Hur gör jag spela Tetris på en miniräknare?

In Hobbies, spel och leksaker
Advertisement

Hur gör jag spela Tetris på en miniräknare?


Tetris, den populära TV-spel som utmanar spelare att placera pusselbitar i horisontella linjer, finns på en rad spelplattformar. En av dessa plattformar är en vanlig miniräknare. Många spel finns på vetenskapliga räknare, men Tetris finns på de flesta Canon kalkylatorer, även enkla sådana. Spelet kräver bara några enkla steg för att aktivera.

Saker du behöver

canon kalkylator

Hitta ett Canon varumärke kalkylator.

Ange koden 153.349 med hjälp av räknarens knappsats.

Tryck på plus- och minusknapparna samtidigt. Håll ned i några sekunder för att säkerställa att Tetris funktionaliteten är korrekt aktiverad. När den är aktiverad, kommer räknarens LCD-skärm "Tetris."

Vänd räknaren i sidled så att addition, subtraktion och multiplikation knapparna är närmast dig. Agera snabbt eftersom Tetris bitar börjar falla omedelbart.

Placera fingrarna på addition, subtraktion och multiplikation nycklar.

Använd tillägget för att flytta Tetris bitar till vänster och subtraktion för att flytta dem till höger. Den multiplikation nyckeln kan användas för att vända Tetris bitar runt.

Försök att få en rät linje över bottnen för att rensa rader av bitar.

You may also read!

Hur gör jag spela en låt igenom en hel PowerPoint-presentation?

Hur gör jag spela en låt igenom en hel PowerPoint-presentation?

När du vill ha en presentation för att köra självständigt, du vill att musiken du har valt att fortsätta att köra genom hela presentationen, snarare än bara köra igenom några bilder. Att detta sker är lätt, men det är svårt att hitta alternativ inom

Read More...
Hur gör jag spela "Wonderful World of Disney Charades"?

Hur gör jag spela "Wonderful World of Disney Charades"?

"Den underbara världen av Disney nyerövrade" är ett brädspel som liknar traditionella charader med lite Disney kastat in. Spelet levereras med alla de verktyg som behövs för att spela den. Spelare delta i tre omgångar spel med varje runda har si

Read More...
Hur gör jag spela min Super HG Tapes?

Hur gör jag spela min Super HG Tapes?

Super HG - höggradig - band används för att fånga video med en av de högsta kvalitetsnivåer möjliga. Känd för överlägsenhet i bild och ljud, är super HG en nivå som flera typer av band erbjuda. Oavsett om du ville ha den bästa kvalitet tejp för att f

Read More...
Hur gör jag fart upp Grass frögroning?

Hur gör jag fart upp Grass frögroning?

Att få gräsfrö att växa krävs rätt förutsättningar för frögroning, tid och tålamod. Gräsfrö kräver jord, vatten, varma temperaturer och näringsämnen för att gro. Vissa grästyper, såsom Kentucky bluegrass, gror långsammare än andra, såsom rajgräs. Väl

Read More...
Hur gör jag Torka min iPhone?

Hur gör jag Torka min iPhone?

Avtorkning, eller radera din iPhone i alla dess minne kan spara, inte förstöra din dag. Om du förlorar det, eller om någon stjäl den, kommer de att ha tillgång till fotografier, video och program som du kanske inte vill att de ska se. Viktigare än nå

Read More...
Hur gör jag väva en Grass Hat?

Hur gör jag väva en Grass Hat?

Att stråhattar är ett bra sätt att fira sommaren. Om du har undrat, "Hur kan jag väver en stråhatt?" du är inte ensam. Tänk bara på kul att komma när du sitter med vänner på en picknick eller på stranden med en riktig minnessak att visa för dina

Read More...
Hur gör jag Word en bowling partiinbjudan?

Hur gör jag Word en bowling partiinbjudan?

En bowling parti är en folkfest för både barn och vuxna. Du kan ge dina gäster all den information de behöver om din bowling parti med en väl formulerad inbjudan. Du vill ge gästerna viktig information samtidigt som den innehåller bowlingtema. Skriv

Read More...
Hur gör jag Rastrera en bild i Photoshop?

Hur gör jag Rastrera en bild i Photoshop?

Rastrering används i stor utsträckning för animation och projektion applikationer. Photoshop kan ta vektorgrafik och rastrera dem att använda som bitmap bilder för utskrift, redigering, 3D-grafik eller videoskärm. Former och linjeritningar i Adobe Il

Read More...
Hur gör jag överför gå snabbare?

Hur gör jag överför gå snabbare?

Långsam nerladdning är bane av många en Internetanvändare. Om du befinner dig spendera en hel del tid att titta på nedladdningen framsteg bar rör sig långsamt framåt, är det dags att skynda på saker och ting. Nedladdningshastigheter är mycket variera

Read More...