Hur hittar jag min Sony Vaio Modell med Auto Detect?

In datorer
Advertisement

Hur hittar jag min Sony Vaio Modell med Auto Detect?


Datorer som är anslutna till Internet har möjlighet att ladda ner och uppdatera drivrutiner och få stöd från tillverkarens webbplats. Men att hitta modellnumret på din dator är inte alltid en lätt uppgift. Klistermärket det var på kan ha länge sedan avklingat eller bli bleka. Sony har tagit upp denna fråga med en unik funktion på deras eSupport webbplats som automatiskt identifierar modellnumret för datorn och ger omedelbar support.

Öppna din webbläsare och navigera till Sony Vaio eSupport webbplats. (Se Resurser.)

Scrolla ner och leta efter "Get Support av modell" på höger sida av skärmen.

Leta efter "Detect My Model" knappen under alternativet en.

Klicka på "Identifiera My Model." Sony Vaio eSupport webbplats kommer kart datorn och automatiskt detektera modellen. Det kommer omedelbart att omdirigera dig till rätt webbplats där du kan få support och hämta drivrutiner.

You may also read!

Hur får jag min Sony Vaio att starta från BIOS?

Hur får jag min Sony Vaio att starta från BIOS?

Basic Input / Output System (BIOS) är det första som läses när en dator startas. BIOS liknar en karta över hårdvaran för datorn. Det berättar den dator där allt är och hur och när de ska laddas. Genom att gå in BIOS-skärmen, kan du justera dessa inst

Read More...
Hur deltar jag i Sony Vaio Recovery Center?

Hur deltar jag i Sony Vaio Recovery Center?

Sony VAIO-serien av stationära datorer och bärbara datorer innehåller en Recovery Center i varje modell. Den Recovery Center tjänar många funktioner, inklusive säkerhetskopiera filer och dokument, installera program och drivrutiner, återställa specif

Read More...
Hur byter jag en Sony Vaio pekplatta 2-546-220?

Hur byter jag en Sony Vaio pekplatta 2-546-220?

Din bärbara pekplatta är en liten, plan yta precis under tangentbordet montering. Den tillåter dig att använda fingret som en virtuell mus för att navigera din bärbara dator programvara och operativsystem. Utan en fungerande pekplatta, är Sony VAIO V

Read More...
Hur hittar jag en flickvän att chatta med Online?

Hur hittar jag en flickvän att chatta med Online?

Online dating webbplatser har blivit mycket populärt de senaste åren. Dessa platser tillåter individer att hitta kompatibla kärlek intressen och etablera romantiska relationer genom att uppfylla nätet. Konceptet har vunnit trovärdighet genom ett stor

Read More...
Hur får jag min Sony Handycam till Mata min Tape?

Hur får jag min Sony Handycam till Mata min Tape?

När du använder en videokamera för att spela in video av händelser, såsom en familjesemester eller ditt barns första steg, kommer du så småningom vill få inspelningarna av kameran så att du kan redigera eller lagra dem. Sony Handycams närvarande spel

Read More...
Hur hittar jag byggnadskostnads ​​för en 30 med 40 Garage?

Hur hittar jag byggnadskostnads ​​för en 30 med 40 Garage?

Innan alla hem förbättring projektet, är det viktigt att ha en uppfattning om hur mycket det kommer att kosta. Men att komma med en korrekt uppskattning kan vara en utmaning. Frågar en licensierad entreprenör för att ge dig en uppskattning är ett alt

Read More...
Hur hittar jag en bild på nätet med en annan bild?

Hur hittar jag en bild på nätet med en annan bild?

Även om det kan ta många år att söka miljontals bilder på jakt efter en omvänd sökmotorer kan utföra denna bedrift i sekunder. Omvänd bild sökmotorer är inte perfekt, men de kan ofta hitta den bild du letar efter genom att använda en bild som du reda

Read More...
Hur hittar jag min statliga och federala Lön Skattesats?

Hur hittar jag min statliga och federala Lön Skattesats?

Internal Revenue Service (IRS) administrerar de federala löneskatt lagar. Staten beskattning (intäkter) byrå förvaltar statliga löneskattelagar. Både federala och statliga skatte myndigheterna kräver arbetsgivare att följa respektive skattelagar. Fed

Read More...
Hur får jag min PS3 att fungera med min Sharp Aquos TV?

Hur får jag min PS3 att fungera med min Sharp Aquos TV?

PlayStation 3 är en del av high definition generationens konsoler. Ägare av en Sharp Aquos HDTV kan njuta av PS3-spel så snart de få systemet ur lådan, men en HDMI- eller komponentkabel är ett bra komplement. Anslutning av systemet till TV: n är lätt

Read More...