Hur kan man förhindra Retail krympande

In Företag
Advertisement

Hur kan man förhindra Retail krympande


Folk i allmänhet undvika att tala om detaljhandeln krympning. De flesta tror att snatteri representerar lejonparten av detaljhandeln stöld, men Centrum för Retail Research rapporterar att under 2011, drygt 44 procent av alla detaljhandeln krympning i Nordamerika berodde på stölder, medan snatteri bara utgjorde cirka 36 procent. Av de återstående 20 procent, var mest ett resultat av interna fel, inklusive felprissättningar, fakturering fel, och andra administrativa brister; cirka 4 procent var hänförlig till stöld av leverantörer. Samtidigt som man eliminerar krympning helt kan vara omöjligt, kan du ta enkla steg för att avsevärt minska krympning i din butik.

Förhindra Employee Krympning

Håll bakdörren till din butik låst och larmad. En olåst bakdörr är ett enkelt sätt för de anställda att ta bort varor från butiken för senare hämtning.

Granska kassatransaktioner varje dag. Stora mängder av "ingen försäljning" eller små avkastning eller återbetalning är alla saker som kan tyda på stöld. Kontrollera att du gör kassa översyn där anställda kan titta på - PointofSaleSoftware.com föreslår att ensam kan skära ner på stöld.

Inventory höga stöld objekt på en regelbunden basis. Se till att hålla lagren för samtliga poster uppdaterade, dock så att du kan upptäcka potentiella krympning snabbt.

Kontrollera anställdas plånböcker eller påsar innan de lämnar för lunch eller gå hem för dagen. Har en annan anställd kontrollera chefens handväska eller väska också. Detta kommer att eliminera det enklaste sättet anställda måste bort obetalda varor från butiken.

Anta en policy för att ringa upp vänner och familj. Detaljhandel konsult Jerry Robertson säger en av de vanligaste formerna av detaljhandeln krympning passerar på en anställd rabatt till någon som inte är behörig att ta emot den.

Förklara er politik på stöld mycket tydligt till nyanställda. Låta dem veta att du menar allvar med att väcka åtal för brott kan avskräcka vissa arbetstagare från att stjäla.

Skapa en anonym system för rapportering av stölder. Du kan ha en e-postadress, ett telefonnummer eller aa kartong där anteckningar kan lämnas. Troligtvis kommer du att få några falska påståenden, men du kan också få legitim information som kommer att spara pengar.

Förhindra Vendor Krympning

Hand räkna alla registret när den levereras, för att se de objekt du fått matcha numret på fakturan. Leverantörer kan stjäla från en transport, men om du inte vet något saknas, kan du inte fånga krympning.

Bryt ner alla rutor i sändningen innan säljaren lämnar. Låt inte leverantörer för att ta tillbaka lådorna, såvida de inte har dragits isär. Stora lådor erbjuder massor av utrymme för att ta objekt ut ur butiken.

Vägrar att underteckna några leveranskvitton tills du har kontrollerat varje punkt på arket, oavsett hur lång tid det tar. Informera leverantörer i förväg att detta är er politik; det kan minska incitamentet att ta varor.

Förhindra Customer Krympning

Hälsar kunder när de kommer in i butiken. Inte bara är det god kundservice för att säga hej, men det låter också kunderna vet personalen är uppmärksam på aktivitet i butiken, som ska skära ner på stöld.

Ställer höga stöld objekt på platser där de lätt kan bevakad. Små föremål som kan placeras i plånböcker och fickor bör också hållas i synliga områden.

Hålla butiken ren och organiserade. Detaljhandel konsult Jerry Robertson säger snattare dras mot oorganiserade, röriga områden att kasta extra förpackningar från föremål som stjäls eller att ta saker obemärkt.

Håll ett öga på kunder som kommer in i butiken i par och sedan delas upp. Shoplifters arbetar ibland i team; en taktik som de använder är för en person att distrahera butikspersonalen medan den andra stjäl varor. Låt inte din uppmärksamhet avledas.

Installera speglar i döda vinklar i din butik så att hela området kan ses på alla gånger. Shoplifters vilja gå till områden där de inte kan ses, så genom att eliminera dem från butiken, tar du bort en av sina viktigaste fördelarna.

Placera skyltar hela din butik som nämner att någon fångas snatteri i butiken kommer att åtalas. Om folk vet att du är tuff mot stöld, kommer det troligen skära ned på lusten att stjäla.

You may also read!

Hur kan man förhindra en magsäcken från Morrande

Hur kan man förhindra en magsäcken från Morrande

Det kan tyckas att magen väljer att morra vid sämsta möjliga gånger: I ett lugnt kyrka eller i ett affärsmöte, eller ens i den tysta läkarmottagningen. Utan tvekan kan det vara pinsamt. Det är bra är att det händer alla, så det finns ingen anledning

Read More...
Hur kan man förhindra leversjukdom

Hur kan man förhindra leversjukdom

Levern blir ofta försummas tills något går fel. När den gör och levern är infekterad eller skadad, resultaten är ofta ganska allvarliga. Med tanke på att detta största organ i kroppen fungerar så många funktioner för att upprätthålla liv, är det vikt

Read More...
Hur kan man förhindra njurskador Från Antibiotika

Hur kan man förhindra njurskador Från Antibiotika

Antibiotika är ofta nödvändigt att behandla bakteriella infektioner men kan orsaka många biverkningar, inklusive njurskada. Varje medicin som du tar filtreras ut ur blodet genom njurarna och utsöndras i urinen. Du bör diskutera med din läkare alterna

Read More...
Hur kan man förhindra Matsal olyckor

Hur kan man förhindra Matsal olyckor

Hur kan man förhindra Matsal olyckor. De flesta matrum olyckor är kostrelaterade, såsom spillt vin och sås-färgade löpare. Men precis som i alla andra rum i huset, kan ett antal saker leda till personskador. Hälsa och säkerhet bör vara en huvudfråga

Read More...
Hur kan man förhindra källare Kondens

Hur kan man förhindra källare Kondens

Hur kan man förhindra källare Kondens. Har din källare luktar smaklös? Kan du känna fukt i luften när du går där nere? Kanske till och med faktiskt se vatten på golvet? Du kan ha en läckande fundament, men förhoppningsvis allt du har är fuktkondense

Read More...
Hur kan man förhindra innerörat Kristaller

Hur kan man förhindra innerörat Kristaller

Innerörat kristaller, tekniskt kallas otoconia, är små kalciumkarbonatkristaller belägna inom otolith organ i örat. Innerörat kristaller och otolith organ hjälpa känsla rörelse och allvar i förhållande till läget av huvudet. Öron kristaller ibland ru

Read More...
Hur kan man förhindra Tattoo Infektioner

Hur kan man förhindra Tattoo Infektioner

När du får en tatuering, finns det kommer att bli eftervård inblandade. Vanligtvis, beroende på vilken tatuering butik du har gett ditt företag kommer att vara glad att svara på alla frågor du kan ha. De kommer också att ge dig råd hur man korrekt at

Read More...
Hur kan man förhindra celluliter

Hur kan man förhindra celluliter

Celluliter är något som många kvinnor oroa sig för. Celluliter är en förebyggas tillstånd som kan drabba män och kvinnor, även om fler kvinnor än män drabbas. Den kan börja efter det att början av puberteten, och är oftast ses i de nedre delarna av k

Read More...
Hur kan man förhindra nyckelpigor i huset

Hur kan man förhindra nyckelpigor i huset

Nyckelpigor kan ha varit roligt att spela med som barn, men de flesta vuxna inte vill svärmar av polka-prickade fel inuti deras hem. Nyckelpigor börjar vanligen visas inomhus när vädret blir kallare på hösten. De letar efter en varm plats att tillbri

Read More...