Hur gör jag Torka min iPhone?

In Tech
Advertisement

Hur gör jag Torka min iPhone?


Avtorkning, eller radera din iPhone i alla dess minne kan spara, inte förstöra din dag. Om du förlorar det, eller om någon stjäl den, kommer de att ha tillgång till fotografier, video och program som du kanske inte vill att de ska se. Viktigare än någon förlägenhet du kan ha är att det är nödvändigt att skydda personlig information på din iPhone från att användas för att stjäla din identitet.

Saker du behöver

iPhone

MobileMe (tillval)

Microsoft Exchange (tillval)

Hur gör jag fjärradera min iPhone med MobileMe?

Registrera dig för Apples MobileMe-konto för ett sätt att fjärradera din iPhone i händelse av att det blir stulen eller förloras. Registrera dig för en gratis 60-dagars testversion på Apple Store på webben. Klicka på den blå "Free Trial" knappen längst ned till höger i "Vad är nytt i MobileMe" sida. Ange önskat medlemsnamn, lösenord, personlig information, informationssäkerhet och kreditkortsinformation för när rättegången går ut.

Tryck på ikonen "Inställningar" på din iPhone, sedan "E-post, kontakter, kalendrar" alternativet längst ned. Tryck på "Hämta nya data" alternativet. Se till att "Push" är på, med den blå "On" byta synlig. Gå tillbaka till "E-post, kontakter, kalendrar" sida.

Knacka på MobileMe e-postkonto du har ställt upp. Om du redan har en annan e-postkonto synkroniseras till din iPhone, trycker du på e-postkontot som slutar på "me.com." Nära botten på nästa sida, slå på "Hitta min iPhone" alternativet genom att borsta fingret från vänster till höger, vilket gör den blå "On" byta synlig. Tryck på "Tillåt" i popup-rutan.

Logga in på ditt MobileMe-konto på me.com. Klicka på "konto" ikonen nära toppen. Det kommer att likna din "Setting" ikonen på din iPhone. Här finns dock en växel och inte tre växlar som finns på din iPhone. Välj "Hitta min iPhone" från den vänstra kolumnen på MobileMe skärmen. Om din iPhone är ansluten till ett 3G eller EDGE-nät, kommer en karta med en blå cirkel visas.

Klicka på den grå "Remote Wipe" rutan längst ned på skärmen på höger sida. Klicka på den grå rutan till vänster om "Jag förstår att denna åtgärd inte kan ångras eller återkallas" i pop-up rutan för att bekräfta. Kontrollera blå "Radera alla data" som kommer att visas i det nedre högra hörnet av popup-rutan. Du kommer att få ett mail till din mobil Me-konto så att du vet att din iPhone har börjat radera själv. Om din iPhone är slut eller inte är ansluten till Internet, när den har makt och är ansluten, den torka börjar automatiskt.

Hur gör jag fjärradera min iPhone med Microsoft Exchange?

Logga in på ditt Outlook Web Access (OWA), Internet post tillgång som Microsoft Exchange erbjuder, om du arbetar i en företagsmiljö. Om du redan kan kontrollera ditt arbete e-post på din telefon, är dess Push alternativ redan. Om inte trycker du på "Inställningar" -ikonen på din iPhone, sedan "E-post, kontakter, kalendrar" alternativet längst ned. Tryck på "Hämta nya data" alternativet. Se till att "Push" är på, med den blå "On" byta synlig.

Klicka på "mobila enheter" alternativet vänstra kolumnen din OWA skärmen när den laddas. Klicka på cirkeln till vänster om din iPhone visas i "Device" -kolumnen. Klicka sedan på "radera alla data från enheten."

Klicka på "OK" i popup-ruta som frågar "Är du säker på att du vill radera alla data från enheten?" Din iPhone kommer nu att börja torka sig själv. Om din iPhone är slut eller inte är ansluten till Internet, när den har makt och är ansluten, den torka börjar automatiskt.

Hur gör jag manuellt Torka min iPhone

Tryck på ikonen "Inställningar" för att manuellt torka din iPhone om du säljer eller returnera din iPhone. Även om du inte har fått din iPhone så länge, kan det vara viktigt personlig information som du behöver för att skydda.

Tryck på "Allmänt" alternativ inom "Inställningar". Borsta fingret från botten av skärmen till toppen för att rulla "Inställningar" till botten.

Tryck på "Reset" alternativet. Tryck på "Radera allt innehåll och inställningar" alternativet. Tryck på den röda "Erase iPhone" knappen i popup-rutan. Se till att din iPhone är inkopplad. Processen kan ta upp till två timmar.

You may also read!

Hur kan jag spåra min iPhone Position?

Hur kan jag spåra min iPhone Position?

Apple iPhone är en högteknologisk mobiltelefon som spelar musik, visar videor, tar bilder, får din e-post och håller reda på ditt schema. När telefonen blir stulen eller förloras, alla dina värdefulla applikationer gå med den. En IPhone spårning ansö

Read More...
Hur gör jag torka upp finnar på min hårbotten?

Hur gör jag torka upp finnar på min hårbotten?

Hårbotten finnar uppstår när hårsäckarna bli igensatta med döda hudceller och talg, den oljiga ämne som utsöndras av huden körtlar. Eftersom håret håller talg nära hårbotten och användning av hårvårdsprodukter kan förvärra problemet, hårbotten finnar

Read More...
Hur gör jag Broadcast min webbkamera på min hemsida?

Hur gör jag Broadcast min webbkamera på min hemsida?

Datorer och Internet blivit mer kapabla, det finns fler butiker kommunikations tillgängliga för den dagliga användare. En effektiv metod för kommunikation är streaming en webbkamera direkt på din webbplats. Detta gör det möjligt för webbläsare för at

Read More...
Hur vet jag om min iPhone är upplåst?

Hur vet jag om min iPhone är upplåst?

Många mobiltelefoner säljs "låst" i USA. En låst mobiltelefon fungerar bara för den cellulära kontot (det vill säga telefonnumret) för den användare som ursprungligen köpte telefonen. Framför allt AT & T Wireless låser iPhones som säljs med

Read More...
Hur gör jag Figur min Termin Andel?

Hur gör jag Figur min Termin Andel?

Om du vill beräkna din termin procent, finns det några bitar av information som du behöver. Först måste du fråga din instruktör hur han väger de olika kvaliteterna. Han får använda en beräkning 40/40/20, och det är vad vi kommer att använda för att d

Read More...
Hur kan jag få min iPhone för att låsa upp när det är funktionshindrade?

Hur kan jag få min iPhone för att låsa upp när det är funktionshindrade?

Om du anger fel lösenord i din iPhone för många gånger, kommer det att bli handikappade, vilket innebär att du inte kommer att kunna ange ett lösenord försök igen för en viss tidsperiod. Om du fortsätter att komma in i fel lösenord, kommer denna tid

Read More...
Hur gör jag programmera min Nyckelrings?

Hur gör jag programmera min Nyckelrings?

Programmera en nyckelbricka för en bil kan vara svårt, särskilt eftersom det finns så många märken och modeller av fordon, alla med olika typer av nyckelbrickor. Lyckligtvis, med lite uppfinningsrikedom och gemensam kunskap om några av de största bil

Read More...
Hur gör jag Hook min dator till min TV?

Hur gör jag Hook min dator till min TV?

Ansluta en dator till en TV gör det möjligt att njuta av multimediainnehåll på TV: s större skärm. Att välja rätt kablar för anslutning beror på tillgängliga portar och uttag på de två komponenterna. Äldre datorer, till exempel, kommer att utrustas m

Read More...
Hur gör jag spåra min släktforskning gratis?

Hur gör jag spåra min släktforskning gratis?

Förr eller senare, de flesta människor blir nyfiken generationerna i sin familj som föregick dem. Om du är intresserad av släktforskning, men har inte råd med en prenumerationstjänst för att spåra ditt släktträd, ge inte upp. Det finns vissa knep du

Read More...