Hur man gör dina egna ikoner för iPhone Apps

In Tech
Advertisement

Hur man gör dina egna ikoner för iPhone Apps


Det finns många olika sätt som du kan göra dina egna ikoner för iPhone apps. Ett sätt är att använda en online iPhone ikon generator tjänst som låter dig ladda upp dina bilder och omvandla dem till PNG ikoner. När bilderna är i PNG-format, kan du lägga till ikoner till din iPhone startskärmen. Ett annat sätt att göra ikoner för din iPhone är att använda en tredje part program som låter dig skapa och designa dina egna ikoner från scratch.

Använda en online iPhone Ikon Generator

Använd en iPhone ikon generator webbplats för att skapa ikoner för din telefon. Webbplatser som IconJ, Quirco och MPower Internet låter dig ladda upp bildfiler från datorn och omvandla dem till PNG ikoner. Se till att dina bilder sparas på ett godtagbart filformat och är mindre än en megabyte i storlek. Online iPhone ikon generator webbplatser acceptera normalt bilderna i JPG, PNG, GIF, BMP, ICO och TIFF-filformat.

Klicka på "Ladda upp" eller knappen "Browse" på iPhone ikonen generatorns hemsida för att ladda upp ett foto eller bildfilen till webbplatsens server. Tänk på att följande steg kan variera för olika typer av online-iPhone ikon generator verktyg.

Leta upp sökvägen för fotot eller bildfil som du vill göra till en iPhone ikon. Klicka på "Öppna" -knappen för att ladda upp filen. Det kan ta flera sekunder för iPhone ikonen generator hemsida för att ladda upp filen.

Aktivera alternativknapparna för "typ av glas Reflections" som du vill använda för din nya iPhone ikonen. Välj "No Glass" knappen om du inte vill se en glas reflektion.

Välj en alternativknappen för där du vill att "Grad av glas Reflections" att visas på ikonen. Därefter aktiverar du alternativknappen för den typ av "Ikon Shadow" som du önskar. Välj en alternativknappen under "Ändra storlek och Crop" alternativet. Aktivera en knapp under "Export Icon Dimensioner" för att välja storlek på ikonen.

Klicka på knappen "Fortsätt" och klicka sedan på "Download" hyperlänk för att spara den nya iPhone-ikonen bildfil på datorn.

Använder iPhone Icon Maker Software

Ladda ned och installera iPhone ikon Maker på datorn. Se till att programmet gör det möjligt att skapa egna ikoner (se Resurser).

Starta programmet och välj "Arkiv" från menyraden. Välj "New" och välj sedan "Bitmappsbild" och "iPhone" från menylistan. Under "Color" alternativet, välj "RGB / Alpha Channel (32 bitar)." Välj "57x57" under "Storlek i bildpunkter" alternativet.

Välj "114x114" om du föredrar en hög upplösning på ikonen. Klicka på "OK" -knappen.

Skapa din egen design genom att använda de inbyggda verktygsfunktioner. Import och redigera bilder på datorn, eller skapa egna mönster från grunden.

Klicka på "File" i menyraden och välj "Spara" alternativet. Välj "png (PNG)" som filtyp. Klicka på "Spara" för att spara din nya iPhone ikonen.

You may also read!

Hur man gör dina egna kläder till Män

Hur man gör dina egna kläder till Män

Sy egna kläder kan du skapa ett unikt utseende som passar din stil. Du kan spara en hel del pengar genom att göra dina egna kläder, snarare än att köpa designermode. Att lära sig att sy kan vara svårt, så börja med något enkelt. Gå vidare till svårar

Read More...
Hur man gör din egna Keychain Av Hot Wheels bil

Hur man gör din egna Keychain Av Hot Wheels bil

Göra dina egna nyckelringar ger dig möjlighet att utforma söta signatur tillbehör för alla tillfällen. Om du gillar söta leksaker och snabba bilar, kan du göra en nyckelring av Hot Wheels bil leksaker. Det är inte svårt, och ett brett utbud av färger

Read More...
Hur man gör dina egna ringsignaler från en cd

Hur man gör dina egna ringsignaler från en cd

Köpa ringsignaler kan vara en kostnad som du funderar på att eliminera. Lyckligtvis gör dina egna ringsignaler tar väldigt lite tid och skicklighet. Denna metod kommer att arbeta med en låt du har lagt till din dator. Innan du försöker att göra en ri

Read More...
Hur man gör dina egna inbjudningar för en mors dag Tea

Hur man gör dina egna inbjudningar för en mors dag Tea

Din söndagsskola klass, klassrum i skolan, eller någon annan grupp vill vara värd för en Mors dag te. Vill du göra dina egna inbjudningar, men kan inte komma på några bra idéer att göra det? Upptäcka ett enkelt sätt att göra dina egna inbjudningar. D

Read More...
Hur man gör dina egna vykort

Hur man gör dina egna vykort

Göra egna vykort är ett enkelt, kreativt sätt att hålla kontakten med vänner och familj. Gör virtuella vykort med familjefoton, eller så kan du mode ett verk av pappers konsthantverk. Vad är en vykort? Kontrollera först lokala vykort föreskrifter, an

Read More...
Hur man gör din egna beställnings- T-tröja Print Bild Designs

Hur man gör din egna beställnings- T-tröja Print Bild Designs

T-shirts går aldrig ur stil. Även om du kan köpa dem i butik eller på nätet, gör din egen skräddarsydda T-shirt ger dig möjlighet att uttrycka din kreativitet i en bärbar stil. Du kan skapa unika utskrifter med bilder, clip art och digital konst. Det

Read More...
Hur man gör dina egna vykort i Word

Hur man gör dina egna vykort i Word

Skapa egna vykort är ett kreativt sätt att dela goda nyheter, säger "Hej" eller bjuda in vänner och familj till en händelse. Vykort kan göras med hjälp av Microsoft Word-mallar och införliva dina egna bilder, bilder och information. När de är fä

Read More...
Hur man gör din egna beställnings- Chibi Plush Doll

Hur man gör din egna beställnings- Chibi Plush Doll

Chibi, bokstavligen översätta i japanska till "liten person" eller "små barn" är den japanska motsvarigheten till en amerikansk docka. Chibi plysch dockor härma ofta utseendet på animetecken, och vårdas ömt för sin kulturella och samla

Read More...
Hur man gör din egna beställnings- Cafe Motorcycle Seat

Hur man gör din egna beställnings- Cafe Motorcycle Seat

Café racer motorcyklar har njutit ett uppsving i popularitet, även om deras föregångare går tillbaka till tidigt 1950-tal. Enkelt uttryckt, är ett café racer en avskalad motorcykel med en vinkling framåt för förbättrad prestanda. En "bubbla stil"

Read More...