Hur gro Coconut Seed

In Trädgård
Advertisement

Hur gro Coconut Seed


Coconut frön gror lätt. I sin naturliga miljö, ofta gro de precis där de landar när de faller från trädet. Om din trädgård är lämplig för odling kokosnötter, finns det sannolikt vissa växer i området. För bästa resultat, övervaka en mogen fruktträdet för ett par veckor och plocka upp en kokosnöt som nyligen har fallit till marken. Skaka kokos. Om du hör vatten skvalpar runt på insidan, är det mogna och redo att gro.

Saker du behöver

  • Hink

    Behållare

    plantering bricka

    Seed-start planteringsjord

    Grus

Blötlägg kokosnöt i en hink med vatten i 72 timmar.

Fyll en behållare till inom en tum av sitt läpp med utsäde startande ingjutning mix. Behållaren måste vara minst 10 inches djup och några inches bredare i diameter än kokos.

Plantera kokosnöt i centrum av behållaren med den spetsiga änden riktad nedåt och den ände som var fäst till trädet vänd uppåt. Begrava de nedre två tredjedelar av kokos. Den översta en tredjedel bör sitta ovanför marken.

Fyll en plantering fack med grus.

Flytta behållaren till en varm plats som finns kvar mellan 70 och 80 grader Fahrenheit vid alla tidpunkter. Placera behållaren på plantering facket.

Vatten kokos tills vattnet rinner i plantering facket och jorden är ganska fuktig. Kontrollera markens fukthalt dagligen. Vatten när jorden börjar torka ut.

Tips

Coconut kan gro i så lite som tre månader, men det kan ta upp till nio.

Ta inte bort kokos är skalet innan du planterar den.

Kokosnötter trivs pot-bunden. Din kokos kommer att växa lyckligt i sin kruka i fem år eller tills den når ungefär 5 fot i höjd.

Inte börja gödsla din kokosnöt förrän efter sitt första år av tillväxt. Sedan gödsla med en allmän handelsgödsel på samma sätt som andra träd.

Det kommer att ta fem år för kokosnöt att utveckla en stam och börja producera frukt.

Om du använder en annan än en planterings container, se till att det finns dräneringshål i botten. Du kan behöva borra några med en 1/4-tums bit.

Du kan också plantera din coconut direkt in på gården i väldränerad jord och halvskugga. Gräva ett grunt hål och plantera kokos på sidan så att en tredjedel av muttern är begravd och två tredjedelar är över marken. Vattna jorden två gånger i veckan för att hålla den fuktig.

You may also read!

Hur gro Hollyhock Seeds

Hur gro Hollyhock Seeds

Stockrosor är trädgårds favoriter, dessa höga växter visa fantastiska stora blommor mellan juli och september. Stockrosor är i allmänhet hardy och mycket lätt att ta hand om, från frögroning. Hollyhocks kan vara antingen årlig eller perenn. Båda sort

Read More...
Hur gro Grass Seed Använda Epsom salter

Hur gro Grass Seed Använda Epsom salter

Växande en gräsmatta från gräsfrö är ett bra alternativ när du inte har massor av tid att gro frö och du inte vill spendera pengar på en snabb, men dyra, "instant gräsmatta" att lägga sod ger. Starta gräs från frö behöver inte vara en långsam, i

Read More...
Hur gro Marigold Seeds

Hur gro Marigold Seeds

Allt från gult och orange till en djupt roströd är Tagetes slående gränser och behållare. En årlig sängkläder växt, ringblommor varierar i storlek från små dvärg blommar till stora guppande blommor. De börjar blommar i mitten av sommaren och fortsätt

Read More...
Hur gro Blackberry Seeds

Hur gro Blackberry Seeds

Björnbär förekommer naturligt i skogsmark miljöer över hela norra halvklotet och är allmänt odlas för sina söta, mörklila frukt. Oöverskådliga, taggiga käppar i björnbär sprids via underjordiska löpare, vilket gör dem en produktiv och något invasiva

Read More...
Hur gro Privet Seeds

Hur gro Privet Seeds

Liguster anläggningen är en av flera arter av växter som ofta används som säkringar. Vissa är vintergröna, några löv, och de reproducerar från frö, vegetativa sticklingar eller stubbe groddar. Eftersom liguster växter producera hundratals frön, är de

Read More...
Hur gro en Coconut

Hur gro en Coconut

Du har sett dem i producera avsnitt: stora, bruna håriga kokosnötter. Det är svårt att tro kokosnötter är frön, men de är. Du kan plantera en att växa in i din egen kokosnöt palm om du bara vet hur man gör. Följ dessa instruktioner för att gro en kok

Read More...
Hur gro Kungliga Poinciana Seeds

Hur gro Kungliga Poinciana Seeds

Den kungliga poinciana träd - vetenskapligt kallas flamboyant och kallas även lågan träd, flamboyant och Mohur träd - har ljusa orange blommor, fjäder gröna sammansatta blad, och graciöst sprider grenar som ger ett välkommet tak av ljusdunkel skugga.

Read More...
Hur gro Bay Leaf Seeds

Hur gro Bay Leaf Seeds

Lagerblad kommer från viken lager (Laurus nobilis) träd. Om du njuta av recept med lagerblad, är denna lilla, aromatiska träd ett nöje att växa i ditt hem trädgård. Viken lagerblad kan också odlas som en liten behållare växt om beskäras regelbundet.

Read More...
Hur gro en Tamarind Seed

Hur gro en Tamarind Seed

Tamarind, kanske mest känd för sina bruna, ätliga frökapslar, är hemma i Afrika och odlas i varma klimat runt om i världen. Växande din egen tamarind träd har flera fördelar; till exempel, gör sin trä tuff, tålig timmer och alla delar av trädet kan h

Read More...