Hur gör jag som offline i Second Life?

In Tech
Advertisement

Hur gör jag som offline i Second Life?


"Den 3-dimensionella virtuella samhället" Second Life (SL) skapar en plats för sina medlemmar att "anta en identitet ... skapa en anpassad avatar eller personlighet att företräda sig själva", som förklaras på wisegeek.com (Se referenser 1). Liksom många webbplatser för sociala nätverk, våra SL vänner har förmågan att se vår onlinestatus när vi är i-världen (den term som används för att hänvisa till Second Life aktivitet). I den verkliga världen, vi gömmer genom att skicka samtal till röstbrevlådan eller ignorera dörren, och i SL vi stänga vårt onlinestatus.

Saker du behöver

Dator

internet

Second Life-programmet

Logga in på Second Life.

Leta reda på vertikala sidofältet på höger sida av skärmen. Klicka på den tredje ikonen "People". Bilden är av två människors huvuden. Nu har du "Folk" öppet.

Klicka en gång på fliken märkt "Mina vänner". Du ser en lista över dina vänner, både de på nätet och de offline.

Klicka på namnet på den person du vill se dig i en offline status. Nu personens information är öppen.

Håll pilen över denna persons namn. Över till höger en ikon med taggen "Sedlar & amp; Privacy" visas. Dubbelklicka på den.

Hitta riktningar mot botten av "Sedlar & amp; Privacy" fönster som säger "Låt denna person" och avmarkera "Se min online Status". Nu kan du visas som offline för denna person.

Upprepa dessa steg för varje vän du vill visa din status som offline.

You may also read!

Hur gör jag fart upp Grass frögroning?

Hur gör jag fart upp Grass frögroning?

Att få gräsfrö att växa krävs rätt förutsättningar för frögroning, tid och tålamod. Gräsfrö kräver jord, vatten, varma temperaturer och näringsämnen för att gro. Vissa grästyper, såsom Kentucky bluegrass, gror långsammare än andra, såsom rajgräs. Väl

Read More...
Hur gör jag Torka min iPhone?

Hur gör jag Torka min iPhone?

Avtorkning, eller radera din iPhone i alla dess minne kan spara, inte förstöra din dag. Om du förlorar det, eller om någon stjäl den, kommer de att ha tillgång till fotografier, video och program som du kanske inte vill att de ska se. Viktigare än nå

Read More...
Hur gör jag väva en Grass Hat?

Hur gör jag väva en Grass Hat?

Att stråhattar är ett bra sätt att fira sommaren. Om du har undrat, "Hur kan jag väver en stråhatt?" du är inte ensam. Tänk bara på kul att komma när du sitter med vänner på en picknick eller på stranden med en riktig minnessak att visa för dina

Read More...
Hur gör jag Betyg & göra bra i Word Survey McQuaig?

Hur gör jag Betyg & göra bra i Word Survey McQuaig?

Den McQuaig ord Undersökningen är en psykologisk personlighetstest ges till potentiella medarbetare innan de säkrade jobbet. Ordet undersökning ber att du betygsätta vissa ord baserat på hur mycket de beskriver dig. Dessa ord gradera sedan din person

Read More...
Hur gör jag Field klä en Grouse?

Hur gör jag Field klä en Grouse?

Grouse är en av de enklaste vilt att jaga och är bra start fåglar för att undervisa söner eller döttrar hur man fågel jaga. Att veta hur man korrekt fältet klä en ripa, som med all vilt, är en viktig del av mänsklig jakt. Det kan också göra skillnad

Read More...
Hur gör jag skicka en fråga till Dr. Math?

Hur gör jag skicka en fråga till Dr. Math?

"Be Dr. Math" är en tjänst som Drexel University har gett sedan 1992. Läsare ställa frågor om "Be Dr. Math" hemsida och en av webbplatsens frivilliga matematiska experter kommer att besvara frågan via e-post eller som en funktion på sa

Read More...
Hur gör jag citerar Famous People MLA Style?

Hur gör jag citerar Famous People MLA Style?

Att förstå reglerna i Modern Language Association (MLA) är en av nycklarna till en framgångsrik akademiskt skrivande. En fast grepp om normerna i MLA-formatet är ett starkt sätt att skapa trovärdighet med lärare, professorer, vetenskapsmän och forska

Read More...
Hur gör jag en missionär Donation Card?

Hur gör jag en missionär Donation Card?

En missionär donation kort kan potentiella bidragsgivare att enkelt ge till en organisation eller en enskild missionär. Skapa en missions donation kort kan göras med ett enkelt ordbehandlingsprogram. Du vill att tonen i din missions donation kort för

Read More...
Hur gör jag döda mögel i min Lawn?

Hur gör jag döda mögel i min Lawn?

Mögel är vanligare i gräsmattan än folk inser. Tyvärr har många människor inte vet att de har ett mögel problem och är inte säker på hur det ser ut. För människor som tror att de har en gräs mögel problem, att göra en sökning på nätet för att avgöra

Read More...