softub?

Hur gör jag reparera en Softub?

Softubs är bärbara, väderbeständiga badtunnor tillverkade av Softub Kanada. De har en mjuk, plysch yttre, som förklarar hur de kom att tjäna sitt namn. Dessa baljor koppla in ett vanligt eluttag och kan ställas in i en kort tid. Men liksom alla badtu

Read More...