Hur kan jag kontrollera min Walmart Pay Stub Online?

In Privatekonomi
Advertisement

Hur kan jag kontrollera min Walmart Pay Stub Online?


Istället för att gå igenom högar av papper stubbar, många Walmart medarbetare använder digitala verktyg för att visa sin lön information. Anställda har flera alternativ för att kontrollera sina löne- nätet. Från och med 2015, gör Walmart nuvarande lön stub angiven för varje metod varje måndag.

via WalmartOne

Gå till WalmartOne hemsida och välj "Pengar" från menyraden. Ange dina inloggningsuppgifter eller registrera ett konto om du är en ny partner. Klicka på "Visa paystub" för att kontrollera din nuvarande och tidigare betalningsuppgifter. Om du behöver en kopia av din lön påbörjad för inkomst eller anställningskontrolländamål, kan du skriva ut en ut genom att klicka på "Skriv ut" ikonen längst upp på skärmen.

Via Money Network

Om du får din lön på en Paycard betalkort, har du ytterligare alternativ för att gå till Walmart portal pengar Network webbplats för att kontrollera din lön påbörjad informationen. Klicka på "Logga in - paystub Portal" och ange dina inloggningsuppgifter eller registrera ett konto om du inte redan har gjort det en gång du beviljas tillträde, välj lön stub du vill öppna för visning och utskrift Du kan också.. begäran om att få din lön stubbar automatiskt varje måndag genom att klicka på "e-post och SMS" och välja antingen text eller e-postleverans.

You may also read!

Hur kan jag hämta min förlorade Pay Stub?

Hur kan jag hämta min förlorade Pay Stub?

En lön stub är en del av en lönekontroll, typiskt ett papper kontroll, som registrerar en anställds löner, avdrag och bonusar. Även om det är viktigt att hålla dessa stubbar på filen för framtida referens, de ibland bli förlorade. Lön Män krävs ofta

Read More...
Hur kan jag kontrollera min medicinsk assistent Status?

Hur kan jag kontrollera min medicinsk assistent Status?

Enligt Bureau of Labor Statistics, kommer medicinsk assistent vara ett av de snabbast växande jobb genom 2018. Medan antalet lediga jobb inom området växer, så kommer antalet kandidater. För bästa arbets alternativen, är det klokt för den blivande me

Read More...
Hur kan jag kontrollera min mat Handler certifiering?

Hur kan jag kontrollera min mat Handler certifiering?

Statliga och lokala myndigheter utfärda direkt några licenser, såsom körkort eller verksamhetstillstånd. Men medan stater övervaka och godkänna vissa certifieringsprogram är de program själva drivs av privata enheter som Safeway och ServSafe. När du

Read More...
Hur kan jag kontrollera min livränta?

Hur kan jag kontrollera min livränta?

En livränta är en långsiktig investering som kan fungera som primär pension konto eller som en kompletterande pension konto. Pengar i en livränta växer skatte-uppskjuten och kan investeras i en mängd olika fasta eller fondkonton. Även om detta är en

Read More...
Hur kan jag kontrollera min NEBF konto?

Hur kan jag kontrollera min NEBF konto?

National Electrical Benefit Fund, en pension som fastställts av International Brotherhood of Electrical Workers och National Electrical Contractors Association, accepterar bidrag endast från arbetsgivare - 3 procent av arbetsgivarens månatliga brutto

Read More...
Hur kan jag kontrollera min ansökan Status för I-130?

Hur kan jag kontrollera min ansökan Status för I-130?

I-130 ansökan, som erbjuds av Förenta staternas Department of Homeland Security och behandlas av amerikanskt medborgarskap och Immigration Services kontor är ansökan om en främmande släkting. Formuläret används för att dokumentera en relation familje

Read More...
Hur kan jag räkna min Månadslön?

Hur kan jag räkna min Månadslön?

Förstå din månadslön kan vara en bra utgångspunkt för att skapa ett sparande eller investeringsplan, utarbeta en hushållsbudget eller planerar för stora kostnader. Oavsett om du vet att din årslön eller din timlön, beräkning månadsinkomst siffra är e

Read More...
Hur kan jag få min insättning tillbaka om min inteckning ansökan avvisas?

Hur kan jag få min insättning tillbaka om min inteckning ansökan avvisas?

Om du har ansökt om en inteckning och var tvungna att lämna en deposition med din ansökan, kan det vara svårt att få dina pengar återbetalas i händelse av din ansökan avvisas. Inte alltför många låneinstitut ut bostadslån ansökningsavgifter, men för

Read More...
Hur kan jag få min fastighetsskatt Reducerad om jag 65?

Hur kan jag få min fastighetsskatt Reducerad om jag 65?

Fastighetsskatt, halvårslagförslag som betalar för lokala tjänster som skolor, bibliotek och polisen, är ganska ofta ett problem för personer över 65 år har dock varje stat åtminstone ett program som försöker att täcka kostnaden för de äldre . Varje

Read More...