Hur man använder en Kindle

In datorer
Advertisement

Hur man använder en Kindle


Fortfarande en av de främsta namnen i e-bokmarknaden, i september 2012, är Amazons familj av Kindle enheter utformade för att fungera utan överskott komplikation. Oavsett om du har den grundläggande Kindle eller Kindle Fire tablett, att lägga till dina böcker och njuta av innehållet bör inte vara svårt alls. När du har fått kläm på det, med hjälp av din Kindle kommer att bli andra natur. Om du har ett specifikt problem, Amazon erbjuder omfattande Hjälp-dokument på alla sina Kindle modeller, gå hela vägen tillbaka till den första generationen av Kindle.

Kindle Grunderna

Slå på din Kindle. Alla Kindle modeller har strömbrytaren längst ned. Vissa modeller, som Kindle Fire, endast kräva att du håller knappen; andra, som Kindle Keyboard använder en glidande strömbrytaren.

Registrera din Kindle enhet; Detta länkar det till ditt Amazon konto, och låter dig använda enheten. Första gången du använder din Kindle, uppmanas du att gå och en Wi-Fi-nätverk och registrera enheten.

Navigera Kindle meny med antingen riktningsknapparna - även kallade fem-riktnings styrplattan, med hänvisning till de fyra riktningsknapparna och "Enter" -knappen i mitten - på Kindle och Kindle Tangentbord modeller, eller genom att svepa med fingrarna över pekskärmen på Kindle Fire och Kindle Touch-modeller. Alla modeller av Kindle utom Kindle Fire har en "Home" knappen för att ta dig tillbaka till huvudmenyn.

Välj en bok genom att antingen klicka på knappen i mitten av de fem-riktnings styrplattan eller genom att trycka på pekskärmen. Vända sidor genom att antingen dra fingrarna på pekskärmen, trycka på höger eller vänster sida på pekskärmen, eller med hjälp av sidan vrida knapparna på vänster eller höger sida av Kindle.

Ändra din Kindle genom att ansluta de små mikro B USB änden i Kindle, och den normala USB-kontakten slutar i antingen en påslagen dator eller en vägg adapter.

Lägga till innehåll

Köp din Kindle innehåll via Amazon. Allt du köper på Amazon sparas på ditt konto och skickas automatiskt till din Kindle - så länge din Kindle har en aktiv Internet-anslutning. Om du har en grundläggande Kindle, detta inkluderar bara böcker, tidskrifter och tidningar. Kindle Fire användare kan också komma åt filmer, musik och spel.

E-post personliga dokument till din Kindle, med hjälp av Kindle e-postinställningar. Gå till Amazons "Hantera din Kindle" och klicka "Personliga Dokumentinställningar" på sidofältet. Enhetens e-postadress visas bredvid Kindle namn, vanligtvis i form av [email protected] Klicka på "Lägg till en ny Approved E-postadress" för att lägga din e-postadress till en vitlista som låter dig till e-post dokument till din Kindle.

Lägg Amazon innehåll manuellt genom att ansluta Kindle till datorn via USB. Gå till Amazons "Hantera din Kindle" sida och klicka på "Åtgärder" bredvid boken du vill överföra. Välj "Ladda ned och överför via USB." Öppna Kindle bilfärd från "Den här datorn" och kopiera den nedladdade bokfilen till "Dokument" mapp på din Kindle.

andra funktioner

Surfa på Internet med din Kindle inbyggda Wi-Fi-anslutning eller 3G, om din modell stöder det. På Kindle, Kindle Tangentbord och Kindle Touch webbläsaren ingår tillsammans med andra experimentella funktioner som du kan komma åt från menyn. På Kindle Fire, välj "webben" på startsidan för att öppna Amazon Silk webbläsare.

Markera delar av dokument på din Kindle. För att markera på Kindle och Kindle Tangentbord använder fem fyrvägsknappen för att flytta markören i texten; Klicka på mittknappen för styrd att börja markera texten, flytta markören till slutpunkten du vill framhäva och klicka sedan på mittknappen igen. På Kindle Touch och Kindle Fire, kan du bara använda fingret för att välja en del av texten.

Konfigurera sociala nätverk för att dela anteckningar, text och betyg från din Kindle. På Kindle och Kindle Tangentbord, gå till sidan Inställningar och navigera till "sociala nätverk." På Kindle Touch, gå till sidan Inställningar, klicka på "läsalternativ" och välj "sociala nätverk." På Kindle Fire, gå till "Inställningar" och välj "Mitt konto".

Tips

Både amerikanska och internationella tidningar finns för trådlös automatisk leverans.

Över 250 av de bästa bloggar från företag, sport, underhållning, teknik och politik kan uppdateras trådlöst hela dagen.

Det finns inga månads trådlösa räkningar, serviceplaner eller åtaganden; när du köper Kindle du betalar bara för din läsning.

Med Kindle, kan du maila dina Word-dokument och bilder.

Kindle, men dyrt på $ 399, är ett stort steg framåt i kategorin e-böcker och är skyldig att förbättras. Sannolikheten är, kommer den första Kindle snart ser lika pittoreska som den ursprungliga skrymmande Ipod.

You may also read!

Hur man använder Midol

Hur man använder Midol

Premenstruellt syndrom plågar många kvinnor. Over-the-counter läkemedel finns tillgängliga för att lindra de symptom som inträffar varje månad. Ett sådant läkemedel är Midol. Den Midol PMS formel är inte längre tillgänglig. Den nya OTC är Midol färdi

Read More...
Hur man använder Zyrtec att behandla astma

Hur man använder Zyrtec att behandla astma

Om du har allergi-inducerad astma, du är bekant med symtom på både allergi och astma. Dina säsongs eller miljömässiga allergier kan orsaka andnings klåda, inflammation och slemproduktion. Inflammation i luftvägarna kan orsaka astmasymtom, som hosta o

Read More...
Hur du använder din dator som en övervakningsanordning

Hur du använder din dator som en övervakningsanordning

Dator övervakningsutrustning används för att skydda och övervaka tillgångar samt människor. Datorer kan lätt omvandlas till övervakningsutrustning som granskar video, ljud och tangenttryckningar historia. Installera programvara och monteringsutrustni

Read More...
Hur man använder Imodium

Hur man använder Imodium

Imodium är en medicin som används för att behandla diarré hos vuxna och barn som inte orsakats av antibiotika eller infektion. Den aktiva ingrediensen i Imodium, loperamid, stannar diarré genom att bromsa matsmältningen och ge tarmarna tid att absorb

Read More...
Hur man använder Corel Draw 12

Hur man använder Corel Draw 12

Coreldraw 12 är den senaste utgåvan av Corel Graphics programsvit. Detta program är utrustad med de senaste tekniska och förbättrade virtuella konstruktions bekvämligheter. Corel Draw utnyttjas främst av webb och grafiska formgivare att skapa profess

Read More...
Hur man använder Turbo Tax som en frilansskribent

Hur man använder Turbo Tax som en frilansskribent

Med hem och företag upplagan av TurboTax program, en frilansande skribent eller någon annan som är egenföretagare kan enkelt spåra sina affärsrelaterade kostnader och intäkter för året. Det trevligaste om TurboTax programmet är att det tillåter dig a

Read More...
Hur man använder en Metal Pop-Up Daybed Trundle

Hur man använder en Metal Pop-Up Daybed Trundle

Ett pop-up dagbädd trissan ger utrymmesbesparande bekvämligheten med en soffa med en extra säng som ligger dold när den inte används. Många rulla sängar har metall ram, även om material och stilar kommer att skilja sig från märke till märke. Nya ägar

Read More...
Hur man använder en Korg Tuner

Hur man använder en Korg Tuner

Använd en Korg mottagare för att få ett instrument i absolut gehör. Musikinstrument gå i otakt om de är spelade eller inaktiv. Korg gör stämapparat som erbjuder två sätt att komma fram till rätt inställning. Korg CA-30 kommer att känna rätt tonhöjd f

Read More...
Hur man använder Turnbuckles

Hur man använder Turnbuckles

Vantskruvar är utformade för att lägga till eller släppa spänningar i en kabel en enkel process och utan att lägga onödig stress på kopplings ögon kabelfäste. Vantskruvar kan användas för att justera trycket på trä stöder till nivå och räta konkreta

Read More...