Hur man bygger ett golv till tak Storage Skåp

In Hem
Advertisement

Hur man bygger ett golv till tak Storage Skåp


Inbyggda lagringslösningar är ett i-demand post bland många moderna husägare eftersom de eliminerar kostnader för inköp av extra möbler. En inbyggd golv till tak förvaringsskåp, till exempel, kan vara användbar på många ställen, från köket för lagring av livsmedel i garaget eller verkstaden. Konstruera denna typ av inbyggda ger husägare med ett bekvämt sätt att minska röran och hålla ordning utan att behöva punga över kostnaden för dyra specialgjorda skåp.

Saker du behöver

 • Måttband

  Tigersåg

  Kofot

  3/4 tum plywood

  tabell såg

  stud finder

  Spikpistol

  4 metall gångjärn

  2 metall rattar

  Inredning-grade latex primer och färg

Mät längd, djup och höjd utrymme där du planerar att installera din förvaringsskåp, med hjälp av ett måttband. När du har bestämt det önskade djupet av ditt skåp, ta bort alla bottenplatta eller trimma från väggen genom att skära igenom det med en tigersåg och bänd bort från väggen med en spett.

Klipp två bitar av 3/4-inch plywood på ett bord såg med hjälp av längd och djup mått du just tog. Dessa bitar kommer att tjäna som toppen och botten av skåpet. Klipp två bitar av 3/4-tums plywood att tjänstgöra som sidorna av förvaringsskåp, med djupmätning och höjdmätning minus 1 1/2 inches.

Lägga plywood bas du bara klippa platt på golvet i det önskade läget i förvaringsskåp. Använd en regeldetektor att lokalisera dubbar golv och säkra kortet på plats genom att köra spikar från en spikpistol genom toppen av styrelsen i reglarna golv. Fäst toppen av skåpet till taket att följa samma förfarande, med hjälp av en regeldetektor att lokalisera taket dubbar och spikar genom plywood i taket dubbar.

Skjut sidopanelerna hos förvaringsskåpet på plats så att de sitter tätt mellan topp- och bottenpaneler och är i jämnhöjd med väggen på endera sidan av skåpet. Använd en regeldetektor att lokalisera väggreglar, och säkra plywood sidopanelerna på plats genom att köra spikar från en spikpistol genom plywood i vart och ett av dubbar. Placera naglarna ungefär var 6 inches längs varje tapp.

Bestämma den ideala höjd för hyllorna i din förvaringsskåp och dividera den totala höjden på skåpet av höjden på hyllorna för att avgöra hur många hyllor du kan passa in i skåpet. Du kan behöva göra några smärre justeringar, beroende på höjden på skåpet, att höjden på alla hyllor med.

Mät upp och markera med blyerts positioner varje hylla på plywood sidopanelerna.

Skär hyllor för din förvaringsskåp av 3/4-tums plywood med hjälp av tabellen såg. Dimensionerna hos varje hylla bör vara lika med djupet hos skåpet och längden av skåpet minus 1 1/2 inches.

Installera plywood hyllorna genom att driva spikar från en spikpistol med en nedåtriktad vinkel genom toppen av hyllan i väggreglar längs baksidan av hyllan och in i sidstyckena för hyllan på vardera sidan. Denna process kallas toe-spikning. Du kan behöva någon att hjälpa dig att hålla hyllorna som du spika dem på plats.

Klipp två bitar av 3/4-tums plywood till höjd och halva bredden mätning av din förvaringsskåp att fungera som skåpsdörrar.

Skruva den ena sidan av ett par metall gångjärn på baksidan av en av dörrarna på vänster sida, en nära toppen och en nära botten av dörren. Montera gångjärnen på baksidan av den andra dörren till höger, spegling positionen för gångjärnen på den första dörren.

Hänga dörrarna genom att skruva den andra sidan av var och en av gångjärnen med sidopanelema inuti förvaringsskåpet. Installera maskinvaran på utsidan av dörrarna genom att mäta dem att hitta den exakta centrum, cirka en tum från centrum kanten och skruva en metall ratt i ansiktet på varje dörr. Öppna och stänga dörrarna för att testa gångjärnen.

Måla förvaringsskåpet med hjälp av valfri färg genom att först applicera ett skikt av inre kvalitet latex primer. Efter primern torkar helt, applicera ett lager av inre kvalitet latexfärg. Låt färgen torka helt innan du använder skåpet - det kan ta upp till 24 timmar.

You may also read!

Hur man bygger ett golv till tak Room Divider

Hur man bygger ett golv till tak Room Divider

En stor öppen planlösning eller en liten studio kan dra nytta av ett golv till tak rumsdelare för att skapa avskildhet eller markera områden för olika funktioner i en lägenhet. Bygg en "anpassad" enhet som migrerar när du flyttar eller besluta a

Read More...
Hur att renovera ett golv till tak tegel spis

Hur att renovera ett golv till tak tegel spis

Många husägare har en hatkärlek med sin tegel spis. Eldstäder lägga värme och karaktär till ett hem. Å andra sidan kan ett golv till tak tegel spis vara en ful eyesore som väger ner ett rum. I många fall har tegel eldstäder blivit daterad och husägar

Read More...
Hur man reface ett golv till tak tegel spis

Hur man reface ett golv till tak tegel spis

Resurfacing ett golv till tak spis kan tyckas alltför stor för ett projekt för att ta på sig, men oroa dig inte - i grunden, är detta projekt precis som refacing även en liten eldstad. Själva processen kan ta längre tid än på mindre eldstäder, men de

Read More...
Hur man bygger ett golv för en metall förvarings Shed

Hur man bygger ett golv för en metall förvarings Shed

Metall lagring skjul är billiga alternativ för kvalitet, utomhusförvaring. De flesta enheter säljs i bitar för montering på plats utan golv ingår. Golven är byggda på plats eller skjul reses på befintliga stödstrukturer, såsom en cementplatta. Perman

Read More...
Hur man bygger ett vindskydd för Wood Storage

Hur man bygger ett vindskydd för Wood Storage

Ett vindskydd är en enkel tre-sidig struktur med en sluttande tak. Ofta fram --- den största sidan --- är vänd bort från den rådande väder och vind, och taket når helt till marken. En mager-till två andra sidorna är triangulär form; Vissa byggare bif

Read More...
Hur man bygger ett skjul på Skids

Hur man bygger ett skjul på Skids

Bygga din egen byggnad kan vara en givande process. Detta projekt tar tid och tålamod, men det kan spara en hel del pengar för att bygga en själv. Om du bygger din byggnad på medar du se till att din byggnad kommer att bli lätt att flytta vid behov.

Read More...
Hur man bygger ett köksbord

Hur man bygger ett köksbord

Hur man bygger ett köksbord. Det finns många mönster för ett köksbord. Detta är en enkel, billig, litet bord för två. Saker du behöver Liten kil av trä leksaks~~POS=TRUNC Sågar Spatel eller skruvmejsel Skära fyra benen ca 35 inches lång ur 2x2 trä. F

Read More...
Hur man bygger ett dräneringsdike

Hur man bygger ett dräneringsdike

Om du har ett problem med vatten uppbyggnad på din egendom, kan ett dräneringsdike vara den bästa lösningen. En dräneringsdike skapar en rutt punkten för överskottsvatten som kan samla på en viss plats på din bostadsort. Genom att gräva en lång dike

Read More...
Hur man bygger ett däck Rail paraplyhållare

Hur man bygger ett däck Rail paraplyhållare

Ett däck kan vara ett bra ställe att tillbringa en eftermiddag. Men om din däck utsätts för solen, kan en sommareftermiddag vara för varmt för dig att njuta av utomhus. Här är ett enkelt sätt att lägga ett paraply montera dina däck som inte kommer at

Read More...