Hur man bygger en välvd bro i "The Sims 3"

In Hobbies, spel och leksaker
Advertisement

En välvd bro har en ökning i mitten så att den lutar uppåt och backa som den korsar över land eller vatten. "The Sims 3" har inga brobyggande bitar med kurvor, men om du manipulera 3D golv höjden på det parti som innehåller bron, kan du kurva en rak bro i en välvd bro. Nyckeln till att göra detta vänder golvet höjd av och på med en fuska kod på specifika punkter under bron konstruktion.

Bygg bron

Start "The Sims 3" och ange platsen där du vill bygga en välvd bro.

Klicka på "Build Mode" -knappen på spelet kontrollpanelen för att påbörja byggandet.

Klicka på "Foundations" verktyg. Klicka och dra en rektangel som är två rutor med fem rutor. Gallret på det parti som visas när du anger byggläget fungerar som en guide och dimensionerna av objektet visas när du drar.

Klicka på "Tillbaka" för att avsluta Foundations verktyget, klicka sedan på "Stairs" verktyg. Ändra bredden på trappan till "2" med reglaget som visas i verktygsfönstret.

Klicka på kortändarna av foundation rektangel att placera en trappa på varje ände. Klicka på "Tillbaka" för att avsluta trappan verktyget.

Klicka på "Stängsel" verktyg och välj en stil för räcken på sidorna av bron. Klicka och dra på långsidorna av rektangeln att placera räcken. Klicka på "Tillbaka" för att avsluta Staket verktyget.

Klicka på "Sledgehammer" verktyget och titta på de andra och fjärde fundamentblock på vardera sidan av bron för att ta bort dem. Detta lämnar block på en, tre och fem lägen som pelare för att stödja bron.

Klicka på "golv och tak" verktyg, klicka sedan på "Wood" -fliken. Välj en stil av plank för bron gångväg. Klicka på rutorna på rektangeln mellan uppsättningar av trappor för att täcka bron med träplankor.

Klicka på "Sledgehammer" verktyget igen. Klicka på mittstödstolpen under bryggan för att ta bort den. Nu bara pelare på första och femte plats kvar. Golven verktyget är fortfarande aktiv.

Klicka på samma trägolv stil du valde i steg 8 och klicka ersätta plankorna släggan bort när det tog bort mittstolpen. Anledningen till att du gör golvet i etapper beror utan tillfälliga stödpelarna, kan du inte tillämpa golvplattor över bron. Klicka på "Tillbaka" för att avsluta golv verktyget.

Höj terräng till Curve Bridge

Håll "Shift" Ctrl "och" C "nycklar ned samtidigt för att få upp prompten för att ange en fuska kod.

Typ, utan citationstecken "constrainFloorElevation false" och tryck på "Enter".

Klicka på knappen "gå ner en våning" till vänster om byggnaden verktyg så att du tittar på fundamentet och endast trappor.

Klicka på "terräng" verktyg, sedan "Höj" sub-verktyg. Välj det lilla torget borste, fjärde från vänster. Ändra borst styrkan att dess svåraste inställningen genom att dra reglaget under borst storlekar hela vägen till vänster.

Klicka punkter på gallret från innerkanten av en bro stöd över till den inre kanten av den andra bron stöd för att höja terrängen nedanför bron i en jämn kurva. Ju mer du klickar på en punkt, desto högre terrängen stiger. Om du gör ett misstag, eller terrängen inte stiger jämnt, klicka på "Ångra" knappen till vänster om byggverktyg för att ta bort den senaste ändringen och försök igen.

Håll "Shift" Ctrl "och" C "nycklar ned på samma gång och typ, utan citattecken" constrainFloorElevation sann "när du har terrängen böjda. Tryck på" Enter ".

Klicka på knappen "Gå upp en våning" till vänster av byggverktyg för att återgå till att visa hela bron, och inte bara grundläggningsnivån.

Klicka på "nivå" sub-verktyg i terräng verktygsfönstret. Klicka och dra diagonalt från en platt bit av terräng nära bron trappor över till en annan del av platt terräng nära motsatta trapporna så att ditt val Området omfattar hela bron.

Låt upp musknappen och alla terrängen nedanför bron flackar och lämnar efter sig en böjd bro över platt mark.

Tips

När du använder Höj terräng verktyg, bör två klick på kanterna av bropelare och tre klick på de två stödlinjer under mitten av bron vara tillräckligt för att ge dig en jämn kurva på en två och fem bro.

Partiet du startar din bro måste vara nivå.

You may also read!

Hur man bygger en fribärande bro

Hur man bygger en fribärande bro

Broar byggs i en av tre huvudtyper: balk, valv och fjädring. Alla tre typerna kan och göra införliva utliggare, balkar stöd i ena änden som överför vikt den bärande konstruktionen, varigenom överhängande strukturer utan extern stag samt längre broar

Read More...
Hur man bygger en välvd Gångbro med inlägg och Rails

Hur man bygger en välvd Gångbro med inlägg och Rails

Små broar ingår i trädgårdar som praktiska eller dekorativa landskapselement. Traditionellt har välvda broar varit en del av exotiska trädgårdar i Fjärran Östern, i synnerhet i höll japanska och kinesiska-inspirerade trädgårdar. Välvda broar används

Read More...
Hur man bygger en välvd dörröppning

Hur man bygger en välvd dörröppning

Välvda dörrar är mycket typiskt för tidigt 1900-tal amerikanska och brittiska hem. Tyvärr under de senaste femtio åren eller så har de fallit ur modet på grund av den extra tid entreprenörer och byggnadsarbetare måste spendera för att bygga dem. De ä

Read More...
Hur man bygger en Beam Bridge

Hur man bygger en Beam Bridge

Den grundläggande typen av bron är strålen eller balkbro. Processen med att bygga en balk bro, samtidigt som den kräver en kran och annan specialanläggningsmaskiner, är ganska enkel. Det är den minst dyra och mest använda typen av bro för vägtunnlar

Read More...
Att bygga en välvd trädörr

Att bygga en välvd trädörr

Konstruera en välvd trä dörr innebär många av samma steg som att skapa standard dörr. Sidopanelerna måste skäras kortare än på en vanlig dörr, men skär rabbets för att tillåta innerpanelen att glida in i dörren är densamma. Den övre kantpanel är bred

Read More...
Hur man bygger en Spaghetti Bridge

Hur man bygger en Spaghetti Bridge

Att bygga en spaghetti bro tillämpar principerna om vetenskap och matematik till en rolig aktivitet. Skapa denna typ av bro kräver användning av design, planering och byggande. Även om det är möjligt att bygga en spaghetti bro utan att använda vetens

Read More...
Hur man bygger Dry Creek Sängar för landskaps Dränering

Hur man bygger Dry Creek Sängar för landskaps Dränering

Lutande fastighet har ofta problem dränering. Erosion och landskap skador uppstår ofta men kan korrigeras genom att tillsätta en Dry Creek säng för överflödigt vatten att fly. En torr bäck säng är attraktiv och lägger till atmosfären i en våldsam str

Read More...
Hur man bygger en Snedkabelbro

Hur man bygger en Snedkabelbro

Även en snedkabelbro kan se ut som en hängbro vid första anblicken, bär den belastningen av vägbanan på ett annat sätt. Medan kablarna i en hängbro bära sin last, pelarna bär lasten i en snedkabelbro. Kablarna är bara en omdirigering av den bärande.

Read More...
Hur man bygger en uppfart Under en Creek

Hur man bygger en uppfart Under en Creek

När man bygger uppfarter, skapa relativt plana, starka ytor som kan stödja vikten av fordon under långa perioder. Om en bäck skär genom din fastighet där du behöver för att bygga en uppfart, har du ett av tre huvudsakliga alternativ: bygga en kulvert

Read More...