Hur konvertera en Cargo Van till en Camper

In bilar
Advertisement

Hur konvertera en Cargo Van till en Camper


Cargo skåpbilar är mycket större än typiska passagerare och minivans, vilket gör dem idealiska för en husbil konverteringsprojekt. Möjligheterna är nästan oändliga när du planerar din husbil konvertering. Naturligtvis, några av de grundläggande överväganden är hur många människor kommer att ockupera husbil, vilka typer av uppvärmning och matlagning källor som du vill, vad bekvämligheter du inkludera (t.ex. en TV, toalett och handfat), och hur mycket pengar du vill spendera. Om du inte redan äger en van, måste du hitta en i åtanke dina personliga behov och de uppgifter som krävs för van, såsom berg resor.

Saker du behöver

planer

Kvast

Vakuum

Städtillbehör

plywood arkmaterial

Virke

Fick syn på

skruvar

Skruvmejsel

skiftnycklar

bultar

Vinkeljärnen

Rostfri skål

Djup cycle batterier

Skapa en lista över objekt som du vill inkludera i husbilen när van omvandlas. En säng, kylskåp, mikrovågsugn, TV eller nöjescentrum, toalett och handfat, mattor och värme och el nätaggregat alla finns alternativ.

Se till att din van är stor nog att rymma din önskelista. Det finns olika storlekar av lastskåpbilar, med olika längder, bredder, huvud-rummet clearance och kubisk utrymme.

Rita planer med ditt objekt lista och van dimensioner.

Ta bort lastområdet säten och rengör van ordentligt. Sopa, vakuum och rena alla väggar och golv.

Välj en plats för sängen (över baksidan av förar- och passagerarsäten eller bredden på baksidan av van är bra alternativ) och förankra en 3/4-tums plywood bas på golvet med hjälp av många tillgängliga sätes ankare hårdvara på golvet.

Konstruera sängram med två av två timmer. Detta görs bäst utanför van (förutsatt att det är möjligt att montera den färdiga bädden i van efteråt). Du kanske vill inkludera utrymme inom ramen för lagring under sängen.

Fäst sängram med plywood bas med hjälp av fästvinklar och skruvar eller helt enkelt vinkel skruv genom sängram och in i basen.

Bygg ett köksbord eller disk. Fäst den på väggen eller golvet längs ena sidan av bilen. Om du ska inkludera en propan eller fotogen spis, medger utrymme under bordet för att rymma tanken. Om du ska använda en elektrisk värmeplatta, har du utrymme under disken för en liten mikrovågsugn och / eller kylskåp. En 800-watts mikrovågsugn modell bör tjäna dina behov och använda begränsad makt.

Installera en diskho, antingen bredvid köksbordet eller i bänk. En stor rostfri slask skål - med en stor läpp - kommer att göra susen. Skär ett hål i bänk och sätta skålen i öppningen. Läppen eller skålens kant kommer att hindra den från att falla igenom. Skålen kan fyllas till diska eller själv, sedan bort för att tömma vattnet. Du kan skära ett hål i skålen botten och installera ett avlopp, som består av ett rör och kärl under disken för att fånga vatten.

Installera två eller tre djupcykel batterier för kraftbehov. Ordna batterierna, som är tunga, runt van att jämnt fördela vikten.

Tillämpa några estetiska möten såsom gardiner.

Tips

Du kan spara utrymme och pengar om du väljer att använda luftmadrasser och sovsäckar i stället för en permanent säng.

Även om du kan bygga permanent lagringsutrymme, använda plast mjölk låda-typ behållarna också fungerar bra.

Om du installerar en TV, placera den där det är lätt synlig från sängen, förmodligen på en sidovägg mittemot chefen för sängen. Du kanske måste täcka ett fönster.

Det är bäst att mattan van golvet efter andra installationen är klar så att du inte täcker behövs hårdvara. Heltäckningsmattor väggar kan installeras först.

You may also read!

Hur konvertera en Cargo Trailer till en Camper

Hur konvertera en Cargo Trailer till en Camper

Slutna lastsläp är ofta stora, fri utrymmen som lämpar sig för omvandling till hemgjorda släpvagns campare. De har starka, styva ramar och karosseri, typiskt har tak ventilationsöppningarna förinstallerade, och många har en sido personal dörr framåt.

Read More...
Hur konvertera en Step Van till en husbil

Hur konvertera en Step Van till en husbil

Konvertera ett steg van i en husbil gör en fin alternativ till att köpa en ny eller begagnad RV. De svett aktiesparande är din att njuta av medan du utforskar den öppna vägen. Omvandlingar kan variera från spartanska till lyxiga beroende på budget oc

Read More...
Hur konvertera en U-Haul till en Camper

Hur konvertera en U-Haul till en Camper

Konvertera en U-Haul till en husbil kan vara ett billigare alternativ än att köpa en ny bil. Göra en grundlig undersökning av U-Haul att bestämma dessa områden och delar där förändringar är nödvändiga. Överväga aspekter såsom förvaring av verktyg och

Read More...
Hur konvertera en Honda minibuss till en Camper

Hur konvertera en Honda minibuss till en Camper

En husbil i en Honda Odyssey minivan har några distinkta fördelar till sina koloss RV kusiner: (1) hanterbar gas körsträcka, och (2) en stealth som gör det möjligt att lägret nästan överallt. Med några relativt enkla justeringar, kommer du att kunna

Read More...
Hur konvertera en Ford Econoline till en Camper

Hur konvertera en Ford Econoline till en Camper

Ford Econoline bilar brukar komma med en till fyra säten i hela lastutrymmet. Efter uttagningen ger detta gott om utrymme för att omvandla passagerar riggen i en modifierad husbil. När du konverterar en Econoline, har du möjlighet att utrusta bilen m

Read More...
Hur konvertera en Bluebird skolbuss till en Camper

Hur konvertera en Bluebird skolbuss till en Camper

Konvertera en skolbuss till en husbil är ett stort projekt för dem som gillar att ströva omkring den öppna vägen. Detta är en tidskrävande projekt, så planera ditt arbete väl. Koncentrera dig på grunderna först, liksom utformningen av väggar och måln

Read More...
Hur konvertera en Pickup Shell till en Camper

Hur konvertera en Pickup Shell till en Camper

Pickup skal kan omvandlas till campare med grundläggande verktyg och material. Dyra pickup campare finns att köpa men om du bygger en enkel husbil, kan du resa utan övervikt. En mängd olika mönster finns tillgängliga som kan användas för att omvandla

Read More...
Hur konvertera en begagnad hästtransport till en Camper

Hur konvertera en begagnad hästtransport till en Camper

Husbil släpvagnar är dyra, men ibland en begagnad hästtransport är inte. Hästtrailers kan omvandlas till campingvagnar mycket ekonomiskt om du gör det själv. Vissa människor gillar tanken på återanvändning, några som ekonomin i det, och en del föredr

Read More...
Hur konvertera en Queen-size till en king size-säng Frame

Hur konvertera en Queen-size till en king size-säng Frame

Konvertera en dubbelsäng till en king size säng är ett bra sätt att spara pengar och få en säng uppgradering samtidigt. En king size säng i USA mäter 76 inches med 80 inches, och en dubbelsäng mäter 60 inches med 80 inches. Detta innebär att det enda

Read More...