Hur man gör en headshot och återuppta

In Privatekonomi
Advertisement

Hur man gör en headshot och återuppta


En bra CV använder bara en sida, uppmärksammar dina kunskaper och visar dina talanger. Aktörer använder headshots och meritförteckningar, och ibland en komplett portfölj, när de deltar i ett skyltfönster för att få en chans att provspela för en position. En bra headshot och återuppta kommer att få din fot i dörren och hålla den öppen tills du deltar i tryout. Sätt ihop ett CV som följer återuppta regler med rätt huvudskott att landa audition.

Saker du behöver

Stylist

De CV Rules

Vara sanningsenlig. omfattar bara ärlig information om ditt CV. Oavsett din erfarenhet i branschen, är industrin täta och många människor kommunicerar och nätverk. Om du lägger till information som inte är sant, kan det allvarligt skada dina chanser att framtida arbete.

Slutföra CV i en lättlästa typsnitt och hålla teckensnitt över 10 poäng. Använd en standardtypsnitt som finns i de flesta ordbehandlingsprogram som Arial, Helvetica, New Times Roman eller något bekant i 11-punkters teckensnitt eller högre.

Inte lägga urklipp eller recensioner till ditt CV, eftersom du bör spara dessa för din portfölj.

Skapa en e-postadress som består av första och efternamn. Länka den till din skådespelarens hemsida.

Omfattar roller genomförda i film, teater, TV, serier och drama. Om det är bara två, det är OK, eftersom en trovärdig CV är bättre än ett förfalskat en.

Lista specialiserad utbildning, workshops, utbildning och mer. Innefatta utbildning från välkända branschfolk inom industrin, eftersom det ger trovärdighet till din agerar återupptas.

Tillhandahålla en förteckning över alla agerar prestationer, utmärkelser och utmärkelser fick som vittnar om din agerar förmåga.

Håll CV till en sida. Det spelar ingen roll om du har mer än en sida av materialet; Välj det bästa materialet för att inkludera på CV. Folk kommer inte att bry sig om att läsa en novell för en CV.

den Huvudbild

Kontakta dem du känner i branschen för fotograf rekommendationer. Använd inte porträttfotografer, och bara välja från en lista av bransch fotografer. Hyr en fotograf som förstår hur man skapar en effektiv headshot för en skådespelare. Dessa fotografer är specialiserade och det lönar sig att ha de rätta huvudskott. Din headshot har bara några sekunder att fånga intresse rollsättare. De använder headshots att avgöra om du har rätt utseende.

Kontrollera om en make-up artist är tillgängliga för dig för fotografering session, om inte ta en tillsammans. Hyr en makeup artist för att hjälpa dig att se din bästa.

Granska fotograf portfölj. Be om ett skriftligt avtal när du har förhandlat skattesatserna och innan fotograferingen.

Be om två typer av huvudskott, kommersiella och teater. Den kommersiella headshot visar en öppen, varm och leende människa --- med tänder visar. Teaterheadshot är representativ för dina egenskaper.

Använd önskat format i den region du vill arbeta. Headshot format varierar beroende på i vilken region du söka arbete. Vissa regioner föredrar 3/4 huvudskott, medan vissa områden använder närbilder.

Tänk på allmän tumregel när det gäller huvudskott. Theatrical och film vanligtvis föredrar teaterheadshot, medan kommersiella och tv-arbete föredrar kommersiella headshot.

Ta headshots till en skrivare och har ditt CV läggs till på baksidan av dem. Rollbesättare föredrar huvudskott med återupptas på baksidan, det gör det mycket enklare och det finns mindre att pappersarbete att hantera.

Tips

Inte överproducera din headshot med CV på baksidan. Du vill uppdatera ditt CV från tid till annan som du får jobb som du komplett. När du börjar arbeta, kommer ditt namn att få kända.

Forskning fotografer helt. Head är inte billigt och du inte vill slösa dina pengar. Inte hyra en amatörfotograf --- bita ihop och betala kostnaden.

You may also read!

Hur man gör en snabb och enkel Drottning Kostym

Hur man gör en snabb och enkel Drottning Kostym

Varje kvinna är en drottning inuti. Men ibland din inre drottning kan behöva känna behov av att visa sig på en maskerad, att svara på dörren vid Halloween eller när du spelar med din lilla prinsessa. När suget slår, vara redo med detta snabb och enke

Read More...
Hur man gör hemmagjord Room och tyg luktborttagningsmedel

Hur man gör hemmagjord Room och tyg luktborttagningsmedel

Hur man gör hemmagjord Room och tyg luktborttagningsmedel. Även om alla vill ha deras hem, liksom deras kläder, att lukta så färsk som våren vind, de oändliga former av rum och tyg deodorizers på marknaden är dyra och full av kemikalier. Lyckligtvis

Read More...
Hur man gör stekt potatis och rökt korv i en pan

Hur man gör stekt potatis och rökt korv i en pan

Vill du hitta en maträtt måltid som din familj kommer att älska dig för? Lära sig att göra vän potatis och röker korv i en kastrull. Din make och barn kommer att vilja detta varje kväll i veckan! Saker du behöver 8 Medium potatis 1 lb fp rökt korv el

Read More...
Hur man gör en båge och pil

Hur man gör en båge och pil

Från Cupid till Robin Hood, har en massa häftiga killarna hade en båge och pil. Detta eleganta vapen har tjänat mänskligheten väl i århundraden, men kanske kostnaderna för en bra har hindrat dig från att köpa en själv. Med lite övning och tålamod, ka

Read More...
Hur man gör en snabb och enkel Princess kostym

Hur man gör en snabb och enkel Princess kostym

En prinsessa kostym kan vara en enkel eller en utarbetad angelägenhet. De goda nyheterna är att dessa kostymer - oavsett deras detaljnivå - kan monteras i en halvtimme eller mindre, vid behov. Om din lilla prinsessa (eller din inre prinsessa) plötsli

Read More...
Hur man gör en aspirin och honung mask

Hur man gör en aspirin och honung mask

Har du problem med akne, tilltäppta porer eller torr hud? En aspirin och honung mask effektivt återfuktar och exfoliera huden för att rensa porerna. Aspirin är ett derivat av salicylsyra, en exfoliant som rengör djupt i porerna, medan honung är en na

Read More...
Hur man gör en säker och Giftfri ogräsmedel för en tegelsten uteplats

Hur man gör en säker och Giftfri ogräsmedel för en tegelsten uteplats

Oavsett hur hårt tegel placeras tillsammans i en tegelsten uteplats, ogräs och gräs kan så småningom hitta sin väg genom sprickorna. Dussintals herbicider är lätt tillgängliga på alla trädgårds leverans butik, men de kan innehålla ingredienser som är

Read More...
Hur man gör en berg- och dalbana

Hur man gör en berg- och dalbana

Bara om alla gillar den intensiva känslan av zoomning genom tunnlar och vända upp och ner medan fortkörning på en berg-och dalbana loop efter loop. Visst, kanske detta äventyr inte vara för vissa, men söker spänning älskar en bra berg-och dalbana. Oc

Read More...
Hur man gör en pil och båge som skulle göra Robin Hood Stolt

Hur man gör en pil och båge som skulle göra Robin Hood Stolt

Att göra en båge och pil i filmerna verkar enkelt nog, och det är verkligen ganska lätt när du får kläm på det. Tecken i böcker, filmer, och även online-spel har bågskyttar i det och de är mycket populära, liksom Legolas i Sagan om Ringen, den beving

Read More...