Hur kan jag göra alla mina dörrar öppna med samma nyckel?

In Hem
Advertisement

Hur kan jag göra alla mina dörrar öppna med samma nyckel?


Fumlande genom din nyckelring på en regnig natt kan vara en mardröm när du har olika nycklar för att passa din dörr, du sidodörr, din bakdörren och ditt garage. Ett enkelt men dyrt alternativ för att göra alla dina dörrar öppna med samma nyckel är att plocka upp telefonen och ringa en låssmed. Men du skulle kunna spara en hel del pengar genom att göra en liten investering i tid. Alla alternativ du väljer kan kräva att du köpa nya dörrhandtag och lås, så se till att du tar dina lås till affären så att de kan berätta för dig om alla dina nuvarande lås kan åter fastkilad på samma knapp.

Saker du behöver

  • Skruvmejsel

    Tråd

Avlägsna dörrhandtag och Deadbolts

Prop dörren på glänt. Ta bort de två skruvarna på insidan av dörrhandtaget. Skjut den yttre halvan av hårt off, medan den inre delen av dörrhandtaget på plats. Använd tråd för att säkra denna knopp nyckel till ratten.

Upprepa med alla andra dörrhandtag. Tråd varje tangent till dess motsvarande dörrhandtag.

Ta bort de två skruvarna på insidan av deadbolts. Ta bort båda halvorna av deadbolt. Ställ inre halv undan. Tråd varje tangent till den yttre halvan av dess motsvarande deadbolt.

Re-nyckel och installera Locks

Ta alla rattarna med lås och nycklar till ett hem förbättring butik. Fråga om de kan åter knappat till samma nyckel och få ett pris för åter knappa låsen. Jämför detta pris med priset för att köpa nya lås (ej nya knoppar).

Har gamla lås åter knappat, eller köpa nya lås och få dem åter sättas in på samma knapp. Duplicera extra nycklar, efter behov. Återvända hem.

Sätt de åter knappat dörrhandtag i utsidan av dörrarna försiktigt slingrar dem på plats medan du håller båda halvorna av dörrhandtaget. (Byt inre halvan av dörrhandtag mot nya om du köpt nya lås.) Tillbaka de två invändiga skruvar. Upprepa med deadbolts och deras fästskruvar.

Tips

De flesta hem förbättring centers kommer åter nyckellås gratis om de köps nya från deras butik.

Du kan lämna det inre hälften av dörrhandtag i dörren när du tar isär dem eftersom de lätt stanna på plats. De deadbolts, å andra sidan, vill falla ut genom dörren, så du bör avsätta dem. Du behöver inte ta det inre halvan av någon av låsen till en renovering butik.

You may also read!

Hur kan jag spåra vad mina barn gör på nätet?

Hur kan jag spåra vad mina barn gör på nätet?

Äldre barn kräver mer frihet, men som förälder du fortfarande behöver för att övervaka deras Internetanvändning, så att du kan styra dem till online-aktiviteter som skulle vara till nytta för dem. Internet är fullt av faror, som främlingar som lurar

Read More...
Hur kan jag göra min biltur Väl?

Hur kan jag göra min biltur Väl?

Nya bilar hantera bättre än någonsin tidigare - vilket är trevligt, om du är i denna typ av sak. Men medan avstämning för europeisk hantering på benchmark kurser som Tysklands Nurburgring har gett några imponerande raffinerade hörn carvers, det har i

Read More...
Hur kan jag informera alla om min nya personliga e-postadress?

Hur kan jag informera alla om min nya personliga e-postadress?

När det är dags för en virtuell "adressändring," vänner och familj inte medvetna om denna förändring kommer att undra var du gick. Om inte din avsikt är att springa och gömma sig, kan du förhindra att dina kontakter från att ta emot bounce-backs

Read More...
Hur kan jag göra min Stock Avgas Ljud djupare?

Hur kan jag göra min Stock Avgas Ljud djupare?

Det fanns en tid tillbaka på 1980-talet när auto entusiaster var alla men vissa att undergång var vid horisonten. Ökningen av utrustning utsläpp datorreglage och viskar "förseglade motorrum" troddes innebära slutet på varm rod och anpassning för

Read More...
Hur kan jag göra min egen måltidsersättning skakar?

Hur kan jag göra min egen måltidsersättning skakar?

Med krav i vardagen, är bra näring ofta offras och ersattes med onyttig snabbmat och närings svalt mikrovågsugn måltider. Om du alltid rusar på språng och inte ge dig själv tillräckligt med tid att äta en hälsosam frukost, lunch eller middag, kan en

Read More...
Hur kan jag göra min kung påslakan Fit Hårdare?

Hur kan jag göra min kung påslakan Fit Hårdare?

Den elastiska på dina lakan, inklusive king size, kan bli sträckt och arket passar löst. Slipers med restless-leg syndrome kan dra även väl lakan lösa på natten. Ibland kan bäddmadrasser göra madrassen alltför tjock och hörnen passar inte ner över hö

Read More...
Hur kan jag göra en tom CD?

Hur kan jag göra en tom CD?

Om du använder en CD-RW, som är en återskrivbar CD, kan du göra det tomt genom att använda verktyget programvara installerad på din dator. Denna process gör det möjligt att radera CD och skriva nya data till den om och om igen. Men denna process inte

Read More...
Hur kan jag Markera upp Min i Quickbooks?

Hur kan jag Markera upp Min i Quickbooks?

Prisnivån funktionen i Quickbooks kan du ställa in priser för alla dina inventering och kostnadsposter. Men ibland kanske du vill markera objekt över deras normala priser. Quickbooks användare kan märka upp alla objekt av en typ på en faktura eller m

Read More...
Hur kan jag göra anspråk ett hus under Squatters 'lag?

Hur kan jag göra anspråk ett hus under Squatters 'lag?

Squatters "lag är populär term för negativa innehav stadgar. Varje stat har dem. De skiljer sig något från land till land, men många stater har liknande krav. Några stater har ändrat dessa lagar för att göra anspråk på ett hus mycket svårt. Av andra

Read More...