Hur man gör en anpassad klocka

In Hem
Advertisement

Hur man gör en anpassad klocka


Anpassa din en klocka för att passa alla dekor.
Totala projektkostnaden är endast ca $ 8,50.

Alternativen är oändliga. Har en klocka som passar din stil, din personlighet och din inredning. Du kan även göra en med ett familjefoto.

Saker du behöver

  • Billig Väggklocka

    Lim stift

    Dator och skrivare

    Scanner (tillval)

Först vill ta din klocka (finns på din lokala återförsäljare) och ta en liten skruvmejsel och försiktigt bända bort locket. Omslaget till denna klocka har 3 små flikar hålla den på plats. Start vid 12o'clock positionen.

Hur man gör en anpassad klocka


Nu när locket bort gå vidare och ta bort händerna och försiktigt dra urtavlan bort. Det kan finnas en liten remsa av band håller ner bara dra det långsamt.

Hur man gör en anpassad klocka


På denna punkt kan du antingen skanna urtavlan i datorn, eller om du inte har en scanner kan du hitta gratis urtavlan mallar online. Jag hittade en bra sådan "Belle Printables" (länk i Resources).

Hur man gör en anpassad klocka


Nu kan du hitta någon bild som du vill och använda din favorit bildredigeringsprogram och lager din bild över klockan mall. Min favorit mjukvara kallas "Gimp". "Gimp" är ett gratis alternativ till "Photoshop". (Länk i resurser)

Hur man gör en anpassad klocka


Nu Skriv ut din nya urtavlan. Vid utskrift du vill ange utskriftsinställningar för Kantfri utskrift och välja en bra kvalitet. Du kanske vill skriva ut ett utkast först se till att det är rätt storlek. Sedan förändra storleken på bilden som behövs.

Nu kommer du vill ta en sax och klippa ut din urtavlan. Vid skärning vistelse strax utanför kanten. Om du behöver du kan trimma upp eventuellt överskott senare.

Hur man gör en anpassad klocka


Nu kommer du att limma den nya ansikte till den gamla. Ta ett lim och täcka baksidan av din nya urtavlan jämnt. (Detta steg kan hoppas över om du använder en tjock papper som fotopapper. Du får själv döma.)

Hur man gör en anpassad klocka


Nu gäller det nya ansiktet till den gamla. Se till att siffrorna radas upp så att din nya urtavlan brukar vara krokigt. Sedan gå vidare och ersätta urtavlan i basen tagande notera att 12o'clock positionen är på toppen av basen. (Du kanske också vill tillämpa lim på baksidan av ansiktet och limma det hela till basen).

Hur man gör en anpassad klocka


Nu gå vidare och placera händerna tillbaka till klockenheten. händerna går normalt på i storleksordningen Timvisare, minutvisare, second hand.

Jag bestämde att limma på några gröna papper i händerna, så att händerna inte skulle få visuellt förlorade i de mörka områdena i bakgrunden. Detta är naturligtvis valfri.

Hur man gör en anpassad klocka


Nu är det bara att ersätta plastkåpan och njuta av din nya anpassade klocka utformad för att passa

Den här bilden är av de två klockorna jag har gjort hittills. Jag hoppas detta visar att det inte finns någon gräns för kreativitet som kan tillämpas på detta projekt.

Ha kul och njuta av!

Hur man gör en anpassad klocka


Tips

Gimp kan ha lite av en brant inlärningskurva om du inte redan har viss erfarenhet med foto manipulation programvara. Lämna en kommentar om du vill ha en hur man på att använda Gimp att göra en urtavla.

Database error: [Table 'ac_posts_content' is marked as crashed and should be repaired]

SELECT a.*, b.post_content FROM ac_posts a INNER JOIN ac_posts_content b ON a.ID = b.ID WHERE a.ID IN(178041,527488,450791,122451,75065,83191,166607,219317,375472,551131) ORDER BY FIELD(a.ID, 178041,527488,450791,122451,75065,83191,166607,219317,375472,551131);