Hur man bygger en skorsten Cricket & Recaulk en skorsten

In Hem
Advertisement

Hur man bygger en skorsten Cricket & Recaulk en skorsten


En skorsten "cricket" är en sluttande struktur bakom en skorsten som avleder vatten avrinning runt skorstenen. Att arbeta tillsammans med takmaterial och metall blinkande kommer en effektiv och funktionell skorsten cricket förhindra att fukt från att läcka runt skorstenen och orsakar allvarligare problem.

Saker du behöver

 • Måttband

  Calculator (tillval)

  vinkelhake

  ¾-tums plywood

  1/2 tum plywood

  Cirkelsåg

  tätningspistol

  Bygg-lim (rör)

  2-tums skruvskaft betong spik eller 10d box naglar

  1 tum Stitcher skruvar

  elektrisk skruvmejsel

  kisel fogtätning

  3-tums metall "L" blinkar

  takspik

  tenn snips

  30-lb. asfalt

  Roofing (för att matcha befintlig)

Ta takmaterialet direkt bakom skorstenen till ca 18 inches från baksidan av skorstenen och ungefär fyra till sex inches förbi varje sida för att exponera trä tak mantlar under, ställ sedan det borttagna takmaterial undan för valfri återanvändning när cricket är installerad.

Mäta den horisontella bredden av den bakre sidan av skorstenen.

Layout en triangel på en bit av 3/4-tums plywood med en bas som matchar den fulla bredden av skorstenen ansiktet bestäms i steg 2 minus 2 inches och en mitthöjd på 8 inches. Exempel: För en skorsten som är 36 inches bred, kommer basen på plywood triangeln vara 34 inches bred.

Skär ut den triangulära bit plywood dras i steg 3 med en cirkelsåg.

Applicera en halv tum sträng av konstruktionslim runt omkretsen kanterna på ena sidan av plywood bit skära i steg 4 och sedan placera den vertikalt mot baksidan av skorstenen med den längsta sidan nedåt och vilar där baksidan av skorsten uppfyller taklinjen. Göra vissa korta punkten i triangeln är centrerad på skorstenen, sedan trycka på plywood ordentligt mot skorstensytan för att sprida limmet.

Säkra plywood lappar förlagt i steg 5 med tre 2-tums skruvskaft betong spikar i en fogmassa gemensamt för en murad skorsten eller tre 10d box spik i utformningen för en trä-inramad skorsten. Detta är den vertikala cricket stödblocket.

Mäta dimensionen av den övre kanten av cricket stödblocket installerad i Steg 5, från den övre mittpunkten till höger ändpunkt. Exempel: För våra 34-tums cricket stöd i steg 3, skulle den övre kanten mätningen vara 18 3/4 inches.

Layout en rätvinklig triangel på en bit av 1/2-tums plywood, vilket gör en sida av 90-graders vinkel mätningen bestäms i steg 7 och den andra sidan 12 inches. Ansluta ändpunkter båda mätningarna att slutföra triangel form.
Exempel: För en 36-tums bred skorsten, skulle triangeln plywood bit har en 12-tums sida och 18 3/4-tums sida vid 90 grader mot varandra. Den återstående sidan av triangeln skulle vara 22 1/4 inches lång.

Klipp ut triangeln plywood bit anges i steg 8. Detta kommer att vara den högra sidan av cricket Bäst plattform.

Tillämpa en kontinuerlig halv-tums sträng av konstruktionsbindemedel till det övre högra sidoytan av cricket stödblocket installerad i steg 5 och 6.

Placera den triangulära bit plywood skära i steg 8 i utrymmet bakom skorstenen, vila punkt i 90-graders vinkel på den översta punkten på cricket stödblocket installeras i steg 5 och 6, med den långa sidan av 90- graders vinkel mot skorstenen och vilar på toppen av cricket stöd.

Fäst plywood bit till cricket stödblocket och sido vilar på taket höljet med skruvar placerade ungefär sex inches isär.

Upprepa steg 7 till 12 för den vänstra sidan av cricket plattform, hålla 12-tums sidor av de två delarna mot varandra, sedan försegla omkretskanter och åsen leden cricket med exteriör-grade kisel fogtätning.

Skär en längd av 3-tums metall "L" blinkar till bredden på skorstenen, sedan mäta mittpunkten av den blinkande stycke och använda tenn snips att skära en kvadrat med en linje kanten kröken på bara en sida. Exempel: För en 36-tums bred skorsten, kommer den blinkande bit vara 36 inches bred, med snittet placeras vid 18 inches. Snittet gör det blinkande att böjas över åsen i cricket.

Centrera blinkande bit skuren i steg 14 över åsen av cricket, med mitt skurna sidan vertikal och tryck ändarna ned på cricket ytan skrynklar en mittlinje.

Ta bort den blinkande bit böjd i steg 15 och tillämpa en kontinuerlig halv tum sträng av konstruktionslim på baksidan av de vertikala delarna av blinkande, sedan trycka på den blinkande mot skorstenen yta för att sprida limmet. Säkra blinkande på plats med en enda tak spik i vardera änden, sedan placera en klick av kisel fogtätning på spikhuvuden till vattentät dem.

Skär ett enda stycke asfalt tillräckligt brett för att täcka cricket plattform och sträcker sig på takytan på båda sidor ca 6 tum. Tack på plats med takläggning naglar.

Installera tak över cricket och blinkande, göra vissa till knä åsen raden i cricket för att säkerställa vattenavrinning.

Tillämpa en kontinuerlig sträng av silikon fogar runt den övre kanten av metall blinkande installerad i steg 16 och den befintliga skorstenen blinkande runt omkretsen av skorstenen strukturen för att försäkra en fullständig vattentät tätning.

You may also read!

Hur man bygger en skorsten för en braskamin

Hur man bygger en skorsten för en braskamin

Skorstenar är faktiskt ganska lätt att bygga, med alla delar som finns på din lokala järnaffär. Det är mer som att bygga en Lego-block kit än något annat, men det återstår fortfarande att göra rätt för din säkerhet och skydd. Kontakta alltid din loka

Read More...
Hur man bygger en Roofing Cricket

Hur man bygger en Roofing Cricket

Ett tak cricket har ingenting att göra med insekter, men allt att göra med leakproofing runt en skorsten eller liknande vertikal öppning. En cricket, ibland även kallad en sadel, är i grunden en liten tak byggts för att avleda avrinning bort vatten f

Read More...
Hur man bygger en skorsten Swift Habitat

Hur man bygger en skorsten Swift Habitat

Enligt Humane Society, skorstensseglare, Chaetura pelagica, är den mest folkrika arter av snabb i USA. Under sommarmånaderna, sträcker sig skorstensseglare utbud i hela östra USA och mellanvästern. Till skillnad från andra fåglar, skorstensseglare in

Read More...
Hur man bygger en egen Chimney

Hur man bygger en egen Chimney

Du vill bygga en skorsten men du har ingen aning om vem att fråga eller vilka böcker att läsa, så att du gjorde vad de flesta människor gör och titta på nätet. Om du funnit denna sida, du har tur. Det kommer att berätta exakt vad du behöver för att b

Read More...
Hur man bygger en sten utomhus spis

Hur man bygger en sten utomhus spis

En vacker sten spis är en stor tillgång för din utomhus utrymme. Det låter dig njuta av en grill middag på kyliga kvällar, följa upp det med s'mores för den perfekta utomhus behandla. Att bygga din egen sten spis är inte komplicerat, men det är en mö

Read More...
Hur man reparerar en skorsten

Hur man reparerar en skorsten

Hur man reparerar en skorsten. Liksom alla fysiska strukturer som exponeras på utsidan, skorstenar är ofta i behov av reparation. Traditionellt är skorstenar byggda med murbruk, som är känsligt för naturlig erosion och vittring. Här är några steg för

Read More...
Hur man gör en Roofing Cricket

Hur man gör en Roofing Cricket

Att bygga en takläggning cricket kan verka som en onödig detalj när en stor tak jobb vävstolar. Denna lilla sluttande tak struktur, men gör ett stort bidrag till den totala framgång jobb. Som sträcker sig från en sida av skorstenen till den andra, me

Read More...
Hur man bygger ett köksbord

Hur man bygger ett köksbord

Hur man bygger ett köksbord. Det finns många mönster för ett köksbord. Detta är en enkel, billig, litet bord för två. Saker du behöver Liten kil av trä leksaks~~POS=TRUNC Sågar Spatel eller skruvmejsel Skära fyra benen ca 35 inches lång ur 2x2 trä. F

Read More...
Hur man bygger en dator

Hur man bygger en dator

Hur man bygger en dator. Vid en viss punkt, kommer de flesta persondatorer måste byggas om. Istället för att ta det till en datorbutik och betala upprörande priser, är det möjligt att bygga upp det hemma. Detta sparar inte bara pengar utan också hind

Read More...