Hur kommer jag fylla på min Zippo tändare med butan?

In Hobbies, spel och leksaker
Advertisement

Zippo har producerat högkvalitativa, snygga tändare sedan 1933 och har gjort tusentals mönster och stilar i de mellanliggande åren. Företagets produkter blev första populär bland soldater under andra världskriget och fortsätter att sälja bra runt om i världen i dag. De flesta av de tändare företaget producerar är gjorda av metall och behöver fyllas på med vätska tändvätska. Företaget har dock producera ett fåtal modeller som körs på butangas, såsom BLU området.

Saker du behöver

Behållare med butangas

Vänd Zippo-tändare upp och ner och leta reda på backventilen på undersidan.

Ta av locket från butan kapseln.

Sätt munstycket på behållaren i backventilen och tryck fast. Upprepa denna åtgärd två till tre gånger, kontrollera bränslenivån genom fönstret som de lättare fyller.

Stå tändaren under minst två minuter före användning.

You may also read!

Hur kommer jag hand om min Meyer Lemon Tree?

Hur kommer jag hand om min Meyer Lemon Tree?

Meyer citronträd är en vacker, dvärg träd kompakt nog för en lägenhet balkong men fortfarande bär fullstor frukt inom de första två åren. Mörka, blanka blad är vintergröna och små vita blommor blomma året runt. Meyer citron är härdig från zonerna 8 t

Read More...
Hur ska jag fylla ut min W-4?

Hur ska jag fylla ut min W-4?

W-4 hjälper din arbetsgivare räkna din federal källskatt. Om W-4 inte är korrekt ifylld, kan arbetsgivaren hålla inne på högsta skatteklass av en enda utan bidrag. Genom att fylla i formuläret korrekt, kan du undvika underpaying eller utbetala Intern

Read More...
Hur kommer jag räkna ut min skjorta storlek?

Hur kommer jag räkna ut min skjorta storlek?

Beställa tröjor på nätet har en betydande nackdel: det kan vara svårt att hitta rätt storlek. Om du har beställt fel storlek, kan du finna dig tillbaka det, ge bort, eller betala extra för att skräddarsy. Som shirt dimensionering varierar från företa

Read More...
Hur kommer jag kasta bort min skrivare?

Hur kommer jag kasta bort min skrivare?

Om du inte vill att din gamla dator skrivare längre, bör du inte bara kasta ut på trottoaren för sopor män att plocka upp. För att göra sig av med en skrivare måste du ordentligt förbereda den för att säkerställa att det inte blir en miljöfara i en d

Read More...
Hur kommer jag räkna ut min handske storlek?

Hur kommer jag räkna ut min handske storlek?

Handskar är viktigt i kallt väder. Eftersom du fortfarande behöver använda händerna när handskar, bör ett par inte vara alltför lös eller så tätt att tygla dina rörelser. Undvika denna situation genom att räkna ut din handske storlek innan du köper.

Read More...
Hur kan jag göra alla mina dörrar öppna med samma nyckel?

Hur kan jag göra alla mina dörrar öppna med samma nyckel?

Fumlande genom din nyckelring på en regnig natt kan vara en mardröm när du har olika nycklar för att passa din dörr, du sidodörr, din bakdörren och ditt garage. Ett enkelt men dyrt alternativ för att göra alla dina dörrar öppna med samma nyckel är at

Read More...
Hur kommer jag åt min EBT konto Online?

Hur kommer jag åt min EBT konto Online?

EBT är ett elektroniskt överföringssystem som används av statliga myndigheter i USA för att ge fördelar till certifierade individer genom att använda plast betalkort. Varje konto har en unik EBT kontonummer tilldelas av EBT-systemet till varje hushål

Read More...
Min Zippo-tändare tänds inte

Min Zippo-tändare tänds inte

Zippo tändare kommer med en livstids garanti och kan skickas när som helst, utan kostnad, till Zippo Repair Center. Men om du äger en Zippo vindtät lättare, kan du utföra några felsökningssteg innan parting med tändaren. Om du äger en BLU lättare, in

Read More...
Hur kan jag spåra vad mina barn gör på nätet?

Hur kan jag spåra vad mina barn gör på nätet?

Äldre barn kräver mer frihet, men som förälder du fortfarande behöver för att övervaka deras Internetanvändning, så att du kan styra dem till online-aktiviteter som skulle vara till nytta för dem. Internet är fullt av faror, som främlingar som lurar

Read More...