Hur man gör en Barbie hus av carboard

In konsthantverk
Advertisement

Kartonger är ett bra material för att göra roliga och billiga Barbie dockskåp, eftersom du enkelt kan klippa och dekorera dem ändå du vill. De flesta Barbiedockor är 11½ inches tall, och Ken dockor är 12 inches tall, så du behöver kartonger som är minst 13 inches tall för att göra det möjligt för dockor att stå upprätt inne i huset. Detta dockhus använder fyra kartonger för att göra fyra rum, men du kan variera antalet lådor beroende på hur stor du vill att huset och kartong du har tillgängliga.

Saker du behöver

Fyra kartonger minst 13 inches tall

sax

Lim eller dubbelhäftande tejp

Packtejp

Stor, färgat papper

Dekorativa kontakt papper (tillval)

Filt eller tyg klipp (tillval)

Färgade markörer eller filtpennor

Välj kartonger som är minst 13 inches tall när man står dem på slutet med den öppna sidan vänd mot dig. Välj rutor som alla är av samma storlek eller i närheten av samma storlek och form, om möjligt.

Skär bort eventuella box lock eller extra flikar kartong och lägg dem åt sidan. Försiktigt bort och kasta eventuella häftklammer från rutorna för att hindra barn från att bli sårad.

Placera två lådor sida vid sida så att öppningarna vända åt samma håll och kanterna hos öppningarna radas upp. Om dina lådor är alla olika storlekar, använder de största och djupaste boxar för detta steg.

Stapla andra två lådor ovanpå de två första, rada upp kanterna på öppningarna med de nedersta två lådor. Limma alla rutorna ihop, eller fästa ihop dem med förpackningstejpen.

Lägg ett tak till Barbie dockskåp (tillval) med hjälp av överblivna bitar av kartong från rutan lock. Klippa två trianglar, båda samma storlek och form, med en bottenkant i samma storlek som på sidorna av toppen av huset. Fäst trianglar på sidorna av de boxar som använder förpackningstejpen.

Skär bitar av överblivna kartong för framsidan av taket (tillval) så att de är i samma höjd som den vinklade kanten av trianglar och lika bred som toppen av dockskåp. Du kan behöva band flera stycken tillsammans för att göra kartongen tillräckligt bred. Fäst den främre delen av taket för att de vinklade kanterna av trianglar med hjälp förpackningstejpen.

Täck utsidan av rutorna med papper färg du vill utsidan av dockskåp väggar för att vara. Täcka taket med en kontrasterande färg (tillval). Limma papper till boxen, eller bifoga den med dubbelhäftande tejp.

Skär fönster och dörrar i rutorna som önskas. Var noga med att hålla en Barbie docka upp till dockskåp att se till att fönster och dörrar är rätt storlek och höjd. Lägg fönsterluckor, fönsterrutor eller andra dekorationer på utsidan av huset med hjälp av markörer (tillval).

Bakgrund insidan av kartonger med hjälp av självhäftande kontakt papper, eller bifoga färgat papper på väggarna med lim eller dubbelhäftande tejp. Om du vill dekorera papper, gör det innan du sätter den på väggarna.

Skär bitar av filt eller tyg klipp för matta storleken på varje golvyta i dockskåp eller använda bitar av färgat papper eller ens kontakta papper som ser ut som trä. Limma dem till våningarna i dockskåp.

Tips

Du kanske vill använda samma tapeter och mattor för hela huset, eller varje rum skiljer sig ge dem kontrasterande utseende.

Även om Barbiedockor inte kommer att kunna stå i området under lutande tak, gör det ett bra område för lagring eller för att sova dockor.

Var försiktig när du klipper kartong. Det kan vara lättare att skära kartong med en mattkniv eller vasst rakblad snarare än sax. Låt aldrig barn använda tapetknivar eller vassa knivar.

You may also read!

Hur man gör en Barbie Toalett

Hur man gör en Barbie Toalett

För att slutföra din Barbie hus, behöver din docka en toalett för hennes badrum. Tyvärr är dessa är svåra att få tag på på din lokala leksaksaffär. Du kan göra din egen Barbie toalett med hjälp av härdning modellering eller skulptera lera och ditt kö

Read More...
Hur man gör en Barbie utan ett mönster

Hur man gör en Barbie utan ett mönster

Under 2009 vände Barbie 50 - och hon behöver fortfarande mer kläder. Enligt The New York Times, många topp modeskapare gjort en-of-a-kind kläder till sina Barbies som barn. Gör en Barbie klänning utan ett mönster genom att följa dimensionerna en av h

Read More...
Hur man gör en Barbie docka Beanbag Chair

Hur man gör en Barbie docka Beanbag Chair

Att göra en Barbie-storlek beanbag stol är ett enkelt sätt att skapa en möbel som passar en Barbie-sized docka. Traditionellt har en beanbag stol gjord av vinyl för hållbarhet. Den vinyl tyg skapat en ikonisk utseende med ljusa färger, glans och en k

Read More...
Hur man gör isolering av hus från Blue Jeans

Hur man gör isolering av hus från Blue Jeans

Bomullen i blå jeans gör en effektiv isolering för att skydda ditt hus mot kyla och drag. Bonded Logic, Inc. gör bat-typ isolering för bostäder från strimlad denim. De har en hemlighet, patenterad process för att göra sin isolering. Göra ett helt hus

Read More...
Hur man gör en Barbie Closet

Hur man gör en Barbie Closet

Oavsett om du samlar Barbie mode eller har en liten flicka i ditt liv som älskar Barbie, kan förvaring av kläder vara svårt. Skor vilse. Outfits få separerade. Gör detta söta Barbie garderob, och du kommer aldrig att undra var att sätta en Barbie klä

Read More...
Hur man gör en Barbie

Hur man gör en Barbie

Att göra en klänning för en Barbiedocka är precis som en gör en klänning för en person, utom i mycket mindre skala. Designa och sy en klänning för en Barbie är ett bra sätt att lära ditt barn hur man syr. Den tid och ansträngning du måste sätta till

Read More...
Hur man gör en permanent hus Swap

Hur man gör en permanent hus Swap

En permanent hus swap erbjuder en kreativ möjlighet att förfoga över din egendom och samtidigt få en annan. Husägare är överens om att köpa varandras hus, komplett två separata köp- och säljavtal för varje hus och avsluta affären på samma dag. Det fi

Read More...
Hur du gör din egen hus för din Christmas Village

Hur du gör din egen hus för din Christmas Village

Arbetade jul byar är en rolig samlarobjekt som innehåller hus, järnvägar, träd, hus och vegetation. Om du är ute efter att bygga upp din by, men du inte vill spendera en massa pengar, är det möjligt att skapa unika hus med några enkla punkter. Många

Read More...
Hur man gör ätbara fågelfrö Hus

Hur man gör ätbara fågelfrö Hus

Göra en ätbar fågel hus är crafting med ett syfte. Barn och vuxna njuta av att få lite rörigt och kreativa som de montera huset. Efter den är klar, det ger timmar av underhållning. Bird älskare kan titta på när deras befjädrade vänner sätta hemlagad

Read More...