Hur länge ska jag vänta innan målning efter högtryckstvätt?

In Kultur & Nöje
Advertisement

Hur länge ska jag vänta innan målning efter högtryckstvätt?


målade ytor

Om ytan är redan målat, bör du vänta tills ytan verkar helt torr. På en varm, solig dag, tar det vanligtvis mellan 2-4 timmar.

oavslutade trä

Om du planerar att måla obehandlat trä, bör du vänta en hel dag för ytan torka. Vatten kan suga i rent trä. Om du målar för tidigt, du kan fånga vattnet inom. Detta kan leda till måla misslyckande.

Slutsats

Högtryckstvätt eliminera ofta chipping och skalar måla, vilket leder till exponering av rent trä. På grund av detta, är din bästa insats för att vänta en hel dag innan målning, om du arbetar med en metall, plast, glasfiber eller vinyl yta. Om du målar en icke-träyta, kan du börja arbeta så snart som det verkar torrt.

You may also read!

Hur länge ska jag vänta innan jag ringa efter en första dejt?

Hur länge ska jag vänta innan jag ringa efter en första dejt?

Översikt traditionella regler Många människor oroar ses som "alltför KLIBBIG" om de kallar direkt efter en första dejt. En generation eller två sedan, fanns det mer traditionella regler för att dejta (tänka tillbaka på mitten eller gymnasiet dat

Read More...
Hur länge ska jag vänta med att färga håret efter en Perm?

Hur länge ska jag vänta med att färga håret efter en Perm?

Visioner av krulliga, stekt och falla ut hår kan plåga dina mardrömmar om du planerar på att få håret permanentat och färgat i samma dag - oavsett om din "perm" är en permanent curl uppsättning eller permanent relaxer stil. Avsätt filmen makeove

Read More...
Hur länge ska jag vänta med att simma efter att jag lagt kemikalier i poolen?

Hur länge ska jag vänta med att simma efter att jag lagt kemikalier i poolen?

Beror på kemikalie När du gör en pool chock (superchlorinating poolen med koncentrerad klor), bör du vänta mellan åtta och 36 timmar innan simma i din pool. När du lägger mindre frätande kemikalier som kalciumklorid, natriumbikarbonat och saltsyra, v

Read More...
Hur länge ska jag vänta med att flytta möbler Efter rengöring av mattor?

Hur länge ska jag vänta med att flytta möbler Efter rengöring av mattor?

För en djupare ren som når alla delar av mattan, är det bäst att ta bort möbler från rummet innan rengöring. Den tid du vänta tillbaka möblerna beror på typen av rengöringsmetod används. genomsnittlig tid Rengjorda mattor förblir våt för upp till ått

Read More...
Hur länge ska jag vänta till fil min skatt Om jag tror att jag saknade en 1099?

Hur länge ska jag vänta till fil min skatt Om jag tror att jag saknade en 1099?

Om du tror att Internal Revenue Service är skyldig dig en skatteåterbäring kommer du förmodligen vill lämna din skatt i god tid före den April 15 deadline. Om du är skyldig skatter, kräver IRS att du betalar det beräknade beloppet för skatter du är s

Read More...
Hur länge ska jag låta vattnet rinna Efter en brunn Pumpen är ersatt?

Hur länge ska jag låta vattnet rinna Efter en brunn Pumpen är ersatt?

Vattnet ska vara uppe tills Clean lukta Efter reparation eller byte av en brunnspump, som rekommenderas av New Jersey Institutionen för hälsa, bör väl vattenförsörjning saneras med hjälp av en stark klorlösning i minst 6 timmar. När vattentillförseln

Read More...
Hur länge ska du vänta innan Stämpling Betong?

Hur länge ska du vänta innan Stämpling Betong?

Titta betongens utseende Minst en entreprenör rekommenderar stämpling när betongen yta förlorar sin glans. Sedan, enligt Stämplad betong webbplats, kommer du stämpla med lätt tryck tills betongen blir svårare. På ett större projekt, kommer din första

Read More...
Hur länge ska jag vänta med att få min näsa Re-Pierced?

Hur länge ska jag vänta med att få min näsa Re-Pierced?

Tidsram Om det inte finns några tecken på infektion, och healing är klar efter stängningen av en tidigare piercing, kan en näsa genombrytas igen efter tre månader. Saker att tänka på Beroende på mängden av brosk genomborrade, kan tiden för en ny pier

Read More...
Hur länge ska jag vänta i Mellan Lawn gödning?

Hur länge ska jag vänta i Mellan Lawn gödning?

Behovet av Fertilizer De flesta gräsmattor behöver inte gödslas för att upprätthålla gräs. Men obefruktade gräsmattor har oftast tunna, ljusgröna grässtrån och är mycket mottagliga för sjukdomar som rost, röd tråd och brun gissel. Befruktade gräsmatt

Read More...