Hur laddar jag upp en video till en Facebook-affärssida?

In Tech
Advertisement

Facebook företagssidor kommer med många av de funktioner som Facebook personliga profiler kommer med, inklusive möjligheten att ladda upp bilder och videoklipp. Du kan enkelt ladda upp en video till din Facebook företag sida, så länge videon är 1 GB eller mindre och mindre än 20 minuter i längd. Facebook tillåter inte dig att ladda upp upphovsrättsskyddat material, så se till att du äger rättigheterna till videon du laddar upp. Facebook Systemet accepterar de flesta videoformat. Mer än 30 filtyper är acceptabla.

Besök Facebook.com och logga in. Klicka på "Konto" och välj sedan "Använd Facebook som sida." Klicka på företagssidan som du vill ladda upp en video till.

Klicka på "Video". Klicka på "Ladda upp en video."

Välj "Bläddra" och välj sedan den videofil du vill ladda upp. Skriv en beskrivning i "Dela" rutan, om så önskas.

Klicka på "Dela" för att ladda upp videon på din Facebook företag sidan.

You may also read!

Hur laddar jag upp en DVD till min dator?

Hur laddar jag upp en DVD till min dator?

De flesta operativsystem som gjorts sedan år 2001 innehåller inbyggda avancerade funktioner, som möjligheten att spela DVD-skivor, och även bränna en kopia av dem. Förutom dessa funktioner, datorer har också möjligheten att kopiera filer från en DVD

Read More...
Hur laddar jag upp en musikinspelning på Facebook?

Hur laddar jag upp en musikinspelning på Facebook?

Facebook är ett socialt nätverk som tillåter musiker att ansluta direkt till fansen. Även ett band kan skapa en fan-sida, kan musik inte laddas upp direkt till Facebook. I stället måste man ladda upp till en extern webbplats och dela länken med vänne

Read More...
Hur du lägger en YouTube-video till någons Facebook väggen med hjälp av en iPhone

Hur du lägger en YouTube-video till någons Facebook väggen med hjälp av en iPhone

Finns nu tillgängliga för iPhone som låter dig lägga upp videoklipp på din Facebook-vägg. Två sådana program - Video / foto Uploader for Facebook och Facebook för iPhone - kan köpas och laddas ner från iTunes App Store. Dessa program gör det enkelt a

Read More...
Hur laddar jag upp bilder från min dator till min digitala fotoram?

Hur laddar jag upp bilder från min dator till min digitala fotoram?

Ändra, ta bort och ladda upp bilder till digitala fotoramen är inte en utmanande uppgift. Digitala fotoramar är utrustade med ett antal olika sätt att ladda upp dina favoritbilder från datorn till fotoenheten. Dessa metoder innefattar användning av f

Read More...
Hur laddar jag upp och Clip bilder med Polyvore?

Hur laddar jag upp och Clip bilder med Polyvore?

Klippning ett foto som du finns på Internet kan du dela den med resten av Polyvore samhället eller använda den för att skapa ett collage. I Windows 7 och 8,1, kan du klippa objekt till Polyvore genom att installera ett webbläsartillägg i Chrome eller

Read More...
Hur laddar jag upp min egen musik på min hemsida?

Hur laddar jag upp min egen musik på min hemsida?

När du hanterar en webbplats, lägga till funktioner som din egen musik på dina sidor för att förbättra innehållet och underhålla besökarna. Kanske du är en del av ett band och vill lägga till senaste versionen för publiken att njuta av, eller kanske

Read More...
Hur laddar jag upp filmer på min dator?

Hur laddar jag upp filmer på min dator?

För många människor är det viktigt att kunna titta på filmer på språng. Om du har ett brett utbud av DVD-skivor och vill titta på dem medan inte hemma, men du vill inte att bära alla skivor och fall, lära sig att ladda upp dina filmer på din dator. U

Read More...
Hur laddar jag upp en Mixtape?

Hur laddar jag upp en Mixtape?

A "mixtape" kan referera till en mängd olika musikaliska format. Den traditionella mixtape är en hemmagjord kassett med en mängd låtar speciellt utvalda av en individ, vanligtvis för långa bilresor eller att ge till en vän. Med tillkomsten av br

Read More...
Hur laddar jag ner Hyres filmer till min iPad?

Hur laddar jag ner Hyres filmer till min iPad?

Apple iPad innehåller många av samma funktioner som en iPhone eller MacBook, som fungerar som en i-mellan enhet för dem som önskar en kraftfull on-the-go multimedia produkt. IPad innefattar iTunes, så att du kan ladda ner media direkt till enheten sn

Read More...