Hur man bygger en egen Faux Eldstad

In Hem
Advertisement

Hur man bygger en egen Faux Eldstad


Om ditt hem eller lägenhet kan dra nytta av tillägg av en mysig öppen spis, men en naturgas eller gel drivna enhet är uteslutet, kan du bygga en faux eldstad som kommer att ge rummet en känsla av värme, åtminstone visuellt och psykologiskt. Med bra bygg- och hantverkskunskaper kan du bygga en eldstad som kan även helt lura gäster att tro din "falska" är äkta.

Saker du behöver

 • måttband

  3/4 tum plywood

  1/2 tum plywood

  2-tum med 2-tums dimensionell virke

  Cirkulär eller sabel såg

  Handverktyg såsom hammare, etc.

  Borrmaskin-föraren

  Träskruvar och avsluta naglar

  1-tum och 3 tum vinkeljärn

  Faux tegel, sten, marmor eller kakel

  svart färg

  Spis tillbehör och verktyg

  Tillval: elektrisk log set

  Tillval: andirons eller galler och loggar

Gör preliminära forskning på öppen spis typ och utformning. Storleken och formen på eldstaden är grundläggande och bör återspegla en viss utseende som kommer att arbeta med ditt rum design.

Ta preliminära mätningar av eventuell spisen plats i rummet. Mät den maximala bredden av den öppna spisen och den maximala höjden.

Utkast korrekta, till skala planer för din eldstad, som visar alla vyer och mätningar. Bryt upp projektet i tre olika sektioner: en bas, en inre "eldstaden" som definierar området där virket brinner, och en yttre "skal" av väggar som omger eldstaden och definierar den öppna spisen som helhet.

Bygg bas för den öppna spisen med hjälp av två-tum med 2-tums dimensionell inramning timmer för att bilda "skelett" av en låda för basen. Förstärk den mellersta delen av husdelen med träreglar, installeras på 12-tum till 16 tum centra, beroende på bredden på din bas.

Täcka detta skelett med en "hud" av ¾-tums tjock plywoodskivor. Avsluta basen med plywood på toppen, framsidan och två ändsidor: baksidan och botten av basen kan förbli avslöjats eftersom de ofta kommer att vila mot rummet väggen och golvet.

Denna bas bör återspegla den totala bredden och djupet av den totala spisen design, plus några extra främre eller sido "förkläden" för en upphöjd härd som kan sticka ut från den öppna spisen korrekt.

Konstruera interiören eldstaden med hjälp av två-tum med 2-tums inramning. Täck ram med ½-tums tjock plywoodskivor. Lämna botten och framsidan av lådan öppen, utan plywoodbeläggningar. De två gavelsidor, baksidan och toppen av flamugnen bör "skinnfri" med plywood. Installera paneler "hud" på insidan av inramning, inte på utsidan. Utformningen skall inte vara synlig för betraktaren sedd rakt på sak.

Flamugnen vilar på toppen av basen, centrerad på basen, och på avstånd från den bakre kanten av basen med 3 till 6 inches. Det bör vara tillräckligt bred för att rymma verkliga trä stockar 18 till 24 inches i längd. Flamugnen bör vara minst 12 till 16 inches smalare än den totala bredden av eldstaden: tillåt 6 till 8 inches på båda sidor om flamugnen att föreslå tjock 6 tum till 8 tum "sidor" av eldstaden. Brännkammaren bör vara tillräckligt djup för att rymma tre eller fyra stockar till staplade sida till sida. Eldstaden frontöppning bör vara 24 inches till 36 inches hög.

Denna brännkammaren kommer så småningom att vara omgiven av de huvudsakliga eldstad "väggar" med den främre öppningen av eldstaden i jämnhöjd med en motsvarande öppning på den främre väggpanelen. Fäst eldstaden till basen med spik eller skruv så det kan inte ändra sig på basen.

Bygg huvud spis väggar. Gör tre separata delar: en främre del och två slutsidosektioner. Rama dessa väggsektioner med 2-tum med 2-tums timmer och "hud" dem med ¾-tums tjock plywoodskivor. Lämnar en öppning i den främre väggen för att rymma den främre delen av eldstaden. Skapa en separat "top" panel om spisen är inte takhöjd. Om din eldstad väggarna är mycket lång, förstärka dem med timmer "bårar" monteras horisontellt i ramen.

Leta reda på främre väggen den öppna spisen på basen. Kontrollera den främre väggen ställer upp med den främre öppningen på eldstaden. Har assistenter hålla denna vägg på plats.

Placera en ändpanel i rät vinkel mot den främre väggpanelen och skruva eller spika sidopanelen och frontpanelen tillsammans vid skarven. Upprepa med den andra ändpanelen. Den tresidiga konstruktion bör stå upp på egen hand nu.

Justera tresidiga väggarna på basen så att de är centrerade och i linje med eldstaden på rätt sätt. Fäst väggarna till basen med skruvar och vinkeljärn eller dubbar. Förankra spis väggarna till den bakre väggen i rummet och taket om spisen är att lång. Eldstaden bör vara helt stel och oförmögen att tippa framåt eller ändra på basen. Notera: Montering av eldstad väggar till den bakre väggen och taket kan vara bedrägligt svårt, så tror att detta tillvägagångssätt genom noggrant innan permanent förbinder de tre väggpaneler tillsammans.

Måla eldstaden inre svart eller, ännu bättre, linje det med beige faux "eldstaden tegel." "Fläcken" några eldfast tegel med förtunnad svart färg som tyder på exponering för år av rök. Måla insidan toppen av eldstaden svart om det är synligt när du står eller sitter nära eldstaden.

Täck öppen spis väggar och någon härd utrymme med faux tegel, marmor, kakel, sten eller fina träpaneler. Ju mer realistiska ditt material är, desto mer övertygande eldstaden vara.

Bifoga en mantel till spisen. Förankra den bra om det är att vara "viktbärande."

Lägg eldstads andirons och stockar eller elektrisk spis log-enheter, i eldstaden. Om du kommer att använda en elektrisk log set, var noga med att borra ett hål genom baksidan av brännkammaren för att rymma en tråd och kontakten.

Klä eldstaden "scen" med tillbehör såsom verkliga glasdörrar, brandskärmar, brand tenderar verktyg, tändved, tändstickor och loggar.

Tips

bränna aldrig ljus eller brand gel burkar i en faux eldstad eldstad.

You may also read!

Hur man bygger en egen Faux Rock Wall

Hur man bygger en egen Faux Rock Wall

Real bergväggar kan vara dyrt och svårt att installera i ditt hem, men ofta allt du vill är uppkomsten av sten på din vägg för heminredning. En faux bergväggen ger dig all utseendet på verkliga stenar utan vikt, svårigheten och kostnaden för en verkl

Read More...
Hur man bygger en egen skärmad i däck

Hur man bygger en egen skärmad i däck

Screening ett däck kan ge dig en bekväm och avkopplande plats för familjens mat, avkoppling och lek. Skapa en skärmad i däck är lite mer komplicerat än att bara screena en täckt uteplats, Men din screening i däck kan användas som ett rum för en stor

Read More...
Hur man bygger en egen racerbil

Hur man bygger en egen racerbil

Om den har en motor, kommer någon att försöka tävla det. Hastighets entusiaster som vill delta i det roliga ska följa dessa enkla steg, som berättar hur man bygger en racerbil som är redo att konkurrera. Saker du behöver Realistiska racing budget Reg

Read More...
Hur man bygger en egen cykel

Hur man bygger en egen cykel

När du har fått cykling feber, kanske du vill bygga din cykel från början till slut. Detta är roligt, men kan vara dyr process beroende på din smak och budget. Det finns anpassade byggare som kan ta dina mått och önskemål för att bygga din egen cykel

Read More...
Hur man bygger en egen klocka

Hur man bygger en egen klocka

Har du någonsin önskat att du kunde skapa en klocka design som är unikt din? Föreställ dig att designa din egen klocka med logotypen för ditt favoritlag eller favorithobby. Många klock kit är tillgängliga online, vilket ger dig frihet att skräddarsy

Read More...
Hur man bygger en egen hemsida Offline

Hur man bygger en egen hemsida Offline

Att bygga en offline webbplats är i huvudsak densamma som att bygga en hemsida på nätet, med det enda undantaget att webbplatsen inte görs tillgänglig på Internet. En anledning att göra ett offline webbplats kan vara att placera den på en gemensam se

Read More...
Hur man bygger en egen dubbel slutade boxsäck För under $ 10

Hur man bygger en egen dubbel slutade boxsäck För under $ 10

Den här artikeln beskriver hur man bygger en egen billig dubbel slutade boxningssäck. Saker du behöver panty hose påse med betong bungy sladdar takkrok uppblåst gummiboll Bege dig till din lokala dollar store för att plocka upp ditt material. Där bör

Read More...
Hur man bygger en egen dörr

Hur man bygger en egen dörr

Att skapa en unik hus, du vill att dina dörrar att göra ett uttalande. Oavsett om du väljer att måla en väggmålning, skapa sig en design eller färga en intressant träbit, kan en dörr säga en hel del. Det bästa sättet att börja är att veta hur man gör

Read More...
Hur man bygger en egen Putt Putt kurs i din bakgård

Hur man bygger en egen Putt Putt kurs i din bakgård

Hur man bygger en egen Putt Putt kurs i din bakgård. Om du har en stor gård, kan du skapa en personlig putt putt naturligtvis rätt på din egen egendom. En putt putt, eller minigolf, tar naturligtvis upp en hel del utrymme, men det är inte ett svårt p

Read More...